Jedność motocyklistów
chyba w gdyni z ta jednoscia motocyklistow jest lepiej bo we wrzesniu dwa razy jak L jechalem to mi nawet motocyklista z przeciwka machnal heh
za pierwszym razem to prawie z wrazenia z motoru spadlem hehehe i sprawdzilem czy mam swiatlo zapalone bo nie wiedzialem co sie dzieje za to za drugim razem juz elegancko machnolem tez hehe takze teraz jak mam swoj motorek i bede smigac tego prostego gestu postaram sie nie zapomniec bo sprawia (conajmniej mi) troch przyjemnosci ze jednak nie jest sie samemu na drodze 

Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
Wiewiór81 napisał(a):Ja tam jak jadę trasą i widzę, że ktoś stoi na poboczu i grzebie przy motocyklu to się tylko uśmiecham pod nosem... mógł sobie kupić nowe moto z assistance, tak jak ja...
nie kazdego stac na mowe moto;/
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
siemacie! Na poczatek - Nowi, Evilem sie nie przejmujcie , on tak zawsze.. A w rzeczywisosci kocha innych motocyklistow i pewnie zawsze pomaga na trasie
a jak pozdawia to nie podnosi jednej reki tylko odrazu dwie...
Pozdro dla Kulfona na Kawie.. Fajny wpis , zagladaj tu czesciej!
Zytnai Squad Piotrkow!!?!! Moze sie znamy???
Jak milo ze spotklem tu kogos z mojego miasta:) Obecnie studiuje w Wawie ale w Pkowie 19 lat mieszkalem.. Moze jestes jednym z osob przyjezdzajacych do Białej nad pilice??? Czym smigasz??? Moze jestes jednym z Tych od Africa Twin? Bo jest ich troche
WIec do zobaczyska, ewentualnie do "napisania" na forum!!!! Pozdrawiam..
Widze ze "jedosc zyje" , wiekszosc z Was pisze ze pozdrawia, pomaga i wogole.. Powiem Wam ze baaaaaaaaaaaardzo mnie to cieszy
I juz mam dobry humor na caly dzien
Oby do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdro dla Kulfona na Kawie.. Fajny wpis , zagladaj tu czesciej!
Zytnai Squad Piotrkow!!?!! Moze sie znamy???

Widze ze "jedosc zyje" , wiekszosc z Was pisze ze pozdrawia, pomaga i wogole.. Powiem Wam ze baaaaaaaaaaaardzo mnie to cieszy

Oby do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- piotrek110187
- Świeżak
- piotrek110187
- Świeżak
Ty serio tak ninawidzisz wszystkich do okola? Bo ja jakos w to nie wierze..
Mam wlasnie informatyke....
Nastepny wpis dopiero jak znowu dorwe sie gdzies do neta... bo w domu nadal mi nie zalozyli..
Zachacam wszyskich do kontynuacji dyskusji... Jak sie temat wyczerpie to wymysle cos nowego:-) Trzymajcie sie!!!!!!!!!!!!
Mam wlasnie informatyke....
Nastepny wpis dopiero jak znowu dorwe sie gdzies do neta... bo w domu nadal mi nie zalozyli..
Zachacam wszyskich do kontynuacji dyskusji... Jak sie temat wyczerpie to wymysle cos nowego:-) Trzymajcie sie!!!!!!!!!!!!
- piotrek110187
- Świeżak
Ja też w to niewierzę, ani Wiewiórowi, ani Evilovi.
To widać na pierwszy rzut oka, jeden tylko tak strasznie zapewne wygląda...
a drugi sami zobaczcie taki Cukierek M&M - taki pyszny orzeszek w czekoladzie oblany żółtą polewą,...
kreujcie się chłopcy na takich, kreujcie...będzie weselej
ja też pozdrawiam motocyklistów, nawet jak idę na pieszo, dziwnie na mnie patrzą (i chyba właśnie myślą sobie to co większość...samców...ale cóż niech sobie myślą...tyle ich)
a jak myślicie na kursie, przy instruktorze będę mogła machać?
a na egzaminie?

To widać na pierwszy rzut oka, jeden tylko tak strasznie zapewne wygląda...
a drugi sami zobaczcie taki Cukierek M&M - taki pyszny orzeszek w czekoladzie oblany żółtą polewą,...
kreujcie się chłopcy na takich, kreujcie...będzie weselej

ja też pozdrawiam motocyklistów, nawet jak idę na pieszo, dziwnie na mnie patrzą (i chyba właśnie myślą sobie to co większość...samców...ale cóż niech sobie myślą...tyle ich)
a jak myślicie na kursie, przy instruktorze będę mogła machać?
a na egzaminie?

-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
evil - slusznie - jak stoje na poboczu i czatuje na nastepnego idiote ktoremu skroje motocykl to mozesz byc pewny ze dzieki tej postawie moim lupem nie padnie twoje moto hehe....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
Bo widzisz Evil...ja odrózniam rozmowę na forum-która jest se takim gadaniem od traktowania ludzi na zywo, gdzie nalezy już zachować pewne standardy...a jak Ty nie rozrózniasz to już Twój problem...
Trzeba umieć rozdzielic pewne sprawy...inaczej...hmm...musiałbym zakupic mausera i odstrzelić pare sztuk żywca:D
Trzeba umieć rozdzielic pewne sprawy...inaczej...hmm...musiałbym zakupic mausera i odstrzelić pare sztuk żywca:D
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Ale ty jesteś mało domyslny....mówiłem własnie o tej jaką mi przyszywasz...co do zachowań to ty tu jesteś najgłosniej szczekający...nie było ciuę pare miechów a echo dalej niosło twe warki i szczeki.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Witam wszystkich. Jak i Wy jestem fanem moto.
Mam nadzieje, ze dobrze wybralem temat;p
Mam 17 lat i jestem z Łodzi, zastanawiam sie własnie nad kupnem jakiegos enduro, lecz brak mi doświadczenia z moto, jeżeli jest ktoś z Łodzi lub okolic kto mógłby obeznać mnie z mechanizmem takiego sprzętu, prosze o kontakt
P.S. Chętnie pomoge przy pracach związanych z motocyklami.
Pozdrawiam.
Mam 17 lat i jestem z Łodzi, zastanawiam sie własnie nad kupnem jakiegos enduro, lecz brak mi doświadczenia z moto, jeżeli jest ktoś z Łodzi lub okolic kto mógłby obeznać mnie z mechanizmem takiego sprzętu, prosze o kontakt

Pozdrawiam.
-
Anarchist - Świeżak
Anarchist napisał(a):Witam wszystkich. Jak i Wy jestem fanem moto.
Mam 17 lat i jestem z Łodzi, zastanawiam sie własnie nad kupnem jakiegos enduro, lecz brak mi doświadczenia z moto, jeżeli jest ktoś z Łodzi lub okolic kto mógłby obeznać mnie z mechanizmem takiego sprzętu, prosze o kontakt![]()
Pozdrawiam.
idealnie wybrałeś temat

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl