cena w sezonie i po za nim.
• Strona 1 z 1
cena w sezonie i po za nim.
Moze ktos sie orientuje jaka jest różnica w cenach moto w sezonie i po nim, myslicie ,ze oplaca sie kupowac motor zimą bo pozniej cena wzrosnie (ile %?)
oczywiscie chodzi mi o używane moto.
oczywiscie chodzi mi o używane moto.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
mam nadzieje ,ze nie podrożeją na wiosne bo akurat wtedy bede mial wystarczająco duzo kasy na nowe moto i raczej nie chce czekac jeszcze jeden miesiąc zeby dozbierac kase.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Mówicie o cenach nowych czy używanych motorów?? Bo jesli o nowe chodzi to normalne ze tanieją już na jesieni gdyż chca wyprzedac modele z kończącego sie roku gdyz w nowym roku ( choćby były wyprodukowane w grudniu) to beda to już roczne motory, a na wiosne wchodząnowe modele. Tak jest również z samochodami. Wystarczy spojrzec w TV ile jest teraz przecen aut z roku 2006 a i w prasie motocyklowej równiez zauwazymy jak ceny motocykli z 2006 roku tracą na cenie nawet kilka tysiecy. A co do używanych to juz dokadnie nie wiem jak jest ale mysle ze sytuacja jest podobna tyle ze (moim zdanie) wazniejsze od rocznika jest ilośc kilometrów przejechanych i stan techniczny.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
ceny leca do sylwestra bo po sylwestrze juz gosc ktory sprzedaje zeczona bryke sprzedaje ja tak naprawde jako rok starsza.... rocznik hehe...
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości