Jak skutecznie wyrywać foczki na moto:)))???
wiecie co, bym wyrazil swoja opinie o dziewczynach na tym forum, ale jak to zrobie to dostane od razu bana, zresztą to nie etyczne. (acha, nie chodzi mi tylko o wypowiedzi w tym temacie, ale tak ogólnie o wszystkie ich wypowiedzi na forum w sumie zwłaszcza hideparku)
(ps. Kaja, Ciebie bym wyłączył przed nawias nie martw się ; ) jako dobry przykład dla innych)
(ps2. moja dziewczyna na motor nie poleciała, jak niedługo po tym jak Ją poznałem zaproponowałem jej mały wypad nad jezioro [nie mówiłem czym] to jak zobaczyła motor , to nie wzbudził w niej jakoś entuzjazmu. Raczej niechętnie do niego podchodzi.)
(ps. Kaja, Ciebie bym wyłączył przed nawias nie martw się ; ) jako dobry przykład dla innych)
(ps2. moja dziewczyna na motor nie poleciała, jak niedługo po tym jak Ją poznałem zaproponowałem jej mały wypad nad jezioro [nie mówiłem czym] to jak zobaczyła motor , to nie wzbudził w niej jakoś entuzjazmu. Raczej niechętnie do niego podchodzi.)
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
aryan... jemu nie chodzilo o silownie.... jestes prawo czy lewo reczny? pewnie w tej wlasnie lapie masz te miesnie porzadnie rozwiniete.... kumasz gryps?
sorki jak kogos urazilem. ale jak czytam te kretynizmy to dostaje malpiego rozumu...
Aryan, czy to prawda ze KROWA KTORA DUZO MUCZY MALO MLEKA DAJE? bo slyszalem jak kiedys bylem na wsi takie powiedzonko i nie dokonca wiem o co chodzi... ;P
na szcescie kobitki mar111cin nie wszystkie sa takie...no nie etyczne.... na szczescie
sorki jak kogos urazilem. ale jak czytam te kretynizmy to dostaje malpiego rozumu...
Aryan, czy to prawda ze KROWA KTORA DUZO MUCZY MALO MLEKA DAJE? bo slyszalem jak kiedys bylem na wsi takie powiedzonko i nie dokonca wiem o co chodzi... ;P
na szcescie kobitki mar111cin nie wszystkie sa takie...no nie etyczne.... na szczescie
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
hej tak przegladam te rózne opinia na powyzszy temat i zastanawiam sie czy taka sytuacja rysuje sie tez odwrotnie czyli dziewcze z motorem tez wyrywa facetów, nie wiem czy tak jest bo jest NOWA hehe ale gdyby tak było to chyba byłoby cos nie tak ... moze ktos wie ps.caveman jestes z koziegłów tych pod Poznaniem pozdrawiam 

- karina2157
- Świeżak
A tak mnie ciekawi co tan Twoj maly podpisik oznacza ".l."
:P hehe

http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
Wombat napisał(a): KROWA KTORA DUZO MUCZY MALO MLEKA DAJE?
No własnie to samo chciałem napisać już wczoraj ale mi neta odcieło:(
Jakoś tak się składa, że to ma dokładne przełożenie w życiu...
Aryan...a baby to masz w nosie...
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Aryan przeskanuj swoj autograf na forum,chlopaki ze scigacza wrzucÄ… go do sklepu i kazdy z nas zapoda takÄ… lepe na swoje moto....,moto z Twoim autografem to juz prawie jak R6 sygnowane przez Rossiego
p.s ciekawe ile z tych kobiet opisuje przygody z Toba w ten sam sposob co Ty. "Zaliczylam kolejnego buraka... nawet bylo fajnie,ale gadac mi sie nawet z nim nie chcialo..."
Bo wiesz,nie tylko faceci to"świnie" w koncu mamy równouprawnienie
Aha no i napisz tez kiedy Ci jakis rogacz ryja obije,koniecznie zapodaj wtedy foty.
Powodzenia w podbijaniu świata

p.s ciekawe ile z tych kobiet opisuje przygody z Toba w ten sam sposob co Ty. "Zaliczylam kolejnego buraka... nawet bylo fajnie,ale gadac mi sie nawet z nim nie chcialo..."

Bo wiesz,nie tylko faceci to"świnie" w koncu mamy równouprawnienie

Aha no i napisz tez kiedy Ci jakis rogacz ryja obije,koniecznie zapodaj wtedy foty.
Powodzenia w podbijaniu świata

Ostatnio edytowano 17/11/2006, 07:53 przez mlody, łącznie edytowano 1 raz
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
heh chyba źle się wyraziłem i się nie zrozumieliśmy, chodziło mi o to , że nieetyczne będzie wyrażenie mojej opini o nich.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Aryan napisal,ze o kobiety trzeba dbac...
I tu mu przyznaje calkowita racje.
Ktora dziewczyna,kobieta,zona lubi byc znudzona przy boku swogo faceta?
Juz nie wspomne jesli ma ona upodobania 'motocyklowe'...
I tu mu przyznaje calkowita racje.
Ktora dziewczyna,kobieta,zona lubi byc znudzona przy boku swogo faceta?
Juz nie wspomne jesli ma ona upodobania 'motocyklowe'...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
aryan napisał(a):dobra przyznaje sie do mojej prowokacji
tak na prawde jestem zakompleksionym chopakiem który nigdy nie mial dziewczyny
nie mam kolegów a jedyny przyjaciel to komputer![]()
mam watla budowe ciala, tradzik i jestem BARDZOOOO niedowartosciowany :]
kasy tez nimam .
Thrillcko nie podszywaj się pod tegoż playboya!!
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Cos Ci się Terror...ten teges...an ie będe się wyrażał. I teraz Terror to się moge obrazić bo jak może pamiętasz...mój jedyny prawdziwy przyjaciel od Maja leży w mogile.
Z tym, że...jak mówiłem forum traktuje z mocnym przypróżeniem oka czasami...czego niektórzy nie potrafią.
Z tym, że...jak mówiłem forum traktuje z mocnym przypróżeniem oka czasami...czego niektórzy nie potrafią.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 109 gości