Zobacz wątek - <i>[Kobiety]</i> 200 km/h - motocykl kontra spadochron
NAS Analytics TAG

[Kobiety] 200 km/h - motocykl kontra spadochron

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 20/3/2009, 17:05

Kolejna zainfekowana duszyczka - I DOBRZE ]:-><br><hr>Scrooge McDuck
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2009, 06:49

Komentatorzy napisał(a):Ile kosztuję taki skok? :D Zawsze o nim marzyłem...<br><hr>Maciulak<br>
Komentatorzy napisał(a):Za taki tandem skok usisz sie liczyc z kosztem ok 600zł + 250 filmowanie. W Chrcynnie kurs total kosztuje ok 4 tys Ma-sa-kra<br><hr>roeika<br>
Komentatorzy napisał(a):A czy za AFF zaplacisz gdzieś mniej niz 4 tys ??<br><hr>willi<br>
katowice/glwicie ... kurs podstawowy teoria+pare skokow kosztuje 800zł [bez badan]...<br><hr>bozy wiatr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2009, 08:54

Komentatorzy napisał(a):Ile kosztuję taki skok? :D Zawsze o nim marzyłem...<br><hr>Maciulak<br>
Komentatorzy napisał(a):Za taki tandem skok usisz sie liczyc z kosztem ok 600zł + 250 filmowanie. W Chrcynnie kurs total kosztuje ok 4 tys Ma-sa-kra<br><hr>roeika<br>
Komentatorzy napisał(a):A czy za AFF zaplacisz gdzieś mniej niz 4 tys ??<br><hr>willi<br>
Komentatorzy napisał(a):katowice/glwicie ... kurs podstawowy teoria+pare skokow kosztuje 800zł [bez badan]...<br><hr>bozy wiatr<br>
Litosci, przecież to nie za AFF.
Jedna osoba sugeruje ze podstawowy kurs w wawie kosztuje 4 tys, inna ze na Śląsku AFF kosztuje 800. I jedno i drugie wydaje mi się nieprawdą.
Kilka lat temu za ok 1000 w wawie robilem podstawowy + 3 skoki. I nie wierze, ze przez ten czas cena wzrosła do 4 tysiów.
A AFF jednak to zupełnie inna bajka i to musi kosztować.<br><hr>willi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2009, 09:16

Zazdroszczę Wam tego że możecie naprawdę polatać na skrzydle a nie tak jak za moich czasów w wojsku wyskakiwaliśmy z czaszą .
Miałem tylko lepszą sytuację od kolegów że byłem najlżejszy i przez to skakałem zawsze ostatni jak i stosunkowo najdłużej byłem w powietrzu.Czasza niestety mało ograniczała możliwość złagodzenia zetknięcia się z ziemią i to było dość bolesne przeżycie.<br><hr>senekkorzenna
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/3/2009, 20:15

W Chrcynnie wcale nie jest tak drogo...
Kurs teoretyczny kosztuje tylko 300,- zł !!!
-----------------------------------------------------

W zeszłym roku były najtańsze w Polsce bilety a i teraz skok nie jest az taki drogi bo miesci się w 130,- zł i to razem z wypożyczeniem i układaniem...

na skydive.waw.pl mozna znaleźć dużo ciekawych informacji na temat skoków i spraw organizacyjnych... - zapraszam do lektury a i ja chętnie odpowiem na pytania....<br><hr>Patrik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/3/2009, 22:55

NIEZŁY LAAAAAANS-NAJPIERW FOTKA SWOICH SUUUUPER MOTOCYKLI- oczywicha w pełnym rynsztunku- ano żeby kaaażdy jeden co wchodzi na ścigacz.pl mnie kojarzył i się zachwycał tym jaki to ja mam wypas sprzęt, kilka fotek z tego prze kozackiego wyczynu!! i TERAZ wyszscy wiedzą jaka jestem coool odważna-bogata inteligętna i w ogóle TO ZAZDROŚCIĆ MI MACIE!
Jak już prędzej czytałem Twój temat RUDA o tej podróży do Niemiec już mi to pachniało pozerstwem, Ale to pobiło już wszystko. Nie znam powodu żeby w na całą polske robić wielkie O JA co TO NIE JA! skoro nie ma czym sie podniecać.
NIe łataj kompleksów takimi fotorelacjami ze wszystkiego co fajnego CIę w życiu spotka bo wydaje mi się że to nie jest najlepsze wyjscie:/ Chociaż chyba z 20 osób przyznało że zazdrości i w ogóle jakie TOOOOOOOOOOO dorgie:/ No ale to zostawiam już Tobie:/
<br><hr>FANATOR
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/3/2009, 09:46

Komentatorzy napisał(a):NIEZŁY LAAAAAANS-NAJPIERW FOTKA SWOICH SUUUUPER MOTOCYKLI- oczywicha w pełnym rynsztunku- ano żeby kaaażdy jeden co wchodzi na ścigacz.pl mnie kojarzył i się zachwycał tym jaki to ja mam wypas sprzęt, kilka fotek z tego prze kozackiego wyczynu!! i TERAZ wyszscy wiedzą jaka jestem coool odważna-bogata inteligętna i w ogóle TO ZAZDROŚCIĆ MI MACIE!
Jak już prędzej czytałem Twój temat RUDA o tej podróży do Niemiec już mi to pachniało pozerstwem, Ale to pobiło już wszystko. Nie znam powodu żeby w na całą polske robić wielkie O JA co TO NIE JA! skoro nie ma czym sie podniecać.
NIe łataj kompleksów takimi fotorelacjami ze wszystkiego co fajnego CIę w życiu spotka bo wydaje mi się że to nie jest najlepsze wyjscie:/ Chociaż chyba z 20 osób przyznało że zazdrości i w ogóle jakie TOOOOOOOOOOO dorgie:/ No ale to zostawiam już Tobie:/
<br><hr>FANATOR<br>
Czasem zadziwia mnie jak chory mozna miec umysl...<br><hr>roeika
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/3/2009, 20:02

hehehehheee!!!!
BRAWO!!
A tak poważnie - to znam dziesiątki :) takich , co zarzekali sie że motocykla "nie sprzedadzą" jak zaczeli skakać, a teraz... jeśli nie sprzedali, żeby mieć na skoki, to moto stoi w garażu, a weekendy na lotnisku.....<br><hr>pt@h
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/3/2009, 23:12

Komentatorzy napisał(a):hehehehheee!!!!
BRAWO!!
A tak poważnie - to znam dziesiątki :) takich , co zarzekali sie że motocykla "nie sprzedadzą" jak zaczeli skakać, a teraz... jeśli nie sprzedali, żeby mieć na skoki, to moto stoi w garażu, a weekendy na lotnisku.....<br><hr>pt@h<br>
dziekuje :o) No wlasnie tak sie boje ze moto zacznie mi sluzyc na dojechanie i powrot ;o)<br><hr>roeika
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/3/2009, 10:42

Komentatorzy napisał(a):NIEZŁY LAAAAAANS-NAJPIERW FOTKA SWOICH SUUUUPER MOTOCYKLI- oczywicha w pełnym rynsztunku- ano żeby kaaażdy jeden co wchodzi na ścigacz.pl mnie kojarzył i się zachwycał tym jaki to ja mam wypas sprzęt, kilka fotek z tego prze kozackiego wyczynu!! i TERAZ wyszscy wiedzą jaka jestem coool odważna-bogata inteligętna i w ogóle TO ZAZDROŚCIĆ MI MACIE!
<br><hr>FANATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):Czasem zadziwia mnie jak chory mozna miec umysl...<br><hr>roeika<br>
To skocz z motocyklem na spadochronie, wtedy bedzie miało sens umieszczanie takiego artukułu na scigacz.pl A tak...idac tym tokiem myslenia mozna porownac jazde offroad do podgladania dzikow w lesie haha<br><hr>moto
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/3/2009, 06:38

Komentatorzy napisał(a):hehehehheee!!!!
BRAWO!!
A tak poważnie - to znam dziesiątki :) takich , co zarzekali sie że motocykla "nie sprzedadzą" jak zaczeli skakać, a teraz... jeśli nie sprzedali, żeby mieć na skoki, to moto stoi w garażu, a weekendy na lotnisku.....<br><hr>pt@h<br>
ale skok z instruktorem to nie to samo ;p taka 'pewnosc' ze spadochron się zawsze otworzy' :D zgodze sie ze skoki sa super ;] ale i tak motocykle nie wyjdą z mojego życia, sa na pierwszym miejscu xD ;)<br><hr>Nikolajev
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/3/2009, 10:03

Absolutnie nie znam sie na skakaniu ale czy po otwarciu pilocika zaczyna się lecieć równolegle do ziemi? Bo jak tak to chyba by to przeczyło wszelkim prawom grawitacji w przypadku swobodnego spadania.<br><hr>Rosubat
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/4/2009, 09:54

Kurde ! :( Ukradłaś ludziom ,chęć odkrycia tego cudownego pierwszego skoku ! :P To tak jak powiedzieć przed po oglądaniem filmu inni że Kobieta i dzieci od początku są duszami zmarłych ! :P Pozdrawiam !<br><hr>taki sobie jeden skoczek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/4/2009, 00:25

Komentatorzy napisał(a):Kurde ! :( Ukradłaś ludziom ,chęć odkrycia tego cudownego pierwszego skoku ! :P To tak jak powiedzieć przed po oglądaniem filmu inni że Kobieta i dzieci od początku są duszami zmarłych ! :P Pozdrawiam !<br><hr>taki sobie jeden skoczek<br>
Hahahaha mysle ze tych odczuc nie da sie opisac (a przynajmiej ja nie umiem) i kazdy musi sprobowac sam :o) Warto :o) Co nie?<br><hr>roeika
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/5/2009, 17:07

za****** ,mnie za tydzień czeka kurs w Piotrkowie Trybunalskim.Oczywiście dojeżdżam na motocyklu ;)200km/h na ziemi znam teraz czas na powietrze;)<br><hr>krzyś
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/6/2009, 12:53

Komentatorzy napisał(a):Absolutnie nie znam sie na skakaniu ale czy po otwarciu pilocika zaczyna się lecieć równolegle do ziemi? Bo jak tak to chyba by to przeczyło wszelkim prawom grawitacji w przypadku swobodnego spadania.<br><hr>Rosubat<br>
juz ci odpowiadam wlasnie z uwagi ze sie nie znasz. w skokach tandemowych w czasie swobodnego spadania tandempilot wyrzuca specialny pilocik natychmiast w momencie uzyskania stabilnego lotu to pilocik stabilizujacy lot to dzieki niemu wlasnie mozliwe jest stabilne horyzontalne opadanie umocowany jest w osi srodka ciezkosci zespołu dzieki niemu tandem pilot kontroluje w lepszy sposób własciwe ulozenie zespołu pilocik hamujacy lub jak kto chce stabilizujacy uniemozliwia on niekontrolowane wejscie w beczke lub salto aby we własciwej bezpiecznej pozycji spadochron otworzył sie własciwie juz tylko za pomoca samej zawleczki z reszta zacznij skakac :) wszystkiego sie dowiesz :) emocje gwarantowane :)<br><hr>skydiver
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/1/2010, 01:31

Super pomysł, super wykonanie;-)
Gratulacje

www.scigacz.pl<br><hr>anka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl