Kolega z forum nie żyje.
Jeśli faktycznie nie żyje to jest jak najbardziej bolesna starta dla rodziny i znajomych.
Ale jeśli ktoś sobie robi jaja to naprawdę są nie na miejscu!
Ale jeśli ktoś sobie robi jaja to naprawdę są nie na miejscu!
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
cb1000r napisał(a):kravec napisał:
ehh... szkoda goscia, nie mniej jednak mam o tym pewne zdanie- sam nie tak dawno razem z cb1000r pisali ile to na nakedach nie smigaja przelotowo... i tak to sie skonczylo najwidoczniej:(
odpowiem ci tak:
jesteś debilem i raz już ci to powiedziałem, powtórzę to i teraz JEŚTEŚ DEBILEM, TROGLODYTĄ I GÓWNIARZEM
jak można tak pisać i to w takiej sytuacji!!! wypadki się zdarzają, niektórzy całe życie "dzidują" i nic im się nie przytrafia, a inni z kolei poprostu mają pecha, przeznaczenie jest nieuniknione, zatem prosze cię byś więcej w tej sprawie się nie wypowiadał, a jak chcesz mnie obrazić to prosze o odpowiedź w mailu
ty nigdy nie miałeś wypadku, nigdy nie zdarzyło się w twoim życiu coś nie przewidzianego
nie mówi się o zmarłych źle ponieważ Oni nie mogą odpowiedzieć i się bronić
ja nie kumam, jak tak można, gdzieś się kravec wychowywał? kto cię wychowywał?
ps
najszczersze kondolencje dla najbliższych i znajomych Boruta - rip
Hamuj
Ostatnio cwaniakowałeś że masz nas wszystkich w dupie i spier...... z tego forum zakładasz nowe alternatywne . Jednak ludzie szybko napisali ci co o tobie myślą i temat do zamknięcia , zresztą popisałeś się w nim jeszcze bezmyślnością i głupota w dodatku dalej to robisz , w poważnym temacie o śmierci kumpla .
Słuchajcie ludzie ten portal 24opole jest o wypadkach . Nie wierze że był śmiertelny na motorze i nic nie napisali . Jak widzieliście był zwykły wypadek na motorze i już był artykuł . Trochę to wszystko dziwne . Gdyby tylko wiadomo skąd był borut mógł bym zapytać znajomych czy był jakiś wypadek na motorze w ich okolicy w poniedziałek .
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
LegioN napisał(a):tak pozatym ktos z rodziny mi dzis mowil ze w wiadomosciach lub jakims innym programie informacyjnym mowili o motocykliscie ktory zginą udeżając w jakiś dostawczy samochód..
szczere kondolencje..
Tutaj masz o tym wypadku z dostawczakiem http://www.mmwroclaw.pl/3304/2009/3/4/s ... ry=depesze
ale to na pewno nie borut tylko niestety mój kolega PIsali o tym w fakcie i było też w wiadomościach na tvn.
Do dupy się robi gdy ginie kolega z forum a jeszcze gorzej gdy ktoś z twojego otoczenia :/
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Szczere kondolencje dla rodziny ['].
A wracając do rzekomej śmierci boruta, tak jak dambandit napisał to jakaś dziwna sprawa, ktoś napisał na koncie boruta że on nie żyje i żeby usunąć jego konto. Zero informacji, zero szczegółów, miejmy nadzieje że to jest tylko kretyński żart.
A wracając do rzekomej śmierci boruta, tak jak dambandit napisał to jakaś dziwna sprawa, ktoś napisał na koncie boruta że on nie żyje i żeby usunąć jego konto. Zero informacji, zero szczegółów, miejmy nadzieje że to jest tylko kretyński żart.
- Kam25
- Świeżak
[*]
czasem poprostu bliscy interesują wiedzą jakie masz konta (tak jest w moim przypadku- moja dziewczyna czasem pisze razem ze mna na forum)
:(
czasem poprostu bliscy interesują wiedzą jakie masz konta (tak jest w moim przypadku- moja dziewczyna czasem pisze razem ze mna na forum)
:(
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
-
Dominik_YZF - Bywalec
Kam25 napisał(a):Zero informacji, zero szczegółów, miejmy nadzieje że to jest tylko kretyński żart.
Raczej nikt nie jest na tyle glupi, by zartowac w ten sposob.
[']
Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...
So others may live...
-
mokuso - Świeżak
Każda strata jest bolesna - Przykre
[*]
[*]
"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Kurwa mam nerwy jak chuj to pic na wode to ja Borut ktoś mi hasło zmienił i się bawi moim kontem jak pisze coś głupiego do kogoś z was to sory ale ktoś ma najebane w głowie i mnie z równowagi chce wyprowadzić niech to administracja skasuje ten temat i wypier... te konto bo ten kuta...s bedzie mi tutaj ze mnie debila robił przy wszystkich.
Zrobie nowe konto
Zrobie nowe konto
- aneta45612
- Świeżak
no to niezłe jaja sobie ktoś zrobił
co to za debil??
co to za debil??
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl