książka haynesa, clymera lub hurricana do cbr600 f3
• Strona 1 z 1
książka haynesa, clymera lub hurricana do cbr600 f3
witam! mam spory problem czy ktoś ma może jakąś książkę napraw haynesa, clymera, hurricana- lub jakiejś innej firmy? mam orginalną Hondy ale tam nie ma tego czego szukam, najlepiej gdyby ktoś miał skanerek, lub może mieszkał w Warszawie ( może bielany?), najbardziej mi zalerzy na haynesie. [ mam orginalna Hondy EN ( dla wersji europejskiej i amerykańskiej), mam też instrukcję obsługi do Hondy którą dostałem z motorkiem]. Życzliwej osobie z góry bardzo dziękuję!!! moje namiary gg 6709910, keysej@wp.pl .
BARDZO PROSZĘ O POMOC!!
Mam nadzieję zenikomu nie przeszkadza ze nie w temacie serwisówek, ale to nie o serwisówke mi chodzi ( ta mam) a o ksiazkę nt Hondy Cbr 600 f3, zreszta malo kto zaglada do serwisowek- jesli tak bardzo nie pasuje to prosze o przeniesienie lub wykasowanie..)
BARDZO PROSZĘ O POMOC!!

Mam nadzieję zenikomu nie przeszkadza ze nie w temacie serwisówek, ale to nie o serwisówke mi chodzi ( ta mam) a o ksiazkę nt Hondy Cbr 600 f3, zreszta malo kto zaglada do serwisowek- jesli tak bardzo nie pasuje to prosze o przeniesienie lub wykasowanie..)
- Załączniki
-
- taka
- clymer_.jpg (14.87 KiB) PrzeglÄ…dane 4007 razy
-
- taka ksiazka lub
- haynes.jpg (13.96 KiB) PrzeglÄ…dane 4007 razy
Ostatnio edytowano 2/1/2009, 23:07 przez keysej, łącznie edytowano 2 razy
- keysej
- Świeżak
dambandit napisał(a):Do góry masz temat serwisówki . Zaraz będzie warn .
W związku z brakiem odpowiedzi i Tym samym nurtujacym mnie pytaniem odswieżam temat.Akurat u gory nie ma serwisowek do F2,F3 ani Clymera ani Haynesa.W związku z tym postanowilem kupić jedną z tych pozycji tylko nie wiem które wydanie lepsze Clymera czy Haynesa ? ?
- Nico
- Świeżak
Honda CBR600 F2 91-94 Service Manual ENG http://www.megaupload.com/?d=NP02AIKI
Honda CBR600 F3 95-98 Service Manual ENG http://www.megaupload.com/?d=GM76ECYF
polecam - są do ściągnięcia za darmo.
Honda CBR600 F3 95-98 Service Manual ENG http://www.megaupload.com/?d=GM76ECYF
polecam - są do ściągnięcia za darmo.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
wciaz to nie clymer ani haynes...:( nikt tej ksiazki nie ma?
wciaz to nie clymer ani haynes...
nikt tej ksiazki nie ma? 

- keysej
- Świeżak
Re: wciaz to nie clymer ani haynes...:( nikt tej ksiazki nie
keysej napisał(a):wciaz to nie clymer ani haynes...nikt tej ksiazki nie ma?
Nie ma jej nawet w necie sprawdzalem gdzie sie da

Ale mam inny pomysl mozna by sie zlozyc w pare osob to by duzo nie wyszlo zeskanowac i zapodac na rapida.
Jak ktos by byl chetny to walic na pw.
Haynesa mialem do gpx/gpz 600 i jest lepsza od oryginalnej serwisowki natomiast ciekawi mnie jak wypada Clymer ? Ogolnie ma duzo wiecej stron wiec ciekawe czy jest lepszy od haynesa?
Heh gdyby starczylo czasu to bym przetlumaczyl calego haynesa do F2,F3 wtedy to byłby bialy kruk

- Nico
- Świeżak
mhy.. ja ta ksiazke nawet na scigacz pl widzialem swojego czasu:) a nawet jest:
http://sklep.scigacz.pl/ksiazka-serwiso ... 17905.html
99 zl, po 7zl x 10 osob, reszte zaplaci osoba która kupi i poskanuje serwisowke i slownik. teraz niech sie znajdzie osoba która skompletuje 70pln od paru osob i ja moge nawet zamowic i poskanowac strona po stronie w kolorze lub czarno biualo i wstawic na jakies serwisy, lub emailowo wysylac chetnym.. jak by co to czekam na rpopozycje ( swoja droga nie wiem czy na forum powinnismy gadac o tym, moje gg 6709910-zazwyczaj niedostepny- odpisuje jak tylko wejde czyli wieczorami)
http://sklep.scigacz.pl/ksiazka-serwiso ... 17905.html
99 zl, po 7zl x 10 osob, reszte zaplaci osoba która kupi i poskanuje serwisowke i slownik. teraz niech sie znajdzie osoba która skompletuje 70pln od paru osob i ja moge nawet zamowic i poskanowac strona po stronie w kolorze lub czarno biualo i wstawic na jakies serwisy, lub emailowo wysylac chetnym.. jak by co to czekam na rpopozycje ( swoja droga nie wiem czy na forum powinnismy gadac o tym, moje gg 6709910-zazwyczaj niedostepny- odpisuje jak tylko wejde czyli wieczorami)
f3 96 (silnik 98)
- keysej
- Świeżak
- keysej
- Świeżak
-
patryk2340 - Świeżak
przeszukałem chyba z 1000 stron www, torrentów i innych sa 3 rodzaje, 148 mega zdjecia pdfy, 23 mega 1 pdf, oraz wersja do nowszego ( ale tez ze starszym) 98 rok- wszystko fabryczne serwisowki. nie ma nigdzie do f3 clymera, oraz haynesa. na serio juz przeszukałęm tyle stron..
apropo wie ktos gdzie tanio kupic pierścienie tlokowe do f3? bo chyba czeka mnie juz wymiana... ( w hondzie licza jak za zloto)
apropo wie ktos gdzie tanio kupic pierścienie tlokowe do f3? bo chyba czeka mnie juz wymiana... ( w hondzie licza jak za zloto)
- keysej
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 168 gości