BMW F650 dziwne dźwięki przy 60 km/h
• Strona 1 z 1
BMW F650 dziwne dźwięki przy 60 km/h
Witam
Mam pytanko, podczas jazdy BMW F650 96r. przy około 60 km/h słychać dziwne dźwięki coś jakby buczenie. Dźwięk jest taki sam na wysprzęglonym silniku jak i na biegu. Nie wiem co to może być, czy to opony, łańcuch (łańcuch naciągnołem zgodnie z zaleceniami ). Może ktoś się z tym spotkał to może coś podpowie?
Mam pytanko, podczas jazdy BMW F650 96r. przy około 60 km/h słychać dziwne dźwięki coś jakby buczenie. Dźwięk jest taki sam na wysprzęglonym silniku jak i na biegu. Nie wiem co to może być, czy to opony, łańcuch (łańcuch naciągnołem zgodnie z zaleceniami ). Może ktoś się z tym spotkał to może coś podpowie?
- wolfdog
- Świeżak
Zależy o jaki konkretnie dźwiek Ci chodzi. Radziłbym sprawdzic po przejechaniu np: 20 km czy opona w ktorymś miejscu nie jest gorąca lub przetarta, sprawdzic tam samo łancuch czy nie jest gorący, i musisz odczuc czy motor jedzie z taką samą predkością jak wtedy kiedy nie było buczenia, bo jeśli jedzie wolniej to znaczy ze coś go trzyma... Zrob tak jak mowiłem a potem napisz dokładniej.
- bochen_team
- Świeżak
No niestety bardzo mi przykro ale będę mógł sprawdzić dopiero za parę tygodni. Zachciało mi się wycieczki off-road-owej no i się wyłożyłem na zaspie śniegu i mam zwichniętą nogę. Ale jak się wykuruje, to na pewno wrócę do tematu
Pozdrawienia
Pozdrawienia
- Załączniki
-
- DSC06184.JPG (154.28 KiB) PrzeglÄ…dane 1533 razy
- wolfdog
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości