[turystyka] Motocyklem ze Szkocji do Nepalu...
• Strona 1 z 1
[turystyka] Motocyklem ze Szkocji do Nepalu...
Dyskusja na temat: Motocyklem ze Szkocji do Nepalu – Cel osiÄ…gniÄ™ty!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem ze Szkocji do Nepalu – Cel osiÄ…gniÄ™ty!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem ze Szkocji do Nepalu – Cel osiÄ…gniÄ™ty!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Gratulacje z powodu ukończenia trasy!Jak zawsze wspaniała relacja okraszona wspaniałymi zdjęciami. Dostarczyłeś nam wspaniałych przeżyć, za co jeszcze raz bardzo Tobie dziękujemy!<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Super, bardzo życzliwie zazdroszczę takiego wyjazdu!:)<br><hr>TonyKomentatorzy napisał(a):Gratulacje z powodu ukończenia trasy!Jak zawsze wspaniała relacja okraszona wspaniałymi zdjęciami. Dostarczyłeś nam wspaniałych przeżyć, za co jeszcze raz bardzo Tobie dziękujemy!<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gratulacje,polatałeś sobie trochę motorkiem:).Ale musiało być miło po takiej długiej przygodzie pojeść i popić w rodzinnym domu.Pozdrawiam<br><hr>sylwek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bardzo wszystkim dziekuje za przemile komentarze jak rowniez calej redakcji Scigacz.pl a w szczegolnosci Ani J, ktora ta relacje redagowala. To byla wspaniala przygoda i czesto wracam do zdjec. Sa juz zarysy nowej eskapady, ktorej relacja zapewne kiedys zawita na stronach scigacz.pl<br><hr>marcin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam konkretne pytanie. Czy po takiej podróży sprzęt, czyli BMW jest mocno wymęczony? Pomijam oczywiście takie rzeczy jak stłuczka w Turcji. Chodzi mi po prostu o to, czy po takim wyjeździe z motocykla coś jeszcze będzie, czy po prostu lepiej go sprzedać / wyrzucić na złom i na następny wyjazd kupić nowy?
<br><hr>Gołąb
<br><hr>Gołąb
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jedyne co wymienilem po podrozy to byla uszczelka tylnej osi ( zaczelo mi cieknac z walka juz w indiach) i przednia subframe,ta trzymajaca zegary i blotnik, ktora ucierpiala podczas stluczki. po zabraniu motocykla do dealera okazalo sie, ze nawet zawory nie musialy byc regulowane. Mimo wielkiego obciazenia i czasami ciezkich terenow nie ucierpialo ani zawieszenie ani rama. Motocykl uzywalem jeszcze przez wiele miesiecy. SPrzedalem go przed przeprowadzka do US z 63 000 mil na liczniku. W tej chwili rozgladam sie za nastepnym.<br><hr>marcinKomentatorzy napisał(a):Ja mam konkretne pytanie. Czy po takiej podróży sprzęt, czyli BMW jest mocno wymęczony? Pomijam oczywiście takie rzeczy jak stłuczka w Turcji. Chodzi mi po prostu o to, czy po takim wyjeździe z motocykla coś jeszcze będzie, czy po prostu lepiej go sprzedać / wyrzucić na złom i na następny wyjazd kupić nowy?
<br><hr>Gołąb<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czekam na więcej. Może tym razem podróż z Alaski do Argentyny/Chile? ;]<br><hr>r3pr3z3ntKomentatorzy napisał(a):bardzo wszystkim dziekuje za przemile komentarze jak rowniez calej redakcji Scigacz.pl a w szczegolnosci Ani J, ktora ta relacje redagowala. To byla wspaniala przygoda i czesto wracam do zdjec. Sa juz zarysy nowej eskapady, ktorej relacja zapewne kiedys zawita na stronach scigacz.pl<br><hr>marcin<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to napewno ale jeszcze nie teraz.Komentatorzy napisał(a):bardzo wszystkim dziekuje za przemile komentarze jak rowniez calej redakcji Scigacz.pl a w szczegolnosci Ani J, ktora ta relacje redagowala. To byla wspaniala przygoda i czesto wracam do zdjec. Sa juz zarysy nowej eskapady, ktorej relacja zapewne kiedys zawita na stronach scigacz.pl<br><hr>marcin<br>Komentatorzy napisał(a):Czekam na więcej. Może tym razem podróż z Alaski do Argentyny/Chile? ;]<br><hr>r3pr3z3nt<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podróż piękna. Zazdroszczę wrażeń. Ja w ubiegłym roku pojeździłem trochę po Indiach. Z różnych powodów nie udało mi się przejechać całości trasy Manali - Leh - Manali. Może któryś z Was zechciałby towarzyszyć mi w tym roku w takiej podróży? Przed wykonaniem maila proszę zgłębić temat korzystając z Google i Youtube.
<br><hr>Piotr G
<br><hr>Piotr G
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość