przygasa?? i sprzęglo
• Strona 1 z 1
przygasa?? i sprzęglo
witam, mam problem z skuterem keeway hurricane. Wszystko bylo pieknie dopoki mi sie nie zachcialo sportowego wariatora
skuter zaczal przygasac przy wiekszym dodaniu gazu... gaznik zostal wyregulowany ale nic... moze to problem w przekaldnie bo mam niebieskie sprezynki top racing i czerwona centralna top racing. Prosze o jakies wskazowki a nie genialne rady typu zmien skuter...
i jeszcze jedno... za pomocą jakiego narzędzia najlatwiej wyjąć sprzęgło z dzwonu ?

i jeszcze jedno... za pomocą jakiego narzędzia najlatwiej wyjąć sprzęgło z dzwonu ?
- kilej
- Świeżak
Moim zdaniem zła sprężyna centralna i sprężynki.
Częście które założyłeś to części do mocno tuningowanych skuterów, a Ty masz tylko inny wariator, co jest praktycznie zerowym tuningiem.
TY MASZ
Sprężynki sprzęgła niebieskie Top Racing +50%
Minarelli
Sprężyna dociskowa Top Racing. Do wyboru 3 sprężyny:
+15% zielona
+22% czerwona
+30% niebieska.
PowinieneÅ›
Załóż sprężynę dociskową zieloną (+15%) i zielone sprężynki sprzęgła Top Racing (+15%). Takie powinny być odpowiednie do twojego mało stuningowanego Kiłeja.
Częście które założyłeś to części do mocno tuningowanych skuterów, a Ty masz tylko inny wariator, co jest praktycznie zerowym tuningiem.
TY MASZ
Sprężynki sprzęgła niebieskie Top Racing +50%
Minarelli
Sprężyna dociskowa Top Racing. Do wyboru 3 sprężyny:
+15% zielona
+22% czerwona
+30% niebieska.
PowinieneÅ›
Załóż sprężynę dociskową zieloną (+15%) i zielone sprężynki sprzęgła Top Racing (+15%). Takie powinny być odpowiednie do twojego mało stuningowanego Kiłeja.
-
Hellrider - Świeżak
mlotkiem najlepiej xd
Tak naprawde to wez tulejke jakas i przez ta dziurke mlotkiem spokojnie wybij sprzeglo z dzwonu. Tak mysle ale moge sie mylic bo dawno dekla nie sciagalem w skuterze ;P
Tak naprawde to wez tulejke jakas i przez ta dziurke mlotkiem spokojnie wybij sprzeglo z dzwonu. Tak mysle ale moge sie mylic bo dawno dekla nie sciagalem w skuterze ;P
- marc9911in
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości