czy można tak jezdzic?
• Strona 1 z 1
czy można tak jezdzic?
Witam. W moim swiezo kupionym GS musze zrobic pelen serwis - olej filtry, reg. zaworow i nie wiem czy nie gaznikow - moto ma stare paliwo i troche nie rowno chodzi na wolnych obrotach. Moje pytanko jest nastepujace czy moge do tego starego paliwac dolac dobrego i pojezdzic sobie jutro w sloneczna niedziele czy nie za bardzo bo moze sie cos uszkodzic itp...
-
sooshe - Świeżak
a ja nie wiem gdzie stal
u niemca stal
napewno nie od wojny bo jest z 93' a i jeszcze jedno... jest taka sruba co wchodzi w glowke ramy... to ja ja reka odkrecilem ostatnio
i reka dokrecilem... przed jazda chyba trzeba to dociagnac nie?? 

-
sooshe - Świeżak
Nie ma mnie w domu ale ogolnie wystaje taki łeb od sruby jak na zaloczonym zdjeciu. Jak moto stoi na podstawkach to kiera ma delikatny luz jak ruszam w przod i tyl. A ta srube to reka odkrecilem. Moze lepiej poczekam i bede latal po tym jak zaporawdze do mechanika...
- Załączniki
-
- zegary.jpg (32.52 KiB) PrzeglÄ…dane 1596 razy
-
sooshe - Świeżak
popuśc ja pod pułką masz następną nakrętke dokręc tamta w sposób aby kiera nie chodziła cięzko i nie miał luzu, jak bedzie ok to tą górna nakrętką dociągnij skontruj i bedzie ... zasada jak w roweże górskim skontrować i powinno być
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
Dokręć bo to śruba od główki ramy i szkoda było by łożyska, jeśli tak ktoś jeździł to może i bedzie do wymiany
- kamucha1983
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości