KÄ…cik pakera.
taki pakery, że muszą mieć ciuchy szyte na miarę 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
SzpiceR napisał(a):niepodrywaj go bo Cie zaoramy Analnie!

dzizus;p gdzie bym próbował ;d on wasz on wasz;d nawet nie chcę nic nie no broń Boże ;d nic z tych rzeczy ;d on za brzydki dla mnie ;p
wole dziewczęta

kravec napisał(a):Bostorn napisał(a):Kravec od dawna kursujesz na pakiernie ??;>
nie kursuje na pakernie..
to coś zrobił że masz takie wykokszone plerki?? łądnie wyrzeźbione ;d
drążek??
coÅ› mi siÄ™ komp pierdzieli :/

ps: Szpicer i tak nie będziecie mieli okazji

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
-
jordan23 - Stały bywalec
jordan23 napisał(a):kravec przymasuj trochę
duzo jem... a proszkow nie bralem i brac nie bede... jestem drobnej budowy (widac po nadgarskach chociazby)... staram sie przytyc ale ciezko idzie (waze teraz 67/68kg przy 181 cm wzrostu wiec jest to bardzo malo)
a co robilem?
pompeczki w domu i to chyba tyle (na silowni bylem ostatnio w listopadzie zeby sie sprawdzic co i jak po roku czasu od ostatniej wizyty).
-
kravec - Administrator
oo to ty niezły koks;d że tak masz zajefajnie plecki wyrzeźbione ;d szacun i wielkie gratz
hmm ja też mam wąskie nadgarstki ale ważę 74, 75 od kąd białko biore to jakoś masy naszło albo przytyłem :/
ładne masz te plecki nie powiem
ile serii po ile pompeczek pykasz??

hmm ja też mam wąskie nadgarstki ale ważę 74, 75 od kąd białko biore to jakoś masy naszło albo przytyłem :/
ładne masz te plecki nie powiem

ile serii po ile pompeczek pykasz??
-
Bostorn - Moderator
teraz od konca grudnia mam przerwe... w polowie (po pod koniec juz odpuszczałem) grudnia robilem tak od 4 do 7 serii co 2/3 dzien (robilem kiedys codziennie ale nie bylo efektow- miesnie musza odpoczac) po okolo 100 (lekkie wachania w zaleznosci od dnia- czasem 2 ostatnie byly po 80, czasem byly 4 po 120 i jedna 140- wiem bo zapisywalem sobie) z tym ze robilem je z nogami na 20 centymetrowym stopniu.
tylko ze zdjecie jest robione w sierpniu
a jeszcze co do "masowania"- tyje wlasciwie tylko wtedy kiedy mocno cwicze, poza tym nawet nie moglbym za szybko sie rozbudowac bo spadlaby mi szybkosc i sposob ruszania na co tak jakby nie moge sobie pozwolic...
tylko ze zdjecie jest robione w sierpniu
a jeszcze co do "masowania"- tyje wlasciwie tylko wtedy kiedy mocno cwicze, poza tym nawet nie moglbym za szybko sie rozbudowac bo spadlaby mi szybkosc i sposob ruszania na co tak jakby nie moge sobie pozwolic...
Ostatnio edytowano 12/2/2009, 22:36 przez kravec, łącznie edytowano 2 razy
-
kravec - Administrator
Stary naprawdę byku z ciebie, szacun.Bostorn napisał(a):zamknij ty mnie ... i sam sobie swoje pokaż;d ale bez stanika ^_^ żeby nie było ;p
leszcz jestem ale co zrobisz dopiero 6 razy na siłce byłem od 3 miechów i dopiero tyle udało mi się odzyskac ;p;d ale dzisiaj ciskałem 160 na nogi 12 powtórzen bo po wypadku obiłem miednicę czy tam coo i jak jest na nią nacisk zdycham z bólu :/ tak czy siak to koło **** jest że nawet spac sie nie da...

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Icid jak byś biegał jak poj.. jak jaa po hali, śmigał rowerem duzo km i nosił cięzki plecaczek ;d
te 200kg było by dla Ciebie do osiągnięcia w ciągu 1-2 miechów dobrego cwiczenia
a tak wogle te 200km na suwnicy nie ma sie tak jak 200 na sztandze ;p
o takie cos
http://www.mastersport.com.pl/professio ... uwnica.gif
tylko że plecy wyprostowane i odpychamy się nogami
o wiele cięższe są przysiady ze sztangą
te 200kg było by dla Ciebie do osiągnięcia w ciągu 1-2 miechów dobrego cwiczenia
a tak wogle te 200km na suwnicy nie ma sie tak jak 200 na sztandze ;p
o takie cos
http://www.mastersport.com.pl/professio ... uwnica.gif
tylko że plecy wyprostowane i odpychamy się nogami

o wiele cięższe są przysiady ze sztangą

-
Bostorn - Moderator
icid, taki kark z ciebie?
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Zostawcie mojego terminatorka w spokoju
on na h*ja wicej bierze nic wy razem wzieci na nogi 

Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
SzpiceR napisał(a):bostorn... ale my to wiemy nie przezywaj =]
Szpicerku ;p wiesz , lepiej żeby wiedział oco mi chodziło niż by znowu było pisanie że ja pier.. głupoty..

Icid jakos tu się rzadko albo wogule nie udzielał, przynajmniej nic nie widzę;p więc to odebrałem troszkę z uśmieszkiem ;d
-
Bostorn - Moderator
Po co komu odzywki na poczatek (o anabolach czy koksie nie wspomne)?
Pocwiczcie chlopaki regularnie przez rok jedzac co najwyzej wzmozone dawki kurczaka i zobaczycie ile wam przybedzie. W pierwszy rok przy dobrym treningu masa przychodzi sama..
Pocwiczcie chlopaki regularnie przez rok jedzac co najwyzej wzmozone dawki kurczaka i zobaczycie ile wam przybedzie. W pierwszy rok przy dobrym treningu masa przychodzi sama..
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości