Big Probrem pomocy co wybrac
• Strona 1 z 1
Big Probrem pomocy co wybrac
Wiatm mam problem gdyz zbliza sie sezon mam 17 lat i karte motorowerowa i szukam czegos do 50 ccm zeby na karte bylo mozna jezdzic najlepiej crossik do 2500 co polecacie ...........................
dlatego tutaj postanowilem napisac i spytac sie doswiadczonych.............
np jakies linki do aukcji itp???
Zła nazwa tematu, nieodpowiedni dział... Powinieneś dostać warna, ale się zlituję. Manhatan
dlatego tutaj postanowilem napisac i spytac sie doswiadczonych.............
np jakies linki do aukcji itp???
Zła nazwa tematu, nieodpowiedni dział... Powinieneś dostać warna, ale się zlituję. Manhatan
- kamol88
- Świeżak
A moze poszukaj jakiejs osiemdziesiatki? http://moto.allegro.pl/item590772769_ho ... 80_50.html albo http://moto.allegro.pl/item594201398_ya ... kazja.html Jest tez mozliwosc kupienia 125 zarejestrowanej na 50 ale to male matactwo wiec nie namawiam ;]
Niech w księgach wiedzy szpera rabin Nauka to jest wymysł diabli Mądrością moją jest karabin I klinga ukochanej szabli
- przemol21
- Świeżak
Dlaczego nie? Na pierwsze moto nie ma sie duzych wymagan. Mozna kupic pierdoped za 500zl i jezdzic z bananem na ryju ;D
Niech w księgach wiedzy szpera rabin Nauka to jest wymysł diabli Mądrością moją jest karabin I klinga ukochanej szabli
- przemol21
- Świeżak
omg.. z offrodu robi sie kompletny offtop...
masz temat co na pierwszy moto??
idź do tego działu...
viewforum.php?f=13
tam Ci na pewno pomogÄ…...
ps: za 2500 nic dobrego w dobrym stanie nie kupisz
dozbieraj do 3200-3500 i coś młodszego z 94-6
poluj np Dt 50
ps: co do tej mtx buhhahahaha;d z tą owiewką od starej tzrki wygląda jak by miała 20kkm ^_^ toż to wieś tuning.. nic wiecej...
masz temat co na pierwszy moto??
idź do tego działu...
viewforum.php?f=13
tam Ci na pewno pomogÄ…...
ps: za 2500 nic dobrego w dobrym stanie nie kupisz
dozbieraj do 3200-3500 i coś młodszego z 94-6
poluj np Dt 50
ps: co do tej mtx buhhahahaha;d z tą owiewką od starej tzrki wygląda jak by miała 20kkm ^_^ toż to wieś tuning.. nic wiecej...
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości