Łożysko igiełkowe
• Strona 1 z 1
Łożysko igiełkowe
Witam, mam nadzieje że w dobrym dziale umieściłem mój temat. Mam pytanie, czy mogę wrzucić na sworzeń do hondy ns1 takie łożysko igiełkowe?
To łożysko ma z jednej strony taką jakby uszczelkę, czy to w niczym nie będzie przeszkadzało?
Aaa... właśnie teraz zauważyłem że dałoby się tą uszczelkę zdjąć, można?

To łożysko ma z jednej strony taką jakby uszczelkę, czy to w niczym nie będzie przeszkadzało?
Aaa... właśnie teraz zauważyłem że dałoby się tą uszczelkę zdjąć, można?
- tomciu50
- Świeżak
jeśli chodzi ci o sworzeń od tłoka to nie polecam... jeśli ma uszczelkę z jednej stron to raczej jest od czegoś innego...
-
zenus stunter - Świeżak
Tak, tak oczywiście na sworzeń tłoka chcę założyć to łożysko, kupiłem je w sklepie internetowym, link do tego dokładnie łożyska znalazłem na forum i tam pisali że to łożysko się dobrze sprawuje. Tą uszczelkę, jeśli byłaby taka potrzeba, z powodzeniem dałoby się wyjąć nie uszkadzając nic przy okazji . Co o tym myślicie?
- tomciu50
- Świeżak
To jest łożysko do wahacza, na sworzeń tłokowy są inne łożyska odkryte, chodzi o dobre smarowanie łożyska od mieszanki, czego zakryte nie gwarantuje.
Nie kombinuj i załóż takie jak fabrycznie montują.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Raczek_6 napisał(a):To jest łożysko do wahacza, na sworzeń tłokowy są inne łożyska odkryte, chodzi o dobre smarowanie łożyska od mieszanki, czego zakryte nie gwarantuje.
zgadzam sie i nie bede powtarzal.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
-
zenus stunter - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa