OTWARCIE SEZONU 2009 POZNAŃ
Oj kolego, no co do godziny to pewnie w okolicach poludnia lub wczesnego popoludnia   a skad? Z Poznania, co do dokladnego miejsca to chyba jeszcze bedziemy sie umawiać
  a skad? Z Poznania, co do dokladnego miejsca to chyba jeszcze bedziemy sie umawiać   pozdro
  pozdro

a skad? Z Poznania, co do dokladnego miejsca to chyba jeszcze bedziemy sie umawiać
  a skad? Z Poznania, co do dokladnego miejsca to chyba jeszcze bedziemy sie umawiać   pozdro
  pozdro- 

caliber1986
- Bywalec
- 

caliber1986
- Bywalec
- 

palgumeniedusze
- Stały bywalec
- 

caliber1986
- Bywalec
- 

YankeeS_46
- Świeżak
Malutka napisał(a):Ja niestety nie bede mogla teraz z Wami posmigac - bo weekend spedze na uczelni ..... wrrrrr
szkola nie zajac nie ucieknie.....kiedy?? jutro czy niedziela??
habba babba!
			- 

palgumeniedusze
- Stały bywalec
- 

caliber1986
- Bywalec
Dobra, to umówmy się na niedzielę (tak pasuje więcej osobom) tak jak pisałem wcześniej o 11:00 na rondzie obornickim. POZDRO 600!!! Do zobaczenia!
				Yamaha R6
			- 

YankeeS_46
- Świeżak
niestety dupa w krzokach....jutro jade na gielde furami wiec nie pojezdze o 11 ....  pozdro
 pozdro
				 pozdro
 pozdrohabba babba!
			- 

palgumeniedusze
- Stały bywalec
Malutka napisał(a):palgumeniedusze- pewnie nie ucieknie hehe
chcialabym ,,,ale mam zaliczenie niestety

a co zaliczasz:)? to jedz na zlaiczenie moturem!!!

habba babba!
			- 

palgumeniedusze
- Stały bywalec
Miałem też wczoraj polatać ale pogoda zesrana. W ogóle oglądałem wczoraj pogode w TVN i p. Zubilewicz powiedział że powrót zimy od środy ma nastąpić. I tak do konca miesiąca... ja pie*dole.

- 

turboponczek
- MEGA TROLL
rano bylo strasznie.. ale wieczorek juz wczoraj byl fajny.. nawet cieplo i sucha droga.. 
a co do progazy to ja juz nie lukam na nie bo szkoda sobie nerwów psuć.. co bedzie to bedzie.. a jako optymista mysle ze dobre bedzie.. hehe

a co do progazy to ja juz nie lukam na nie bo szkoda sobie nerwów psuć.. co bedzie to bedzie.. a jako optymista mysle ze dobre bedzie.. hehe
- 

Leg1oN
- VIP Ścigacz.pl
Witam w ten weekend ktos sie ustawia do latania bo bym sie pisał no chyba ze pogoda nie dopisze mi w sobote albo w niedziele wieczorem pasuje od powiedzmy 18. Moge spokojnie podjechac w kazde miejscee w poznaniu albo kawałek za. pozdro
				Suzuki GSX1300R  (BIAŁA DAMA) Moja Kruszynka !!!!!!!!!
Suzuki GSX1100EF( stara laleczka)
			Suzuki GSX1100EF( stara laleczka)
- kalafioro
- Świeżak
Z tego co widzialem ma byc ladna pogoda w ten weekend... no ale w zeszly tez miala byc ladna...   i zesmy sobie nie polatali. Ja niestety w ten weekend odpadam. Mam egzaminy
  i zesmy sobie nie polatali. Ja niestety w ten weekend odpadam. Mam egzaminy   Kalafioro, 18.00 to mimo wszystko troche za pozno
  Kalafioro, 18.00 to mimo wszystko troche za pozno   ale zagladaj na forum, pewnie jakies propozycje co do smigania sie pojawia. pozdro
 ale zagladaj na forum, pewnie jakies propozycje co do smigania sie pojawia. pozdro

i zesmy sobie nie polatali. Ja niestety w ten weekend odpadam. Mam egzaminy
  i zesmy sobie nie polatali. Ja niestety w ten weekend odpadam. Mam egzaminy   Kalafioro, 18.00 to mimo wszystko troche za pozno
  Kalafioro, 18.00 to mimo wszystko troche za pozno   ale zagladaj na forum, pewnie jakies propozycje co do smigania sie pojawia. pozdro
 ale zagladaj na forum, pewnie jakies propozycje co do smigania sie pojawia. pozdro- 

caliber1986
- Bywalec
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe