Ktm exe 125 blokady.
• Strona 1 z 1
Ktm exe 125 blokady.
witam doszły mnie słuchy, że w ktm-ie exe 125 są gdzieś blokady. Więc jeśli to prawda to gdzie i ile ich jest. pozdro
Mam jeden cel, pionować cały dzień.
-
StarsKtm - Świeżak
Najczęsciej jest to dyfuzor, tłumik i zapłon, jak jest w Twoim, nie wiem.
Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
aha a można by było bardziej się rozpisać?
np. w jakiej postaci są te blokady. I słyszałem że dysze te trzeba wsadzać większe na 190, nie wiem ile w tym prawdy. A co trzeba zrobić z tym zapłonem?

Mam jeden cel, pionować cały dzień.
-
StarsKtm - Świeżak
W zapłonie trzeba zmostkować pewien kondensator, który najczęściej znajduje się na wyjściu.
W tłumiku jest pierścien, coś w kształcie podkładki, co zmniejsza średnicę wydechu.
W dyfuzorze jest coś podobnego, lejek tłumiący przepływ. Musisz rozciąć dyfuzor na pół żeby go ściągnąć.
O których dyszasz piszesz?
W tłumiku jest pierścien, coś w kształcie podkładki, co zmniejsza średnicę wydechu.
W dyfuzorze jest coś podobnego, lejek tłumiący przepływ. Musisz rozciąć dyfuzor na pół żeby go ściągnąć.
O których dyszasz piszesz?
Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości