Lech- Udinese
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Lech- Udinese
Co myślicie o samym meczu i o postawie drużyn?
Moim zdaniem Lech całkiem ładnie sobie radzi, szkoda jednej akcji bo szli z kontrą 4 na 3 i chyba Murawski skaszanił bo nabił jednego z piłkarzy Udinese.
Błędów za dużo nie ma jak dla mnie, jedyne co to Udinese potrafi szybko zrobić kontrę, ale bezskutecznie na razie.
Edit: no i 1:0 w dupę.
Moim zdaniem Lech całkiem ładnie sobie radzi, szkoda jednej akcji bo szli z kontrą 4 na 3 i chyba Murawski skaszanił bo nabił jednego z piłkarzy Udinese.
Błędów za dużo nie ma jak dla mnie, jedyne co to Udinese potrafi szybko zrobić kontrę, ale bezskutecznie na razie.
Edit: no i 1:0 w dupę.
-
Movi - Moderator
Bieda z nedza
Cos na poprawe humoru xD rozbawilo mnie hhaah
http://sport.onet.pl/1,16,11,53761521,144301183,6164722,0,forum.html?TEMAT=1248685 (otwórz link)

Cos na poprawe humoru xD rozbawilo mnie hhaah
http://sport.onet.pl/1,16,11,53761521,144301183,6164722,0,forum.html?TEMAT=1248685 (otwórz link)
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
wiecie co ja chyba wjem dlaczego oni wygrywajom , bo ja mysle ze oni wygrywajom bo sczelajom wiencej bramek , umjom sczelac a nasi nie umjom
dlatego przegrywamy
tak mi sie wydaje ale moge sie mylic
dlatego przegrywamy
tak mi sie wydaje ale moge sie mylic

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
tak apropo meczu
Kocham ogladac mecz z baba ktora sie wogole na pilce nie zna , pamietam akcje jako bedac malym chlopcem ogladalem mecz z ojcem w tv a ze wtedy mielismy 1 tv w domu matula byla zmuszona ogladac z nami...kobieta co 5min pytala sie ktorzy sa nasi i po co biega ten facet w czarnym stroju , na koniec meczu po strzelonej bramce zaczela sie cieszyc ...dopoki z ojcem nie uswiadomilismy jej ze to gol...ale dla przeciwnikow xD
eh Kocham Blondynki
Kocham ogladac mecz z baba ktora sie wogole na pilce nie zna , pamietam akcje jako bedac malym chlopcem ogladalem mecz z ojcem w tv a ze wtedy mielismy 1 tv w domu matula byla zmuszona ogladac z nami...kobieta co 5min pytala sie ktorzy sa nasi i po co biega ten facet w czarnym stroju , na koniec meczu po strzelonej bramce zaczela sie cieszyc ...dopoki z ojcem nie uswiadomilismy jej ze to gol...ale dla przeciwnikow xD
eh Kocham Blondynki

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
-
bast - Bywalec
nie dosc ze sa przystojni to jeszcze dobrze graja i sie nie załamuja , takiego chłopa mi trzeba , CHCE BYC Z POZNANIAKIEM 

- Flow
- Stały bywalec
flow ale ciebie pewnie kreca peruwianczycy
ich duzo w poznaniu
ogolnie i tak im sie nalezy krytyka, nie mozna tak bylo zagrac calego meczu
?

ogolnie i tak im sie nalezy krytyka, nie mozna tak bylo zagrac calego meczu

-
bast - Bywalec
wg mnie kolejorz nie zasłużył na remis a napewno nie na wygraną bo Udinese gral lepiej i to on powinien wygrac (pewnie mnie za to zganicie ale takie jest moje zdanie)
Po wypadku apka rozjebana ja też ;/. Jak narazie liże rany a później znów na moto
- dominik12
- Świeżak
no Lech powinien wygrac...
troche to dziwne, ludzie ktorzu prawie przez caly rok, od kilkunastu lat trenuja tylko jedna dyscypline nie potrafia nawet trafic pilka w bramke(a kilka razy tak bylo ze pilka leciala w trybuny) gdyby nie to i wieksze skupienie moglismy wygrac ten mecz
ale to jest piekno tego sportu, pierwsza polowa 0-0, 15 minut drugiej polowy 0-2 a juz na pod koniec 2-2 i moglo byc 3-2
w rewanzu mamy szanse, bo to nasze strzelone bramki beda wiecej warte
to nie byl samoboj, bo Arboleda zostal nabity pilka, nie wykonal zadnego ruchu w strone bramki(np: nie probnowal wybic pilki wslizgiem)
troche to dziwne, ludzie ktorzu prawie przez caly rok, od kilkunastu lat trenuja tylko jedna dyscypline nie potrafia nawet trafic pilka w bramke(a kilka razy tak bylo ze pilka leciala w trybuny) gdyby nie to i wieksze skupienie moglismy wygrac ten mecz

ale to jest piekno tego sportu, pierwsza polowa 0-0, 15 minut drugiej polowy 0-2 a juz na pod koniec 2-2 i moglo byc 3-2

to nie byl samoboj, bo Arboleda zostal nabity pilka, nie wykonal zadnego ruchu w strone bramki(np: nie probnowal wybic pilki wslizgiem)

-
Kula07 - Stały bywalec
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4