NOTJ :D
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2

Re: NOTJ :D
gelo007 napisał(a):Ogólnie rzecz biorąc NOTJ after party było do ****
Dlaczego synonim słowa odbyt jest cenzurowany?
- 

gelo007
- Administrator
Było SUPER to prawda  !
!
Robiłam zdjęcia, ale prawie wszystkie nadają się do tego co jest synonimem odbytu i jest cenzurowane 

Nie podobały mi się laski - miałam wrażenie, że nie wiedzą co robią
Komentator nie bardzo radził sobie z angielskim 

Powrót z przygodami 

Dzięki Karol 

a w ogóle to chora jestem po tej wyprawie i mówić nie mogę 

a Podmol wymiata

!
!
Robiłam zdjęcia, ale prawie wszystkie nadają się do tego co jest synonimem odbytu i jest cenzurowane

Nie podobały mi się laski - miałam wrażenie, że nie wiedzą co robią
Komentator nie bardzo radził sobie z angielskim

Powrót z przygodami

Dzięki Karol

a w ogóle to chora jestem po tej wyprawie i mówić nie mogę

a Podmol wymiata

- 

Kaja
- VIP Ścigacz.pl
Kaju ja Cię wyleczę....  moimi domowymi sposobami
 moimi domowymi sposobami  ale Ciiii..... żeby dzieci nie usłyszały hahhah. Mnie tam się laski podobały, bo jestem krótkowzroczny i nie widze z daleka
 ale Ciiii..... żeby dzieci nie usłyszały hahhah. Mnie tam się laski podobały, bo jestem krótkowzroczny i nie widze z daleka  .
. 
A najbardziej mnie rozwalały rozmowy w stylu:
Komentator: "You like it?"
Zawodnik: "Yeah!"

moimi domowymi sposobami
 moimi domowymi sposobami  ale Ciiii..... żeby dzieci nie usłyszały hahhah. Mnie tam się laski podobały, bo jestem krótkowzroczny i nie widze z daleka
 ale Ciiii..... żeby dzieci nie usłyszały hahhah. Mnie tam się laski podobały, bo jestem krótkowzroczny i nie widze z daleka  .
. 
A najbardziej mnie rozwalały rozmowy w stylu:
Komentator: "You like it?"
Zawodnik: "Yeah!"

- 

gelo007
- Administrator
To fajowo mieliscie ja jedyne 'jumps' jakie moge ogladac,to nie duzy tor motocrossowy ktory znalazlem w okolicy...
Z czego wiekszosc to MINI-CROSSY ale zdazaja sie ziomki na duzych sprzetach
				Z czego wiekszosc to MINI-CROSSY ale zdazaja sie ziomki na duzych sprzetach

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
			- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Rzeczywiście impreza przednia  . Po ostatnim backflipie wymiękłem
. Po ostatnim backflipie wymiękłem  . Szkoda, że po imprezie nikt nie zadzwonił gdzie będziecie... No cóż, skleroza nie boli
. Szkoda, że po imprezie nikt nie zadzwonił gdzie będziecie... No cóż, skleroza nie boli  . Przynajmniej w spokoju dotarliśmy z powrotem i w spokoju poszlim spać
. Przynajmniej w spokoju dotarliśmy z powrotem i w spokoju poszlim spać  
Pozdrawiam.
				 . Po ostatnim backflipie wymiękłem
. Po ostatnim backflipie wymiękłem  . Szkoda, że po imprezie nikt nie zadzwonił gdzie będziecie... No cóż, skleroza nie boli
. Szkoda, że po imprezie nikt nie zadzwonił gdzie będziecie... No cóż, skleroza nie boli  . Przynajmniej w spokoju dotarliśmy z powrotem i w spokoju poszlim spać
. Przynajmniej w spokoju dotarliśmy z powrotem i w spokoju poszlim spać  
Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
			- 

silver
- VIP Ścigacz.pl
Kurde Silver słuchaj niczego nie przegapiłeś  bo po występach wszyscy pojechali do domów
 bo po występach wszyscy pojechali do domów  . A ostatni Backflip rzeczywiście zayebysty, z tym że ja bym jeszcze dodał, że zainteresowanie było
. A ostatni Backflip rzeczywiście zayebysty, z tym że ja bym jeszcze dodał, że zainteresowanie było  przy skokach wzwyż, co można było zauważyć po ilości flashy
 przy skokach wzwyż, co można było zauważyć po ilości flashy 

bo po występach wszyscy pojechali do domów
 bo po występach wszyscy pojechali do domów  . A ostatni Backflip rzeczywiście zayebysty, z tym że ja bym jeszcze dodał, że zainteresowanie było
. A ostatni Backflip rzeczywiście zayebysty, z tym że ja bym jeszcze dodał, że zainteresowanie było  przy skokach wzwyż, co można było zauważyć po ilości flashy
 przy skokach wzwyż, co można było zauważyć po ilości flashy 
- 

gelo007
- Administrator
Arai napisał(a):No widze ze humory wam dopisuja. To dobrze. A powiedzcie jeszcze czy jakis melanżyk sie odbył?.
No właśnie nie odbył się i nad tym bardzo ubolewam. Podobno żałoba narodowa i wszystko pozamykane było a do tego Kaja się rozchorowała wiec się rozjechaliśmy. Może innym razem się uda:D
- Karol_85
- VIP Ścigacz.pl
Jak to nie bylo after.....Było i to jakie:))
To na przedsmak zbizajacej sie nieuchronnie relacji z NotJ

To na przedsmak zbizajacej sie nieuchronnie relacji z NotJ

<<< www.coyot.net >>>
			- 

Coyot
- Świeżak
laski były super
A moim zdaniem laseczki w Spodku były super, tzn.tancerki (te w kabaretkach i spodenkach) były średnie, ale hostessy Ogłazy (te w długich czarnych spodniach-blondynki) były rewelacyjne, szczególnie ta wyższa... czarne długie spodnie, szpilki, rozdawała sporo pucharów... na pewno wiecie o którą chodzi... cudeńko.. robiła wrażenie... Moim zdaniem Ogłaza "miał" najlepsze hostessy jakie mozna sobie wyobrazić. Buziaczki dla blondyneczki... Anuż to przeczyta?  A After Party w MegaClubie... Niezła impreza jednym słowem - byli wszystcy zawodnicy, organizatorzy konkursu, ludzie z diversa, hostessy... Było uroczo
 A After Party w MegaClubie... Niezła impreza jednym słowem - byli wszystcy zawodnicy, organizatorzy konkursu, ludzie z diversa, hostessy... Było uroczo 

A After Party w MegaClubie... Niezła impreza jednym słowem - byli wszystcy zawodnicy, organizatorzy konkursu, ludzie z diversa, hostessy... Było uroczo
- neri27
- Świeżak
dormarcia napisał(a):Tiaaa, co było najfajniesze pod MegaClubem to te MEGA kolumny.
Byłas tam..??Nie widzialem Cie....
Pewnie dlatego ze nie wiem jak wygladasz...

<<< www.coyot.net >>>
			- 

Coyot
- Świeżak
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2