Honda CBR 125cc - opinie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dzięki za info.. ale walama243 odkopał temat z przed dwóch lat, nawet jeden z moich pierwszych, więc raczej nie skorzystam z odpowiedzi.. ;]
Teraz to choćby mnie kuńmi ciągneli i tak bym CBR nie kupił..
Teraz to choćby mnie kuńmi ciągneli i tak bym CBR nie kupił..

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Od 2007r. CBR ma: zmienioną czachę wraz z reflektorami, nieznacznie zmieniono tarczę zegarów, no i oczywiście zastosowano wtrysk zamiast gaźnika, ale nie polepszyło to osiągów ani dźwięku. Zmieniono również malowania, moim zdaniem wersja po modernizacji wygląda lepiej, lecz jest droższa.
Temat odkopałem dlatego że może on się przydać innym którzy noszą się z zamiarem kupna tego motocykla. Sam miałem zamiar go kupić ale rej. na 50, lecz dla świętego spokoju wolę poczekać rok i zrobić A1. Gdyby ktoś miał jakieś pytania związane z moto klasy 125 (głównie sporty, turystyki) proszę pytać (moje GG 7999851) proszę pisać bo po internetowej lekturze wiem na temat 125-tek sporo. Niedługo zamierzam zamieśćić test moto klasay 125. Pozdr
edytuj posty... kravec
Sorry, zapomniałem edytować.
Temat odkopałem dlatego że może on się przydać innym którzy noszą się z zamiarem kupna tego motocykla. Sam miałem zamiar go kupić ale rej. na 50, lecz dla świętego spokoju wolę poczekać rok i zrobić A1. Gdyby ktoś miał jakieś pytania związane z moto klasy 125 (głównie sporty, turystyki) proszę pytać (moje GG 7999851) proszę pisać bo po internetowej lekturze wiem na temat 125-tek sporo. Niedługo zamierzam zamieśćić test moto klasay 125. Pozdr
edytuj posty... kravec
Sorry, zapomniałem edytować.
-
walama243 - Świeżak
witam wszystkich !
mam pytanko:
czy dałoby radę założyć czachę z światłami od cbr-ki w nowym wydaniu do starej cbr??
mam pytanko:
czy dałoby radę założyć czachę z światłami od cbr-ki w nowym wydaniu do starej cbr??
- krzysiek2808
- Świeżak
dalo by ale wiecej cie to wyniesie ;] bo musisz kupic na pewno stelaz do nowej cbr bo od starej sie rozni, nie wiem jak z zegarami ale chyba te same sa wiec powinny pasowac, okablowanie raczej tez to samo ;] tylko czy nowa czacha bedzie pasowac do starych owiewek tego nie wiem ;] ale ogloem da rade
- Spidey
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości