Kolega z forum nie żyje.
Kolega z forum nie żyje.
Informuje, że dnia 02.03.2009r. Zginął wasz kolega z forum od tego z konta w wypadku czołowym motocyklem z samochodem dostawczym.
Prosze o usuniecie tego konta z tej strony
Prosze o usuniecie tego konta z tej strony
- <borut>
- Bywalec
nom na to wychodzi ... [*]
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami | | www.motoautostrada.plindor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
-
Bystry - Stały bywalec
Mozna jakies wiesze info na ten temat ?
jesli, to prawda... jeszcze pamietam, jak mowil, ze musi w koncu kupic cos nowego, a nie staruszkami lata...
jesli, to prawda... jeszcze pamietam, jak mowil, ze musi w koncu kupic cos nowego, a nie staruszkami lata...
Ostatnio edytowano 6/3/2009, 17:41 przez zadzior, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
-
Kula07 - Stały bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
-
pablomotors - Świeżak
Mnie dziwi to, sorry, ale ktoś loguje się na jego konto i zakłada temat, że koleś z tego konta nie żyje. Skąd znał hasło login itp. Teoretycznie jest to możliwe, ale praktycznie. Bardzo dziwne... Nie rozumiem o co chodzi, wierzyć mi się nie chce Panowie.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
adam_89 napisał(a):SzpiceR napisał(a):pamietacie z jakiego rejonu byl borut?
Pisał, że z opolskiego ale dokładnie skąd to nie wiem.
Borut był z opolskiego pisał że ma do opola 60 km jak ostatnio mieliśmy mała wymiane zdań . Trochę mnie to dziwi bo na portalu 24opole.pl nic nie pisali o wypadku ą śmiertelne wypadki zawsze tam są opisywane . Tak samo w gazecie opolskiej NTO nic nie wyczytałem . Ja tez jestem z opolskiego i młody na forum napewno . Dziwne że informacja o śmierci motocyklisty nie doszła do mediów .
Jeśli jednak to prawda to naprawde szkoda mi chłopa , trochę ostatnio mieliśmy różne zdanie , ale to jednak motocyklista . O pogżebie nic mi nie wiadomo nie wiem dokładnie skąd borut był .
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości