[skuter] w bloku
• Strona 1 z 1
[skuter] w bloku
Witam, mam skuter -peugeot speedfight 2- mieszkam w bloku i mam pytanie, gdzie mogę go trzymać? Myślałem o przypięciu go do czegos lecz boję sie troche że ktoś mi go ukradnie. Potem parking strzeżony, lecz gdy poszedłem pogadać z kierownikiem mówił że nie ma dachu i może być problem jakbedzie deszcz, czy pokrowiec i parking strzeżony to dobre rozwiązanie? na deszcz, śnieg itd? bo znosić skuter do piwnicy jest ciężko bo mam dość wąską klatkę a skuter wszedł by na styk.
- masel
- Świeżak
Obok mojej dziewczyny na parkingu strzeżonym widze ,że stoi Rieju chyba i tak przy budce nieprzykryte... Ludziom niezalezy wcale
Póki co dobry pokrowiec, żeby jak najmniej wilgoci dopuszczał do środka i parking to chyba najlepsze rozwiązania, ale skuter niewatpliwie wolałby mniejsze różnice temperatury, wilgoć itd.
Pozdro

Póki co dobry pokrowiec, żeby jak najmniej wilgoci dopuszczał do środka i parking to chyba najlepsze rozwiązania, ale skuter niewatpliwie wolałby mniejsze różnice temperatury, wilgoć itd.
Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Parking strzeżony dobra sprawa ale nie do końca bo i tak musisz pewnie płacić i cie wyjdzie trochę w miesiącu proponuje poszukać gdzieś w okolicy garażu sam albo znaleźć kogoś kto tez ma skuter/motor zawsze to się dzieli koszta na 2 a sprzęcik schowany w budzie i bezpieczny.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Na podstawie tego, kogo masz koło siebie, wiesz, kim naprawde jesteś"...
-
CrossFire - Świeżak
Dokladnie ja jestem w takiej samej sytuacji mam magnusa carave i wspolnota zaczela sie burzyc ze go stawiam w klatce schodowej a przez pol roku nic nieprzeszkadzalo i tez szukam garazu.
Garaz to dobre wyjscie bo i tak zamierzam dokupic rometa 205 lub charta do jezdzenie jak bede robil prawko a.
Garaz to dobre wyjscie bo i tak zamierzam dokupic rometa 205 lub charta do jezdzenie jak bede robil prawko a.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
Ja mieszkam w bloku i byłem w podobnej sytuacji, ale ja mam ciocie 100 metry od bloku i mniej na podwórzu stawiam, pod daszkiem, a skuter nakrywam pokrowcem, a zimą do babci do garażu, około 6 km od domu mam. Wiec ja mam sprawe załatwioną, a tobie proponuje szukać garażu
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
Jezeli masz w pobliżu jakies domki to popytaj wlascicieli czy nie mogl bys u nich trzymac skuterka tam zawsze jakąś mała kase rzucisz a jesli sa mili to nawet za free moj kumpel tak robi z 1000rr ; )
- mlodyFRYZJER
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości