Serwer CS @ Scigacz.pl
87.105.21.116
przed chwilką założyłem gre
nie gwarantuje tylko stabilności łącza, bo ostatnio dostawca internetu mi coś szwankuje...
przed chwilką założyłem gre

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Temat już przygasł, ale też wtrącę swoje 3 grosze..
Osobiście nie wstydzę się, że pogrywam od czasu do czasu. W większości w gry on-line. Jestem po 30ce, mam 2 dzieci, motór
, firmę i wcale nie zamierzam się tłumaczyć z tej przyjemności. Ponoć najwięcej graczy jest po 30.
Ja zaczynałem grać on-line w CZ - Condition Zero na angielskim serwerze. Super atmosfera w grze. Można pogadać i postrzelać. Większość graczy na tym serwerze to ludzie w okolicach 30 i spora część ponad 40. Jest też jeden 56 latek hhehe.
Gram z przerwami bo sporo pracy. Później jak już mam dość grania to przez kilka miesięcy nawet nie odpalę gry na PC.
Wszystko w umiarze
Pozdr
Sh

Osobiście nie wstydzę się, że pogrywam od czasu do czasu. W większości w gry on-line. Jestem po 30ce, mam 2 dzieci, motór

Ja zaczynałem grać on-line w CZ - Condition Zero na angielskim serwerze. Super atmosfera w grze. Można pogadać i postrzelać. Większość graczy na tym serwerze to ludzie w okolicach 30 i spora część ponad 40. Jest też jeden 56 latek hhehe.
Gram z przerwami bo sporo pracy. Później jak już mam dość grania to przez kilka miesięcy nawet nie odpalę gry na PC.
Wszystko w umiarze

Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak