Zamiana kierownicy w Z750
• Strona 1 z 1
Zamiana kierownicy w Z750
Witam wszystkich.
Zasatanawiałem się czy w kawasaki z750 da się zamontować kierownice od ścigacza? Na przykład od któregoś zx?
Co o tym sądzicie? Jest to wogóle wykonalne?
Pozdro for all
Zasatanawiałem się czy w kawasaki z750 da się zamontować kierownice od ścigacza? Na przykład od któregoś zx?
Co o tym sądzicie? Jest to wogóle wykonalne?
Pozdro for all
- t-o-m-o
- Świeżak
moment moment
jak mnie pamięć nie myli to Z750 ma kierownice całą a ZX ma clipy tzn połówki, tak więc bez adaptera się nie obejdzie, a nie wydaje mi się by były w ogóle adaptery z całej na połówki, możliwe że trzeba będzie zamienić górną półkę z jakiegoś ZXa, a czy pasuje i jaka to nie mam pojęcia.
Tym bardziej że jest całe mrowie kierownic aby uzyskać efekt do pożądanego m.in Lucas, LSL, Tomasseli, LSL robi także adaptery.

Tym bardziej że jest całe mrowie kierownic aby uzyskać efekt do pożądanego m.in Lucas, LSL, Tomasseli, LSL robi także adaptery.
-
zomodj - Świeżak
mar111cin napisał(a):czytając tytuł tematu, spodziewałem się że ktoś chce przełożyć kierownice z prawej strony na lewą
tak, przełożenie kierownicy powinno załtwić sprawę, hehe.
A poważnie, dzięki za odpowiedzi. Chyba zdecyduję się na prostą bo z połówkami chyba za duzo zabawy.
Pozdro
- t-o-m-o
- Świeżak
tak szczerze to ja bym na Twoim miejscu nie wymieniał kierownicy na żadne połówki. Chyba że chcesz jeździć powyginany jak klamka od zakrysti i mieć lans z kierownicy, albo jeździć normalnie i wygladać też normalnie 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Czy ja wiem czy taki powyginany bym był. Rączki mam długie
.
A o lans mi nie chodzi bo żeby się lansować to trzeba coś umieć pokazć oprucz samej jazdy a ja stawiam pierwsze kroki.
Po prostu wydaje mi się że motor ciekawiej by wyglądał.
Tak czy inaczej na razie to tylko teoria. Pojeździmy, zobaczymy.
Pozdro

A o lans mi nie chodzi bo żeby się lansować to trzeba coś umieć pokazć oprucz samej jazdy a ja stawiam pierwsze kroki.
Po prostu wydaje mi się że motor ciekawiej by wyglądał.
Tak czy inaczej na razie to tylko teoria. Pojeździmy, zobaczymy.
Pozdro
Ostatnio edytowano 12/3/2009, 12:07 przez t-o-m-o, łącznie edytowano 1 raz
- t-o-m-o
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości