Night of the jumps - Katowice
Kaja napisał(a):Thrillco napisał(a):hehe..tyle ze już w TV o tym mówili....maj darling:D
Ale...nie wiadomo jeszcze czy chodzi o ten weekend czy nastepny...jednak co by się nie działo i jak bardzo byście nie byli źli to żałoba narodowa ma swoje prawa.......sorry winetou
i co cieszysz siÄ™?!
zazdrość Cię zżera, że Ty zostajesz w Białym?
nikt nie zakwestionował żałoby, więc czego już się czepiasz?
zostaje bo pracuje w weekend i nic nie jest w stanie teraz tego zmienić-taka praca...gdybym miał wolne na pewno bym jechał więc żaden żal dupy mi nie ściska....
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Informacja od Organizatora sprzed chwili:
"Na chwilę obecną Zawody się odbędą. Zrezygnowano z części artystycznej. Jednak ostateczne decyzje zostaną podjęte w godzinach popołudniowych, najpóźniej do godziny 16-17."
"Na chwilę obecną Zawody się odbędą. Zrezygnowano z części artystycznej. Jednak ostateczne decyzje zostaną podjęte w godzinach popołudniowych, najpóźniej do godziny 16-17."
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
Informacja od Organizatora sprzed chwili:
" Zawody odbędą się wg planu w dniach 24-25 listopada 2006 w Katowickim Spodku wyłączając część artystyczną. Decyzja jest ostateczna."
Organizatorzy zamierzajÄ… umieÅ›cić w tej sprawie oficjalny komunikat na stronie: www.dext.pl”
" Zawody odbędą się wg planu w dniach 24-25 listopada 2006 w Katowickim Spodku wyłączając część artystyczną. Decyzja jest ostateczna."
Organizatorzy zamierzajÄ… umieÅ›cić w tej sprawie oficjalny komunikat na stronie: www.dext.pl”
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
Według mnie już lepszym wyjściem byłoby przeniesienie imprezy na dalszy termin. Oczywiście pojawia się problem, że nie każda osoba, która nabyła bilet, może mieć wtedy czas, ale... nic na siłę. Lepiej odczekać niż "zkiepścić"
Z drugiej jednak strony, odnosząc się do wypowiedzi Evil'a, jadę tam oglądać motocykle, a nie "zajebiste, ledwie odziane panny". Co kto lubi
.
Pozdrawiam.

Z drugiej jednak strony, odnosząc się do wypowiedzi Evil'a, jadę tam oglądać motocykle, a nie "zajebiste, ledwie odziane panny". Co kto lubi

Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Therion napisał(a):Panie i Panowie ja tez slyszalem w tv ze w ten weekend ma byc koncert na rzecz rodzin ofiar tragedii w kopalni wiec nie rozumiem najazdu na Thrillco poprostu czlowiek was grzecznie poinformowal o zaisnialej sytuacji a wy odrazu od psychiatrow............ LUDZIE TO Z WAMI JEST COS NIE TAK A ZWLASZCZA Z PLCIA PIEKNA !!!!!!! ZETELNEGO POSTA NIE MOGL PODAC POPRSOTU NAPISAL CO USLYSZAL W JEGO SYTUACJI PEWNIE TEZ BYM TAK POWIEDZIAL KOBIETKI INTELIGENCJA SZFANKUJE CZY JAK pieknie sie wypowiadacie ale hipokryzja wali od was na kilometry i widze tu fana kaczorkow ...... bez komentarza

ale o co chodzi?
Twoja inteligencja też chyba nie tego, widać po błędach
i sprawdź w słowniku co znaczy słowo: HIPOKRYZJA
a potem wróć i się podziel z nami nowo zdobytą wiedzą
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
No tak, wolny dzień to trzeba go wykorzystać pożytecznie.
Ja nie namawiam, ale się jeszcze może zastanów?
Ej jak tylko o zdjecia chodzi, to tym się nie martw, upolujemy Darka , zakneblujemy, przebierzemy Ciebie za niego iiii, będziesz robił te swoje zdjecia...
(ekstra plan co?)
No a jak nam to nie wyjdzie..to ja Ci już znajde fajne obiekty do fotografowania..tylko weź aparat

Ja nie namawiam, ale się jeszcze może zastanów?

Ej jak tylko o zdjecia chodzi, to tym się nie martw, upolujemy Darka , zakneblujemy, przebierzemy Ciebie za niego iiii, będziesz robił te swoje zdjecia...

No a jak nam to nie wyjdzie..to ja Ci już znajde fajne obiekty do fotografowania..tylko weź aparat

-
Masz jak w banku:
1. bawić się będziemy, mając ze sobą Twojego Ducha..., szkoda tylko, że nie napije się z nami, ale mam nadzieje, że jak w końcu się zmaterializuje to kiedyś to nadrobimy
2. przywieziemy, coÅ› tam przywieziemy,

1. bawić się będziemy, mając ze sobą Twojego Ducha..., szkoda tylko, że nie napije się z nami, ale mam nadzieje, że jak w końcu się zmaterializuje to kiedyś to nadrobimy
2. przywieziemy, coÅ› tam przywieziemy,

-
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości