Włóczykij
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Jeszcze troche i bedzie tak goraco, ze sie sezon zacznie:D:D:D hehe
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
cichy napisał(a):Nie jesteś sama.
Mi też ktoś dziś usunął posta.
Musimy coś z tym zrobić.![]()
Napiszemy tyle postów żeby nie nadążyli ich usuwać.

miałeś dobry pomysł z łazienką, ale jakoś chyba
użytkownikom brak wyobraźni
mi się podobało

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):acha, powiedz mi jeszcze czyj głos się liczy na forum? bo idąc Twoją myślą robi się państwo w państwie. taka mała dyktatura, a wtedy forum nie rozwija sie na potrzeby użytkowników. Jak się coś nie podoba użytkownikom forum to wypad, a nie ma szukania jakiegoś sposobu wyjścia. Nie wypominając, to właśnie od kiedy jesteś modem jest najwięcej usuwanych postów.
Nie ma żadnego państwa w państwie. Po prostu jest regulamin, który określa co można a czego nie. I został wymyślony tylko po to, żeby tu było coś do poczytania, a nie tylko jazdy, jakie się dzieją przez ostatni tydzień
mar111cin napisał(a):co do cytowania mnie, naprawde nie musisz tego robić ja NIE USUWAM POSTÓW, jakoś nigdy tego nie zrobiłem tak że naprawde nie ma potrzeby zaśmiecać forum.
Żeby była jasność - sądzę, że usuwam znacznie więcej postów niż WR. Kilka-kilkanaście nawet dziennie. Wiesz dlaczego? Bo ich poziom jest kretyńsko niski. Prosiłem wielokrotnie - prywatne wycieczki do ludzi na priva, nie na publicu i co? Niektórym nawet zrozumienie jednego zdania sprawia trudność.
A i ty nie pomagasz, żeby były merytoryczne czy chociażby w Hydeparku dowcipnemar111cin napisał(a):co do wartości merytorycznej postów na forum to lepiej nic nie będę mówił, zresztą jak można to oceniać subiektywnie?
mar111cin napisał(a):co do ankiety całkiem niezły pomysł, w końcu mamy demokrację, jak wszedzie to wszędzie
Pewnie, spoko, ale i wśród modów jest starszyzna, która może więcej i decyduje kto będzie modem, własnie dlatego, żeby próbować zrobić tu porządek.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Ja tu czegoś nie rozumiem. Jest forum i ma regulamin. Jeżeli się komuś to nie podoba, to tam są drzwi... Mnie też irytują ciągłe sprzeczki i nieraz nieodpowiednie tematy (sam niedawno nie wytrzymałem i napisałem głupi post). Forum staje się placem boju, podczas gdy powinno być miejscem dyskusji ludzi myślących. Co innego, ostre nieraz, żarty, a co innego otwarte bluzganie się i okazywanie nienawiści względem drugiej osoby. Osobiście też uważam, że regulamin jest odrobinę zbyt niekonkretny i daje czasem zbyt dużą swobodę użytkownikom, co często można zauważyć, ale jestem tylko użytkownikiem i nie mnie o tym sądzić. Tym bardziej, że trzeba brać pod uwagę rzeczy takie, jak chociażby to, że ktoś po prostu może mieć zły dzień. Ja wiem gdzie jest moje miejsce i wiem na ile mogę sobie pozwolić. Wy też czasem o tym pomyślcie.
A odnośnie moderowania forum przez Wiewióra, czy innych wyznaczonych do tego celu, to ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Doskonale wiem z jaką odpowiedzialnością wiąże się administracja i moderowanie forum publicznym, a także jaki jest to nieraz ciężar. Bądźcie dla nich wyrozumiali, bo naprawdę odwalają kawał dobrej roboty. Zawsze mogłoby być lepiej ale i tak jest bardzo dobrze.
Tak więc, mniej emocji, więcej wyrozumiałości. I mniej zawiści, a więcej humoru
.
Pozdrawiam.
P.S. Sorry za offtopa.
A odnośnie moderowania forum przez Wiewióra, czy innych wyznaczonych do tego celu, to ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Doskonale wiem z jaką odpowiedzialnością wiąże się administracja i moderowanie forum publicznym, a także jaki jest to nieraz ciężar. Bądźcie dla nich wyrozumiali, bo naprawdę odwalają kawał dobrej roboty. Zawsze mogłoby być lepiej ale i tak jest bardzo dobrze.
Tak więc, mniej emocji, więcej wyrozumiałości. I mniej zawiści, a więcej humoru

Pozdrawiam.
P.S. Sorry za offtopa.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Chcę tylko zaapelować, by podczas wyzywania nie jechać po rodzinach... Jak coś piszesz to znaczy że wiesz co dane słowo oznacza.... Więc musisz brać pod uwagę że słowa takie jak : "mój ulubieniec", "sukinsyn", "skurwysyn", obrażają osoby trzecie... (jak w tych przykładach - matkę).
Proszę jeszcze raz, liczcie się ze słowami!
Pozdrawiam Magik.
Proszę jeszcze raz, liczcie się ze słowami!
Pozdrawiam Magik.
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
OUTLAW napisał(a):każda kobieta jest piekna trzeba poprostu potrafić te piekno odkrywac:) wiecy życze powodzenia Evil
Po tym texcie to raczej tobie życzę powodzenia hehe
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Jak dzieci...
Przez chilę myślałem, że poważniejsi ludzie tu piszą, ale potraficie z każdego topica zrobić kaszanę, dlatego zablokowałem.
Aha, jakby się ktoś pytał o te brakujące w tym wątku posty - tak, skasowałem je.
Przez chilę myślałem, że poważniejsi ludzie tu piszą, ale potraficie z każdego topica zrobić kaszanę, dlatego zablokowałem.
Aha, jakby się ktoś pytał o te brakujące w tym wątku posty - tak, skasowałem je.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror napisał(a):Aha, jakby się ktoś pytał o te brakujące w tym wątku posty - tak, skasowałem je.
Nieprawda, to ja je skasowałem!!
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości