[Bazy wiedzy] Quady
mam takiiego bashana w terenie morze byc ale reszta to lipa hinszczyzna niepolecam jak hcesz to ci sprzedam za 2000 <br><hr>mardaczKomentatorzy napisał(a):Witam zastanawiam sie nad zakupem quada w rozsadnej cenie do 5000zl i jest oto propozycja bashana 200 czy wogole sie oplaca wydawac kase na taki sprzet ijak to sie sprawuje w terenie prosze o opinie...<br><hr>Stefan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam na to sposob poczekac 1,2 lata i kupic sobie KRÓLA wszystkich quadow a jego magiczna nazwa brzmi POLARIS;)) uwiezcie mi ze kazdy znawca quadow wie co to za piekielna maszyna ktora ciezko zajechac ale dla chcacego nic trudnego kazda maszyne da sie zajechac ale jak ktos umie dbac to uwiezcie długo pociagnie wiem to bo moj kolega ma taka maszynke i ja bardzo chwali i dba ale nic nie jest wieczne (wiadomo!!!) zamiast kupic jakies guwno!!!!!! to poczekaj i kup super maszynke POLARIS;)) ja mam keewaya i sie sypie przez wielkie S po 4 latach do kapitalk szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jak ci szkoda 3,4 tusiakow twoja sprawa a nim sie odwrucisz twoje dziecko jadac zgubi koło albo jeszcze lepiej wyrwie kierownice i co????KAPLICA wiec zainwestoj w maszyne nad maszynami czyli wiez w jaka;)) puki twoja pociech zobaczy krzyzyk za zakretem !!!!!nara;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))<br><hr>k.mKomentatorzy napisał(a):Cześc kupiłem Quada ATV-110 normalnie dziecku 8 l. Serwisowany od września był w naprawie kilka razy a to świeca została w cylindrze',wachacz pęk , śruby giną ,problem z odpaleniem i tak dalej. Jeżeli ktoś ma lub miał do czynienia z tym to niech odpisze. Serwis na razie usuwa te wady a dziecko pobawi się trzy dni i znowu popsute<br><hr>piotrek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam na to sposob poczekac 1,2 lata i kupic sobie KRÓLA wszystkich quadow a jego magiczna nazwa brzmi POLARIS;)) uwiezcie mi ze kazdy znawca quadow wie co to za piekielna maszyna ktora ciezko zajechac ale dla chcacego nic trudnego kazda maszyne da sie zajechac ale jak ktos umie dbac to uwiezcie długo pociagnie wiem to bo moj kolega ma taka maszynke i ja bardzo chwali i dba ale nic nie jest wieczne (wiadomo!!!) zamiast kupic jakies guwno!!!!!! to poczekaj i kup super maszynke POLARIS;)) ja mam keewaya i sie sypie przez wielkie S po 4 latach do kapitalk szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jak ci szkoda 3,4 tusiakow twoja sprawa a nim sie odwrucisz twoje dziecko jadac zgubi koło albo jeszcze lepiej wyrwie kierownice i co????KAPLICA wiec zainwestoj w maszyne nad maszynami czyli wiez w jaka;)) puki twoja pociech zobaczy krzyzyk za zakretem !!!!!nara;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))<br><hr>kkkkkkkkkmmmmmmmmmmmKomentatorzy napisał(a):Cześc kupiłem Quada ATV-110 normalnie dziecku 8 l. Serwisowany od września był w naprawie kilka razy a to świeca została w cylindrze',wachacz pęk , śruby giną ,problem z odpaleniem i tak dalej. Jeżeli ktoś ma lub miał do czynienia z tym to niech odpisze. Serwis na razie usuwa te wady a dziecko pobawi się trzy dni i znowu popsute<br><hr>piotrek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie mam Quada Access motor 450 sp czyli Lucky Star i wiem że jest to dobry sprzecik
Więc polecam zakup. Jeżeli znów poszukujesz Quada do 12 ,500 tyś zł proponuje LS-300 Sprzet jak najbardziej solidny mocny, a co najważniejsze nie drogie cześci ,dodatki i akcesoria. Po rozblokowaniu nowego sprzetu jest w stanie poleciec ponad 100km/h bez najmniejszych problemów ,po jeździe w terenie nie musimy martwic się o śruby
Jeżeli znów poszukujesz jeszcze taniej to shineray 250STIXE jest Quadem wiekszym i solidniejszym konstrukcyjnie od bashana i napewno zarejestrowac idzie go na dwie osoby a nie jak w przypadku bashana na jedną
Cena to 6200złmax 6500tyś zł najtaniej spotkany na giełdzie w Gliwicach woj śl.Giełda soboty i niedziele od rana
Dodam jeszcze że shinreay jest wyrobem chińskim ale najlepszym z chińszczyzny Wiem co mówie bo za Quadami oglądałem się już 1,5 roku wstecz testowałem czytałem forum i z mojego punktu widzenia to polecem włąśnie te marki Innych tańszych nie polecam <br><hr>dead stalker-Polecam marki w rozsądnej cenie

Jeżeli znów poszukujesz jeszcze taniej to shineray 250STIXE jest Quadem wiekszym i solidniejszym konstrukcyjnie od bashana i napewno zarejestrowac idzie go na dwie osoby a nie jak w przypadku bashana na jedną
Cena to 6200złmax 6500tyś zł najtaniej spotkany na giełdzie w Gliwicach woj śl.Giełda soboty i niedziele od rana
Dodam jeszcze że shinreay jest wyrobem chińskim ale najlepszym z chińszczyzny Wiem co mówie bo za Quadami oglądałem się już 1,5 roku wstecz testowałem czytałem forum i z mojego punktu widzenia to polecem włąśnie te marki Innych tańszych nie polecam <br><hr>dead stalker-Polecam marki w rozsądnej cenie
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam do sprzedanaia super quada przeprawowego honde ranger 350cm z 2003roku . cena 11600pln sprzedaje bo musze kupic busa do pracy a brakuje mi kasy, moje gg5775393<br><hr>mihi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam pytanie do internautów. Co myślicie o wałach Kordona w Quadach.? I jeżeli możecie podajcie plusy i minusy tego napędu.
Z góry dzięki...<br><hr>fryzjer1113
Z góry dzięki...<br><hr>fryzjer1113
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Porównanie access motor sp450 do kawasaki to bujda
Witam chciałbym podrzucic wam opinie co do access motor
Wiem dobrze że to wcale nie ociężała krowa jak nazwał to jeden z testujących
Nie wiem na jakim oni kładzie jeździli ale access po rozblokowaniu i dodaniu gazu ściąga z siedzenia więc tu mu nic nie brakuje wiem bo jeździłem i mam go Jeżeli znów oni testowali Quada zblokowanego to ja się zgodzę bo ducha w nim nie ma.
Więc ten filmik to jedna wielka bzdura no chyba że poprzez ten filmik reklamuje się kawasaki i ma od tego działkę to ja też bym nażekał na access ale mi żaden tu kasy w łapę nie ciśnie więc pisze tak jak jest
Nierozumiem też pojecia że kawasakim lepiej się wchodzi w zakręty bo ma mniejszy rozstaw osi jak długo żyje takiej pierdoły nie słyszałem, bo do mnie i do innych zapewne też że Quad który jest szerszy lepiej trzyma się drogi to po co wszyscy zakładają dystanse po to żeby byl bardziej wywrotny heh
masakra gośc który się tam wypowiedział był chyba po dopingu I teraz jak sam stwierdził kawasaki nie ma dobrych amaorów nie ma przewodów w stalowym oplocie i kosztuje jedynie 31 tyś w przeciwieństwie do access który ma to wszystko ma więcej dodatków a amory sprawdzają się bardzo dobrze no i za jedyne 21 tyś zł no to chyba jest róznica już nie wspomne o dodatkach do kawasaki za które też trzeba będzie zapłacić pare tyś wimiana : przewodów wymiana amorków zakup bampera i Nerf bary i cena pod 38 tyś zł naprawde się opłaca takiej promocji nie wypuszcza się z ręki
Mocy w tym Quadzie napewno nie brakuje i to jest moja opinia z którą dziele się z wami jedyny minus to, to że hamulec u nogi jest sprzężony tzn.tył jak i przód hamuje razem <br><hr> dead stalker
Nie wiem na jakim oni kładzie jeździli ale access po rozblokowaniu i dodaniu gazu ściąga z siedzenia więc tu mu nic nie brakuje wiem bo jeździłem i mam go Jeżeli znów oni testowali Quada zblokowanego to ja się zgodzę bo ducha w nim nie ma.
Więc ten filmik to jedna wielka bzdura no chyba że poprzez ten filmik reklamuje się kawasaki i ma od tego działkę to ja też bym nażekał na access ale mi żaden tu kasy w łapę nie ciśnie więc pisze tak jak jest
Nierozumiem też pojecia że kawasakim lepiej się wchodzi w zakręty bo ma mniejszy rozstaw osi jak długo żyje takiej pierdoły nie słyszałem, bo do mnie i do innych zapewne też że Quad który jest szerszy lepiej trzyma się drogi to po co wszyscy zakładają dystanse po to żeby byl bardziej wywrotny heh

Mocy w tym Quadzie napewno nie brakuje i to jest moja opinia z którą dziele się z wami jedyny minus to, to że hamulec u nogi jest sprzężony tzn.tył jak i przód hamuje razem <br><hr> dead stalker
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po doglębnym zobaczeniu komętarzy i opracowaniu tej strony widać że reklamują kawasaki Zresztą już jedna taka uwaga to zdjęcia Quadów z bliskaKomentatorzy napisał(a): Porównanie access motor sp450 do kawasaki to bujda
Nierozumiem też pojecia że kawasakim lepiej się wchodzi w zakręty bo ma mniejszy rozstaw osi jak długo żyje takiej pierdoły nie słyszałem, bo do mnie i do innych zapewne też że Quad który jest szerszy lepiej trzyma się drogi to po co wszyscy zakładają dystanse po to żeby byl bardziej wywrotny hehmasakra gośc który się tam wypowiedział był chyba po dopingu I teraz jak sam stwierdził kawasaki nie ma dobrych amaorów nie ma przewodów w stalowym oplocie i kosztuje jedynie 31 tyś w przeciwieństwie do access który ma to wszystko ma więcej dodatków a amory sprawdzają się bardzo dobrze no i za jedyne 21 tyś zł no to chyba jest róznica już nie wspomne o dodatkach do kawasaki za które też trzeba będzie zapłacić pare tyś wimiana : przewodów wymiana amorków zakup bampera i Nerf bary i cena pod 38 tyś zł naprawde się opłaca takiej promocji nie wypuszcza się z ręki
![]()
Mocy w tym Quadzie napewno nie brakuje i to jest moja opinia z którą dziele się z wami jedyny minus to, to że hamulec u nogi jest sprzężony tzn.tył jak i przód hamuje razem <br><hr> dead stalker<br>
Access motor sp 450 ma robione zdjęcia po teście zabrudzony jest wszędzie
No a kawasaki jak widać nówka, jeszcze nie śmigany świeci się jak psu jaja
Wkońcu to szczegól mały ale zawsze jest do oka lepszy <br><hr>Luki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Porównanie to miało na celu raczej przedstawienie, na ile sprzęt tego typu odstaje od sprzętów wyścigowych. Nikt nikogo nie reklamuje, był to test obiektywny.<br><hr>Adam W.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MAM DO SPRZEDANIA SUZUKI 350 PUL AUTOMAT 5 BIEGUW DWIE SKRZYNIE TERENOWA ISZOSOWA CENA 5600 POLECAM<br><hr>WITEK090981Komentatorzy napisał(a):Witam czy ktoś ma na sprzedaż kłada 200 lub 250 ,bo chce kupić<br><hr>radzioro1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MAM DO SPRZEDANIA SUZUKI 350 PUL AUTOMAT 5 BIEGUW DWIE SKRZYNIE TERENOWA ISZOSOWA CENA 5600 POLECAM<br><hr>WITEK090981Komentatorzy napisał(a):Witam czy ktoś ma na sprzedaż kłada 200 lub 250 ,bo chce kupić<br><hr>radzioro1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MAM DO SPRZEDANIA QUADA SUZUKI 350 PUL AUTOMAT DWIE SKRZYNIE TERENOWA SZOSOWA ZACZEP POD PRZYCZEPKE CENA OKOLO 5800<br><hr>WITEK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
prosze o kontak na gradek146@wp.pl jestem zainteresowany kupnem quada.prosze o wiecej danych technicznych oraz o jakis kontakt z panem.czekam na odpowiedz.pozdrawiam<br><hr>gradekKomentatorzy napisał(a):Witam czy ktoś ma na sprzedaż kłada 200 lub 250 ,bo chce kupić<br><hr>radzioro1<br>Komentatorzy napisał(a):MAM DO SPRZEDANIA SUZUKI 350 PUL AUTOMAT 5 BIEGUW DWIE SKRZYNIE TERENOWA ISZOSOWA CENA 5600 POLECAM<br><hr>WITEK090981<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam jestem zainteresowany kuopnem tego quada.prosze o wiecej danych technicznych oraz jakis kontakt z panem.prosze sie odezwac na gradek146@wp.pl.czekam i pozdrawiam<br><hr>gradekKomentatorzy napisał(a):MAM DO SPRZEDANIA QUADA SUZUKI 350 PUL AUTOMAT DWIE SKRZYNIE TERENOWA SZOSOWA ZACZEP POD PRZYCZEPKE CENA OKOLO 5800<br><hr>WITEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
moj telefon to 792 021 930 podam wszystko to co Pana interesuje<br><hr>WitekKomentatorzy napisał(a):MAM DO SPRZEDANIA QUADA SUZUKI 350 PUL AUTOMAT DWIE SKRZYNIE TERENOWA SZOSOWA ZACZEP POD PRZYCZEPKE CENA OKOLO 5800<br><hr>WITEK<br>Komentatorzy napisał(a):witam jestem zainteresowany kuopnem tego quada.prosze o wiecej danych technicznych oraz jakis kontakt z panem.prosze sie odezwac na gradek146@wp.pl.czekam i pozdrawiam<br><hr>gradek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości