Motocykle, no właśnie gdzie one są?
laaa dzis nawinąłem pierwsze 40 km w sezonie (nie liczac tam z 1,5km w styczniu).. czuje sie jak nowo narodzony.. niestety natyczmiast jak wyjechalem zaczął padac deszcz.. ale wcale mi nie przeszkadzał i polatalem troche w deszczu.. gdyby pogoda byla lepsza nawet bym sie gdzies jeszcze wybral moze do was do wawy polatac.. hehe..
a z pogoda co bedzie to bedzie.. trzeba liczyc ze bedzie łaskawa dla nas..
a z pogoda co bedzie to bedzie.. trzeba liczyc ze bedzie łaskawa dla nas..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
no ja dzisiaj poświęciłem sporo czasu na wymiane napinacza i juz nie miałem zbytnio czasu na latanie
ale myślę, że jutro dam rade i powiększe przebieg motonga
na wschodzie ma być jutro cieplo i bez opadów, podobnie jak w Wawie-ale zobaczymy jeszcze co powie M.Chorczyczak
ale myślę, że jutro dam rade i powiększe przebieg motonga
na wschodzie ma być jutro cieplo i bez opadów, podobnie jak w Wawie-ale zobaczymy jeszcze co powie M.Chorczyczak
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
popoludnie dzis bylo piekne a ja musiałem w domu siedziec bo nową lodowke zamówiłem.. 10*C i slonce ladnie dawalo.. moze jutro tez bedzie dobrze.. ja sobie dzis tez troche przy moto posiedzialem, dokrecilem pare rzeczy i lancuch nasmarowalem.. jutro musze troche go naciągnąć..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
heh.. ciekawe czy ja tak jutro nie skończę jak ty adam.. może nie od jazdy bo sie ciepło ubrałem i nie wypizgało mnie ale potem jak siedziałem w garażu, głupek do koszulki sie rozebrałem i pewnie jutro będą tego efekty..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
cycu_rsko napisał(a):Bys pil wiecej itd to bys nie chorowal
ja ostatnio się próbowałem tak wyleczyć, przez tydzień i nie pomogło.
a co do jazdy, to codziennie, do szkoły sobie śmigam, nawet jak zimno, ale przyjemność i praktyczność ważniejsza!
-
wikples - Bywalec
wikples napisał(a):ja ostatnio się próbowałem tak wyleczyć, przez tydzień i nie pomogło.
a co do jazdy, to codziennie, do szkoły sobie śmigam, nawet jak zimno, ale przyjemność i praktyczność ważniejsza!
Piwo, czy tam wodka (choc wodka 40% to nie wodka) sa zbyt slabe
-
cycu_rsko - Moderator
MaRRiusz napisał(a):Jeżeli będzie lepiej niż dzisiaj to się stawiam na Służewcu. Rzućcie tylko jakąś godzinę.
no możemy się zgadać. tam kolega na uczelnie jedzie na 10 to może o 9 przy bramie od puławskiej... i podlecimy z kolegą w stronę uczelni a potem to gdzie dusza zapragnie oczywiście pod warunkiem ze pogoda jako taka będzie....ktoś chętny... bo na razie to ja mariusz i adam myślimy o tym...
-
YZF R1 - Moderator
jeszcze wczoraj widziałem że na sobotę lub niedzielę śniegodeszcz zapowiadali, a teraz na onecie i na wp piszą że: pochmurnie, 2-3 stopnie(onet); 5-6 stopni(wp) ale bez opadów. Było by mi miło jak by szanowna brać motocyklowa pod sggw mnie podprowadziła . To proponuję wieczorem w piątek, lub może jeszcze w sobotę rano zdeklarować się tutaj kto chętny na krótkie spotkanie po 9. Oczywiście jeśli chce Wam się wstawać w sobotę na tyle wcześnie żeby jeszcze na ścigacza się logować A dziś słońce ma być i 7 stopni! szkoda że w pracy do 17 siedzę.
- niesiob
- Świeżak
no ja wstałem i czekam na ta pogodę, ale narazie nie widać
może później coś się rozjaśni, bo teraz chmurzyska jak nie wiem
ale ważne, że już niedługo będzie cieplutko
może później coś się rozjaśni, bo teraz chmurzyska jak nie wiem
ale ważne, że już niedługo będzie cieplutko
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
u mnie wiatr wieje i nie ma słońca, ale też nie odpuszczam i lecę
trzeba być twardym
trzeba być twardym
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
a u mnie słońce z domieszką wiatru... chyba matka natura daje nam wyraźne znaki, że już czas aby się ludziom przypomnieć
a twardym trza zawsze być, moto nie wino że ma długo stać
a twardym trza zawsze być, moto nie wino że ma długo stać
XR 400R | | Kula daje fula | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
-
Kula07 - Stały bywalec
Ja dzisiaj 30km stuknalem Ale niestety kumpel mnie namowil na jazde do lasu (on samochodem jechal) jadac za nim nie widzialem ze zaczyna sie snieg i polozylem moto Naszczescie nic sie nie stalo delikatnie sie naklejka wytarla i minimalnie plastik pekl ale kolano boli. Mimo to wrocilem z bananem na twarzy
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Ja dzisiaj 150 km , trochę niestety wiało . Ale ogólnie ok ciepło , nie zmarzłem . No ale snieg jeszcze topnieje są jeszcze mokre miejsca i tego piachu jest pełno . Ale bandit działa bez zarzutu to mnie cieszy a jeszcze olej i świece nie wymienione .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl