Buty Raptownego...
• Strona 1 z 1
Buty Raptownego...
czesc, wlasnie ogladałem na YT popisy raptownego i niezle gosciu wywija na tym motorku, ma chlopak talent...
ale wracajac do tematu to spodobaly mi sie jego buty, czyli te wysokie trapery do kostki w kolorze piaskowym.
czy ktos moze wie jakiej to sÄ… marki te buty?
czy wogole to jest obuwie przeznaczone na motocykl...
ale wracajac do tematu to spodobaly mi sie jego buty, czyli te wysokie trapery do kostki w kolorze piaskowym.
czy ktos moze wie jakiej to sÄ… marki te buty?

czy wogole to jest obuwie przeznaczone na motocykl...
- emzeta
- Świeżak
-
asmodeusz - Świeżak
Fakt jest że Raptowny ma tylnią żębatke dużą jak pizze a twój motor napewno wyciąga prędkość 2-3 razy większą niż jego, radziłbym zainwestować w prawdziwe buty na motor...
Polska maffia
-
Busz - Świeżak
Kiedys ludziska pytali o irokeza Raptownego, teraz o jego buty. Czy wy nie macie zadnego swojego stylu? Jeszcze troche, to raptowny powinien zajÄ…c sie projektowaniem odziezy motocyklowej, zamiast stuntowac..
-
Dominik_YZF - Bywalec
Dominik_YZF napisał(a):Kiedys ludziska pytali o irokeza Raptownego, teraz o jego buty. Czy wy nie macie zadnego swojego stylu? Jeszcze troche, to raptowny powinien zając sie projektowaniem odziezy motocyklowej, zamiast stuntowac..
Komercja... W sumie jest to normalna sprawa. Im bardziej jest ktoś znamy tym więcej osób chce się z tą osoba identyfikować, właśnie poprzez wygląd i zachowanie - w przypadku raptownego stunt . To dokładnie tak samo jak z popularnością dody: zaczeła nosić koszulke "królowa jest tylko jedna", od razu tysiące dziewczyno-podobnych stworzeń zaczeło nosić takie same koszulki bo szukają wzorca i chcą się z Dodunią identyfikować a artystka przy 'okazji' zarabia na tym kase.
-
adam_89 - Stały bywalec
-
jordan23 - Stały bywalec
Raptowny jak ma żyłke marketingową powinien zainwestować w linie butów firmowanych swoim nazwiskiem. A kto wie,może i irokezów...

-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
ostatnio jak byłem w serwisie to przyjechał Raptowny w spodniach na szelki więc może i to chce ktoś kupić?
mogłem zrobić fotke
mogłem zrobić fotke

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości