jaki kombinezon za 1700 zł
• Strona 1 z 1
jaki kombinezon za 1700 zł
szukam kombinezonu do 1700zł najlepiej 2 częściowego (ze względu na praktyczność) na sportowy motocykl jestem wysoki mam 190cm wzrostu i 90 kilo wagi czy moglibyście coś polecić i gdzie szukać 

- tommed
- Świeżak
A skąd jesteś? Teraz na wiosne jest dużo imprez na których prezentują się producenci m.in odzieży. Na wystawie motocykli w wawie widziałem ogłoszenia o bazarze w warszawie, nie wiem dokladnie kiedy będzie, musiałbyś sobie poszukać w necie.W łodzi kolejny bazar będzie jakoś w maju. Ceny są podobne jak w necie, ale jest możliwość negocjacji i co najważniejsze ubranie można przymierzyć. Za taką kwote można kupić kombi sredniej klasy np. Vanucci (sam mam kombi 2 częsciowe tej firmy i jak do tej pory daje rade) dałem za spodnie z kurtką jakies 1200 zł. Widze, że ceny na allegro niekórych kombi takich firm jak Arlen Ness Alpinestars czy Dainese są całkiem przystępne - ok 2k ale zakup przez internet bez wczesniejszego przymierzenia stanowczo odradzam.
-
adam_89 - Stały bywalec
- MaciejeR
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości