Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> I Runda Pucharu Polski w Motocrossie
NAS Analytics TAG

[Aktualności] I Runda Pucharu Polski w Motocrossie

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] I Runda Pucharu Polski w Motocrossie

Postprzez Ścigacz » 11/3/2009, 15:47

Dyskusja na temat: I Runda Pucharu Polski w Motocrossie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
I Runda Pucharu Polski w Motocrossie
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2009, 15:48

Na pierwszym zdjęciu, w mojej ocenie, jest PAWEŁ NOWICKI. Chyba coś pomyliliście<br><hr>mxfan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/3/2009, 00:53

SPONSORING! KASA!DLA KAŻDEGO! ZŁODZIEJA-NIE ZAWODNIKA
NA OKOŁO 200 ZAWODNIKÓW STARTUJĄCYCH W TYM KABARECIE ZAZWYCZAJ NIKT NIE MA SPONSORA/poza swoim ojcem lub matką/. . ALE KAŻDY ZE STARTUJĄCYCH JEST SPONSOREM!!! SPONSOREM TEJ BANDY ZŁODZIEI ,CWANIAKÓW I OSZUSTÓW!! POCZĄWSZY OD ZAPŁACENIA ZA LICENCJE,POPRZEZ WPISOWE,I INNE KOSZTY STAJESZ SIE SPONSOREM KILKUNASTOOSOBOWEJ BANDY JAK NA RAZIE NIE DAJACEJ SIE ZDEMONTOWAĆ! DLATEGO ROZWAŻ CZY WARTO W CZYMKOLWIEK ORGANIZOWANYM PRZEZ TYCH SZMACIARZY BRAĆ UDZIAŁ/nie mam tu na myśli lokalnych działaczy którym się wydaje ze jak uścisna dłon jakiejs ku..wy z zarządziku lub komisji to osiagneli juz szczyt szczęścia-takich mi po prostu szkoda/.Zanim gdzies pojedziesz sto razy sie zastanów. Dyplom w papierniczym sklepie to koszt złotówki,pucharek choćby najdroższy to ok 30 zł. A od uscisku dłoni,choćby tej najwazniejszej warszawsozawiercianskiej kur..y-to nic innego jak ryzyko złapania syfa!!!!! A SA PRZYJEMNIEJSZE SPOSOBY! <br><hr>kreol
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/3/2009, 12:39

Komentatorzy napisał(a):SPONSORING! KASA!DLA KAŻDEGO! ZŁODZIEJA-NIE ZAWODNIKA
NA OKOŁO 200 ZAWODNIKÓW STARTUJĄCYCH W TYM KABARECIE ZAZWYCZAJ NIKT NIE MA SPONSORA/poza swoim ojcem lub matką/. . ALE KAŻDY ZE STARTUJĄCYCH JEST SPONSOREM!!! SPONSOREM TEJ BANDY ZŁODZIEI ,CWANIAKÓW I OSZUSTÓW!! POCZĄWSZY OD ZAPŁACENIA ZA LICENCJE,POPRZEZ WPISOWE,I INNE KOSZTY STAJESZ SIE SPONSOREM KILKUNASTOOSOBOWEJ BANDY JAK NA RAZIE NIE DAJACEJ SIE ZDEMONTOWAĆ! DLATEGO ROZWAŻ CZY WARTO W CZYMKOLWIEK ORGANIZOWANYM PRZEZ TYCH SZMACIARZY BRAĆ UDZIAŁ/nie mam tu na myśli lokalnych działaczy którym się wydaje ze jak uścisna dłon jakiejs ku..wy z zarządziku lub komisji to osiagneli juz szczyt szczęścia-takich mi po prostu szkoda/.Zanim gdzies pojedziesz sto razy sie zastanów. Dyplom w papierniczym sklepie to koszt złotówki,pucharek choćby najdroższy to ok 30 zł. A od uscisku dłoni,choćby tej najwazniejszej warszawsozawiercianskiej kur..y-to nic innego jak ryzyko złapania syfa!!!!! A SA PRZYJEMNIEJSZE SPOSOBY! <br><hr>kreol<br>
Bardzo słuszne stwierdzenie. A oto dla przykłady ile "zarabia "zawodnik a ile działacz:
Miejsce Kl.85 Młodzik
I 110 zł
II 100
III 80
IV 65
V 50
VI 45
VII 30
VIII 20
Inspektor torów motorowych, Weryfikator , Adiustator sportu 1 osoba max. 1,5 dnia 2.200,- zł /brutto 2.200,- zł./brutto2.200,- zł./brutto1.100,- zł./brutto
Inspektor torów motorowych, Weryfikator , adiustator sportu motocyklowego- tory wyścigów motocyklowych,- tory wyścigów ‘SUPERMOTO’- tory wyścigów Ouadów- tory motocrossowe.- 1 osoba max. 1 dzień 1.600,- zł. brutto1.100,- zł /brutto
Inspektor torów motorowych, Weryfikator , adiustator sportu 1 osoba max. 1 dzień 1.100,- zł. brutto
<br><hr>kasa "związkowców"
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/3/2009, 19:43

NA OKOŁO 200 ZAWODNIKÓW STARTUJĄCYCH W TYM KABARECIE ZAZWYCZAJ NIKT NIE MA SPONSORA/poza swoim ojcem lub matką/. . ALE KAŻDY ZE STARTUJĄCYCH JEST SPONSOREM!!! SPONSOREM TEJ BANDY ZŁODZIEI ,CWANIAKÓW I OSZUSTÓW!! POCZĄWSZY OD ZAPŁACENIA ZA LICENCJE,POPRZEZ WPISOWE,I INNE KOSZTY STAJESZ SIE SPONSOREM KILKUNASTOOSOBOWEJ BANDY JAK NA RAZIE NIE DAJACEJ SIE ZDEMONTOWAĆ! DLATEGO ROZWAŻ CZY WARTO W CZYMKOLWIEK ORGANIZOWANYM PRZEZ TYCH SZMACIARZY BRAĆ UDZIAŁ/nie mam tu na myśli lokalnych działaczy którym się wydaje ze jak uścisna dłon jakiejs ku..wy z zarządziku lub komisji to osiagneli juz szczyt szczęścia-takich mi po prostu szkoda/.Zanim gdzies pojedziesz sto razy sie zastanów. Dyplom w papierniczym sklepie to koszt złotówki,pucharek choćby najdroższy to ok 30 zł. A od uscisku dłoni,choćby tej najwazniejszej warszawsozawiercianskiej kur..y-to nic innego jak ryzyko złapania syfa!!!!! A SA PRZYJEMNIEJSZE SPOSOBY! <br><hr>kreol<br>
Dlatego taki idiota jak ty nigdy w życiu do niczego niedojdzie (no hyba że do marketu).
Startuj sobie na podwurku, i ścigaj się z roweżystami:)<br><hr>zawodnik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/3/2009, 19:43

Dlatego taki idiota jak ty nigdy w życiu do niczego niedojdzie (no hyba że do marketu).
Startuj sobie na podwurku, i ścigaj się z roweżystami:)<br><hr>zawodnik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl