Ciężko zapalić ;/
• Strona 1 z 1
Ciężko zapalić ;/
Witam, zakupiłem właśnie świeżutką Aprilia Rs, dziś po południu skoczyłem szybko do garażu żeby ją odpalić, chwilkę zakręciła rozrusznikiem i zapaliła, lecz już czułem, że się dusi i postanowiłem dać troszkę gazu i zgasła, potem nie chciała odpalić, na popych da rade, ale to nie zbyt wygodne... Czy to problem świecy? Przeczyścić ją dokładnie, a może też gaźnik?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Aprilia RS
- dzikijohny4
- Świeżak
Oki, dziś już nie będę nic robił, bo już jest trochę późno. Może to coś pomoże, bo dusi się też trochę na niskich obrotach(tak do 6 tysi) Dam znać jutro/w piątek, bo nie wiem czy będę miał czas. Zobaczymy powinno pomóc.
Kumpla tzr stoi nawet 2 tygodnie i bez ssania pali od razu, więc coś tutaj jest nie tak...
Kumpla tzr stoi nawet 2 tygodnie i bez ssania pali od razu, więc coś tutaj jest nie tak...
Aprilia RS
- dzikijohny4
- Świeżak
Mialem to samo.. Czyszczenie i regulacja gaznika pomogla ;] Przy okazji zmienilem tez swiece i gabke od filtra powietrza ;] Pozdro
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
Ok, właśnie wróciłem z garażu i chcę was powiadomić, że wszystko już jest dobrze. Ładnie odpala i nie ma już żadnych problemów.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Aprilia RS
- dzikijohny4
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm