Zobacz wątek - Włóczykij
NAS Analytics TAG

Włóczykij

O wszystkim
_________

Postprzez Magik » 23/11/2006, 15:35

Evil................... Kurde blada twoja ........ Już wystarczy. To już nawet dla mnie robi się niesmaczne... dajcie już spokój. Po co? Po co to wszystko?

Dajcie spokój. Nie warto...

Trzymajcie siÄ™ wszyscy.
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez cichy » 23/11/2006, 15:36

Ciekawy pomysł na nowy temat. :lol:
Może dla odmiany napisałbyś coś bogatszego tematycznie. :wink:
Był kiedyś na stuntpoland taki temat "wyścigówka low budget" czy coś takiego i drugi o droższej opcji, ale ktoś wyczyścił forum.
Mógłbyś przytoczyć to na forum, mam chyba nawet gdzieś na dysku tego posta.
cichy
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 23/11/2006, 16:31

:evil:
mój post z odp. na pytanie o sens życia został usunięty

wiecie co!! przecież to najważniejsza odp. jaka padła
do tej pory na tym forum

:( jest mi przykro
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez cichy » 23/11/2006, 16:45

Nie jesteÅ› sama.
Mi też ktoś dziś usunął posta.
Musimy coś z tym zrobić. :D
Napiszemy tyle postów żeby nie nadążyli ich usuwać. :lol:
cichy
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez cichy » 23/11/2006, 16:53

To zapodaj.
Mogę ci podesłać materiały z tamtych postów.
Były fajnie zrobione. Jeden nawet ze zdjęciami. :wink:

Ja potem dorzucę też swoje 5 groszy 8)
cichy
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 23/11/2006, 17:01

w sumie to byłbym za tym, żeby przed skasowaniem jakiegokolwiek posta, zdanie takie wyraziło przynajmniej dwóch moderatorów/administrator bo tak troche to dziwnie się na tym forum robi od jakiegoś czasu z tym usuwaniem postów...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wiewiór81 » 23/11/2006, 17:59

mar111cin napisał(a):w sumie to byłbym za tym, żeby przed skasowaniem jakiegokolwiek posta, zdanie takie wyraziło przynajmniej dwóch moderatorów/administrator bo tak troche to dziwnie się na tym forum robi od jakiegoś czasu z tym usuwaniem postów...

Z całym szacunkiem, na ten temat akurat Twoje zdanie się nie bardzo liczy. Może do usuwania każdego posta będę zakładał ankietę?
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 23/11/2006, 18:03

Wiewiór81 napisał(a):Może do usuwania każdego posta będę zakładał
ankietÄ™?

Nie głupie bo w końcu przecież mamy demokracje w kraju:)
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wiewiór81 » 23/11/2006, 18:05

Meciek napisał(a):Niegłupie, bo w końcu przecież mamy demokracje w kraju:)

Na forum też istnieje pojęcie demokracji... jeden człowiek, jeden głos. Ja jestem tym człowiekiem :)
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 23/11/2006, 18:11

to widze ,ze prowadzisz taka demokracje jak Saddam Husajn.
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wiewiór81 » 23/11/2006, 18:14

Meciek napisał(a):to widze ,ze prowadzisz taka demokracje jak Saddam Husajn.

Tak, i już słyszę Delta Force pukające do drzwi mojej jamy w ziemi...
Obrazek
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez grooby » 23/11/2006, 18:19

skasowales temat magika, nastepnym razem ja skasuje ciebie
grooby
Świeżak

Postprzez Meciek » 23/11/2006, 18:28

już dzwonie do Busza!
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wiewiór81 » 23/11/2006, 18:28

grooby napisał(a):skasowales temat magika, nastepnym razem ja skasuje ciebie

Najpierw naucz się czytać FAQ, a potem dopiero możesz zacząć mi grozić, grubasie.... :evil:
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 23/11/2006, 18:32

Wiewiór81 napisał(a):
Meciek napisał(a):Niegłupie, bo w końcu przecież mamy demokracje w kraju:)

Na forum też istnieje pojęcie demokracji... jeden człowiek, jeden głos. Ja jestem tym człowiekiem :)

widać gliniarz zawsze zostanie gliną.... (użyłbym znanego określenia, ale po co to ma być od razu wykropkowane)

widać nie ma już sensu pisać na tym forum, bo nie wiadomo czy spodoba się to wielmożnemu panu Wiewiórowi. Jak się nie spodoba, to pójdzie do kosza, zupełnie jak cenzura w ZSRR, zdecydowanie popieram, szkoda że nie startujesz w wyborach bo bym na Ciebie zagłosował.

tak serio to od dłuższego czasu Twoje podejście do forum mnie denerwuje, ale co tam, dziwię się że wogle ktoś Ci dał uprawnienia moderatora, to był największy błąd na tym forum...

acha cieszę się że popierasz thoresa (co wynikło z Twojego postu w Twoim temacie w dziale motocykle) przecież każdy go popierał i tylko wyłącznie ja jako ten jeden niedobry czepiałem się go na forum...

Ciekawe że tak ostatnio Ciebie denerwuję tym bardziej że ostatnio bardzo rzadko jestem na forum, może od tego usuwania postów już się komuś wszystko myli??

pozdro dla gliniarza który nigdy nie robił offtopów , zawsze odpowiadał poprawnie nikogo nie irytował na forum i lubi mieć wszystko pod kontrolą, tak tak to specjalnie dla Ciebie Wiewiór.
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wiewiór81 » 23/11/2006, 18:43

mar111cin napisał(a):widać nie ma już sensu pisać na tym forum, bo nie wiadomo czy spodoba się to wielmożnemu panu Wiewiórowi. Jak się nie spodoba, to pójdzie do kosza, zupełnie jak cenzura w ZSRR, zdecydowanie popieram, szkoda że nie startujesz w wyborach bo bym na Ciebie zagłosował.

tak serio to od dłuższego czasu Twoje podejście do forum mnie denerwuje, ale co tam, dziwię się że wogle ktoś Ci dał uprawnienia moderatora, to był największy błąd na tym forum...

acha cieszę się że popierasz thoresa (co wynikło z Twojego postu w Twoim temacie w dziale motocykle) przecież każdy go popierał i tylko wyłącznie ja jako ten jeden niedobry czepiałem się go na forum...

Ciekawe że tak ostatnio Ciebie denerwuję tym bardziej że ostatnio bardzo rzadko jestem na forum, może od tego usuwania postów już się komuś wszystko myli??

pozdro dla gliniarza który nigdy nie robił offtopów , zawsze odpowiadał poprawnie nikogo nie irytował na forum i lubi mieć wszystko pod kontrolą, tak tak to specjalnie dla Ciebie Wiewiór.

Nie wiem, co masz do gliniarzy, ale najwyraźniej uwielbiasz posługiwać się stereotypami, oceniając mnie przez pryzmat czegoś, co po pierwsze jest nieaktualne, a po drugie - nie ma nic wspólnego z moim podejściem do forum.
Jeśli nie potrafiłeś w mojej wypowiedzi dot. demokracji wychwycić żartu, to gratuluję poczucia humoru.

Nie usuwam postów pod kątem tego, czy mi się podobają, czy nie, tylko pod kątem zgodności z regulaminem oraz z ich wartością merytoryczną. Nie dotyczy to Hydeparku, bo tu reaguję tylko w wyjątkowych przypadkach, kiedy to forum służy wzajemnemu lżeniu się dwójki lub większej grupy osób.

Nie popieram thoresa, ale nie popieram też jemu podobnych, a za kogoś takiego cię uważam. Może nie zachowujesz się tak jak on (w sensie: tak otwarcie), ale robisz dokładnie to samo. Wszczynasz burdy i zaśmiecasz forum. Jestem ciekaw, który z nas miałby większy procent treści w ogólnym laniu wody w postach - ja czy Ty...
Skoro Ty powiedziałeś mi, co o mnie myślisz - to i ja nie zamierzam ci słodzić.

Jako moderator wcale nie muszę Ci pasować - załóż ankietę, zadaj pytanie, czy powinienem przestać być modem - jeśli większość głosujących odpowie "tak" - nie ma sprawy, to nie papież, stanowisko nie jest dożywotnie.
Co do wyborów - też żałuję, że nie wystartowałem - miałbym jakieś 24 osoby elektoratu, wliczając Ciebie.

Także pozdro.
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 23/11/2006, 19:14

acha, powiedz mi jeszcze czyj głos się liczy na forum? bo idąc Twoją myślą robi się państwo w państwie. taka mała dyktatura, a wtedy forum nie rozwija sie na potrzeby użytkowników. Jak się coś nie podoba użytkownikom forum to wypad, a nie ma szukania jakiegoś sposobu wyjścia. Nie wypominając, to właśnie od kiedy jesteś modem jest najwięcej usuwanych postów.

co to stereotypu, to poprostu pod niego pasujesz inaczej bym tego nie powiedział. Poprostu właśnie podchodzisz do tego forum jak typowy służbista. A co do żartu to był w dziwny sposób powiedziany.

co do cytowania mnie, naprawde nie musisz tego robić ja NIE USUWAM POSTÓW, jakoś nigdy tego nie zrobiłem tak że naprawde nie ma potrzeby zaśmiecać forum.

wszczynam burdy i zaśmiecam forum? :lol: :lol: :lol: dobrze wiedzieć, bijatyki też robię i ogólnie skłócam ludzi na forum. co jeszcze jest moją zasługą? (acha, teraz wymieniaj kolejno z kiedy robiłem takie burdy ? podaj nicki osób bardzo chętnie to usłysze, czy może już poprostu nie pamiętasz?) Jak potrafisz to możesz policzyć moje i swoje lanie wody.

co do wartości merytorycznej postów na forum to lepiej nic nie będę mówił, zresztą jak można to oceniać subiektywnie?

co do ankiety całkiem niezły pomysł, w końcu mamy demokrację, jak wszedzie to wszędzie :lol:
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Pomian » 23/11/2006, 20:57

a tu znowu gorąco czasem czuje się na tym forum jak w kotle Bałkańskim:):D:D pozdro:D...
YAMAHA YZF R6 2003r.
Pomian
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 23/11/2006, 21:23

Pomian napisał(a):a tu znowu gorąco czasem czuje się na tym forum jak w kotle Bałkańskim:):D:D pozdro:D...

na forum po prostu taki ciepły klimat panuje.
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 23/11/2006, 21:25

a to wszystko za Jugosławie ;)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Następna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości

na górê