Wasza opinia
• Strona 2 z 2 • 1, 2
stary szalej i to na calego ale naklejki wywal izrob wczesniej zdjecie przed malowaniem tak jak teraz stoi , porysowany czy cos tam, zeby ci ktos nie zarzucil ze miales niezla glebe ze chcialo ci sie go pomalowacscalego bo pamietaj, kiedys moment sprzedazy przyjdzie
jak zrobisz to wklejaj zdjecia koniecznie pozdro

byla CBR600 F4 Sport | R6 2004 | teraz - ZX6R 2007 | | http://www.youtube.com/watch?v=9TghY-O9 ... 20Kawasaki
- fenis77
- Świeżak
Mi sie bardzo podoba!! Tylko jeden problem - z takim malowaniem bedzie Ci go wg mnie trudniej kiedys sprzedac...tak czy tak nie ukryjesz ze był amlowany, ale jakby nie patrzyl ludzie sklaniaja sie do oryginalu(mam na mysli standardowe malowanie)...Ale jesli nie myslisz o sprzedazy i Ci sie podoba (bo ma sie podobac tylko tobie!!)to malowanie to bym sie nie zastanaiwal...Raz bedac na zlocie widzialem gsxr1000 K1 w malowaniu ala mortal kombat (smoki itp), zywcem jakby z darte z cruisera...I powiem Ci ze bardzo mi sie podobalo-taki indywidualny motor..pozdrawiam
- Predki
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości