Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> KTM Track 'N' Test, czyli dni na torze
NAS Analytics TAG

[Aktualności] KTM Track 'N' Test, czyli dni na torze

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] KTM Track 'N' Test, czyli dni na torze

Postprzez Åšcigacz » 24/2/2009, 22:04

Dyskusja na temat: KTM Track 'N' Test, czyli dni na torze
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
KTM Track 'N' Test, czyli dni na torze
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2009, 22:04

Coś Wam się chyba popier....niczyło z tym Hungroringiem. Na stronie internetowej w tych terminach są treningi na Pannoniaringu.<br><hr>Pussy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2009, 22:33

Komentatorzy napisał(a):Coś Wam się chyba popier....niczyło z tym Hungroringiem. Na stronie internetowej w tych terminach są treningi na Pannoniaringu.<br><hr>Pussy<br>
Hej, masz rację - chodzi o Pannoniaring! Co ciekawe tak to dostaliśmy w informacji prasowej:) No ale poprawimy ;)<br><hr>Lovtza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2009, 23:19

Komentatorzy napisał(a):Coś Wam się chyba popier....niczyło z tym Hungroringiem. Na stronie internetowej w tych terminach są treningi na Pannoniaringu.<br><hr>Pussy<br>
Komentatorzy napisał(a):Hej, masz rację - chodzi o Pannoniaring! Co ciekawe tak to dostaliśmy w informacji prasowej:) No ale poprawimy ;)<br><hr>Lovtza<br>
A ja się już ucieszyłem bo byłem tam na KTM Festival w 2007 i tor jest MEGA. Powiedziałem już kumplom na KTM-ach że impreza się szykuje ale później zajrzałem na stronę TNT i dostrzegłem pomyłkę.<br><hr>Pussy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2009, 06:56

Komentatorzy napisał(a):Hej, masz rację - chodzi o Pannoniaring! Co ciekawe tak to dostaliśmy w informacji prasowej:) No ale poprawimy ;)<br><hr>Lovtza<br>
Komentatorzy napisał(a):A ja się już ucieszyłem bo byłem tam na KTM Festival w 2007 i tor jest MEGA. Powiedziałem już kumplom na KTM-ach że impreza się szykuje ale później zajrzałem na stronę TNT i dostrzegłem pomyłkę.<br><hr>Pussy<br>
To na Pannoniaring masz bliżej niż na Hungaroring.<br><hr>skorzetti
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 16 gości

na górê