Zobacz wątek - Jak skutecznie wyrywać foczki na moto:)))???
NAS Analytics TAG

Jak skutecznie wyrywać foczki na moto:)))???

O wszystkim
_________

Postprzez Thrillco » 17/11/2006, 18:16

Tak Terror..pasują...jak pięść do nosa...
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez karina2157 » 17/11/2006, 18:32

hej bardzo mi sie podoba wypowiedz Speediego serio, az nie wytrzymałam i postanowiłam "dac głos" , bardzo trafne pozdrówki :)
karina2157
Świeżak

Postprzez Pomian » 17/11/2006, 21:38

popieram Cie Speedy też mam własne zdanie na ich temat, w sumie fajnie jest poszpanować i pokazać że jest się bosem ulicy, wkońcu chyba miłe to uczucie ale wydaje mi się że nie zbytnio chodzi o to w jeździe motocyklem a jak już ktoś to robi to niech to robi z umiarem...
YAMAHA YZF R6 2003r.
Pomian
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wombat » 17/11/2006, 22:26

spoko chlopaki. luz. prawda jest jak zawsze jedna i tylko jedna. mianowicie lezy po srodku.
1. szpanowanie jest fajne. niektorym wystarcza mnie innym wiecej i z reguly zawsze nas denerwuje jak to robi ktos inny....
ja tam tez lubie poszpanowac - tyle ze mi osobiscie wystarcza samo to ze jezdze na 2 kolach.... jak siedze w katamaranie to mnie juz nie rusza.
2. foczki leca na moto to jest fakt. jedni to lubia inni to zlewaja jeszcze inni tego szukaja - zalezy od czlowieka. ja naprzyklad to olewam bo dla mnie panienka ktora widzi moj motong a nie widzi mnie jest malo wazna.... zreszta faceci tez na motocykle leca... to tez jest fakt...
3. niektorzy sie musza dowartosciowac. to tez jest fakt... mysli sobie taki facet - ale jetsem madry, elokwentny i mam zajebistego siurka - wyrywam kazda panne w okolicy. i mam 28 obiektow w miesiac. tylko ze wyrywa koles same takie ktore raczej tego wyrwania chca... one nie szukaja na 1 raz kolesia ktory bedzie madry, bedzie filozofem i bedzie potrafil omowic budowe slonca i podac sklad chemiczny paliwa rakietowego.... one szukaja goscia z duzym siurkiem, dobrego w lozku... bo na jeden raz. wiec ciesze sie ze niktorzy potrafia sie dowartosciowac bedac tak naprawde ofiara calego procederu. gosciu - wykorzystuje nas :D okolo 28 dziewczyn miesiecznie.... zawaliscie hehe (slodka niewola - coz to tez moze byc plusem... czysty relatywizm....)
4. przyprawianie rogow.... tu faktycznie sie jest czym pochwalic. tylko ze miejmy swiadomosc ze np Twoja panna aryan tez ci przyprawia co trzeba i kiedy trzeba bo niby nie mozesz byc pewien dnia i godziny.... bo niby dlaczego miala by tego nie robic hehe ze pojde za tokiem rozumowania twojego....
5. Dbajcie o kobiety padlo bo was zdradza.... ehehe. ja dbam o kobiete tak czy tak. dbanie to nie towar wymienny bede dbal zebys mnie nie zdradzila. to jest chore juz dla mnie i niewiele ma wspolnego z prawdziwym zwiazkiem... dbam bo ja kocham i sznuje, bo jest ze mna. staram sie zeby bylo jej dobrze i szczeskliwie... bo jestem w pewien sposob odpowiedzialny za nia.... Tyle ze nie jestem odpowiedzialny za jej czyny. Jesli zdradzi to byl jej wybor.... ja nie musze czuc sie winny a ona nie potrzebuje wymowki.... ludzie maja wolna wole i decyduja o ksztalcie zycia.... proste. nie czuj sie winny i nie wpedzaj nikogo w wine... jesli ja nie zdradzam jej to nie dlatego ze ona dba o mnie lub nie dba. nie robie tego bo taki jest moj wybor. bo taka droge uznaje za sluszna. nie zdradzam jej tylko dlatego ze ona jest taka a taka.... bez sensu to by bylo dla mnie....

nie wlaze w inne zagadnienia bo to bedzie tematem mojego kolejnego elaboratu ktory wymysle stukajac w klawiatore mojego laptopa podczas nastepnej wizyty w kiblu. od razu przeprosze wszystkich urazonych przeze mnie czytelnikow, glownie za to ze mam iloraz inteligencji 67, jestem dobry w lozku choc o niczym innym nie mam pojecia i mam polmetrowego siurka dzieki czemu wyrywam tylko 2 panny miesiecznie mniej niz kolega aryan. nie wiem czemu - czy ma Iq ciut inne czy inne wymiary hehe....
aha panowie gwoli scislosci - jest lepsza rzecz na wyrywanie lasek niz moto.... dobra sportowa fura.... kobietki leca na czerwone ferrari jak w dym. ma ta zalete dodatkowo ze mozna taka oprzec na maske albo wziac do srodka auta.... z moto jest mniej do manewru.....
pozdrawiam innych hormonalnie przewartosciowanych jak ja z iloscia lasek nie mniej niz 25 miesiecznie. jak macie mniej to napewno jestescie krosciaci i brzydcy nie mowiac o waszych intereeeesach.... wtedy nie piszcie do mnie i nic do mnie nie mowcie bo takim rad o laskach nie udzielam. leszczom takim. moge gadac jedynie z takimi macho jak ja sam albo aryan...
:rotfl:
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
Wombat
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Manhatan » 17/11/2006, 23:01

Jak będę potrzebował rozprawki to wiem do kogo się zgłoszę :D :P
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
Manhatan
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 18/11/2006, 08:29

aryan...ja już coś wcześniej pisałem...
Ty wiesz ,że właściwie nie masz się czym chwalić??
Ja sobie tak myślę...moze Ty ich tyle zaliczasz bo jesteś tak kiepski, że żadna nie zostaje przy Tobie na dłużej:P
W sumie równie dobrze mógłbyś napisać, że jeździłeś 30 różnymi wózkami dobrej klasy...albo nawet motocyklami...i co?? Kogo to obchodzi??
Ja miałem już 15 komputerów...a Tyyyy???
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Arai » 18/11/2006, 08:41

29 dziewucha....... stary to ciekawe ile to ich bedzie jak bedziesz miał 40 lat? :lol:
GPZ 500
Arai
Świeżak

Postprzez Arai » 18/11/2006, 13:18

Kto wie może ta 30 będzie do końca zycia :lol:
GPZ 500
Arai
Świeżak

Postprzez Kris2k » 18/11/2006, 15:53

Nie ma mnie dwa dni a tu taki piekny temat wyrosl :]

Jedyny sensowny wniosek jaki udalo mi sie wychwycic to taki ze o kobiety trzeba dbac i ja sie z tym zgadzam. Cala reszta to tematyka wzgledna i stad cala ta polemika ;)
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
Kris2k
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 18/11/2006, 16:31

Wombat napisał(a):aha panowie gwoli scislosci - jest lepsza rzecz na wyrywanie lasek niz moto.... dobra sportowa fura.... kobietki leca na czerwone ferrari jak w dym. ma ta zalete dodatkowo ze mozna taka oprzec na maske albo wziac do srodka auta.... z moto jest mniej do manewru.....

hehe zawsze można coś popróbować na moto ; ) ale wiecie dlaczego na moto bierze sie tylko takie w różowych spódniczkach? bo te w jeansach nitami bak rysują :lol:
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Arai » 18/11/2006, 19:01

no albo w najgorszym przypadku jak sie wyrwie dziewczyne która zamiast butów bedzie miała rolki :lol:
GPZ 500
Arai
Świeżak

Postprzez Pomian » 18/11/2006, 21:29

najlepiej przyczepić sanki do motocykla i ją ciągnąć:D...
YAMAHA YZF R6 2003r.
Pomian
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości

na górê