Zobacz wÄ…tek - [Troche zabawy]Super-Bikes Riding Challenge
NAS Analytics TAG

[Troche zabawy]Super-Bikes Riding Challenge

O wszystkim
_________

Postprzez Thrillco » 13/11/2006, 12:58

Magik napisał(a):Thrillco, to teraz obraziłeś mojego ojca... Ma 52 lata i gra w gry i kupuje sprzęt by pograć... A ja istnieje więc odróżnia lalkę barbi od kobiety..... To że jest ktoś starszy to automatycznie już ma zrezygnować z przyjemności? Człowieku dla mnie idiotami są ludzie którzy palą fajki.... Ci ludzie dość że tracą na gówno pieniądze to jeszcze trują nie tylko siebie ale i innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jest chore zachowanie he?

Polemika na temat starsi przy grach!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przypuszczam że jak pracował nad towją mamą to o PSXie jeszcze nikt nie słyszał...a masz brata lub siostre??młodszych tak konkretnie
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Magik » 13/11/2006, 13:02

Mam siostrę młodszą....

Może o psx-ie nikt nie słyszał ale kompy już były.... I nie kupował ich dlatego że miał prace związaną z komputerem... Kupował by pograć.

Teraz ma psx 2 i siedzi sobie i gra w tekena i samochodówki.... Ja w takie gówna nie gram jak on. ;) Ja lubię strategie, gry logiczne, ewentualnie rpg i ftp fpp.

Pozdro.
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 13/11/2006, 13:16

Tak tylko model jazdy w tej grze jest niebotycznie skopany..
Evil tam na końcu tekstu miało być ;) ale gdzieś wcieło...jak to sam mawiasz-rozluźnij zworki:P

A jak na poważnie to mój prawnik...któryś z trzech może to wyżej uznać za groźbę karalną Evil więc naprawdę wyluzuj bo też przeginasz w stosunku do mojej osoby i moja cierpliwość się kończy w tym temacie-czep się tramwaja jak nie masz kogo...OK, kapisz??
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Thrillco » 13/11/2006, 14:23

czy ja mówiłem o prokuratorach??:DPoskacz jeszcze trochę i dowiesz się co to za skrót- UKS
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Thrillco » 13/11/2006, 14:45

no..zaraz odpalam to cudo...zobaczym ocenim...wypowiem siÄ™ wtedy konkretnie.
Najbardziej podoba mi się ilość włoskich sprzetów w tej grze...a najbardziej obecność MV Agusta
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Yuurei » 13/11/2006, 15:21

Thrillco tak bez urazy ale ostatnio to Ty się wszystkich czepiasz jak tylko ktoś ma odmienny pogląd od Ciebie. Wszystko jest dla ludzi. Jedni lubią miód a inni szare mydło. Trzeba to uszanować dopóki nie czyni to nic złego innym.

tak btw. Szpicer to anizo ani AA nie są od efektów.
Your ability to brake is Your right to speed
Yuurei
Świeżak

Postprzez kris » 13/11/2006, 16:27

Mrwito napisał(a):
Kris napisał(a):heh ja zassysam z Neta ;D mam już 600MG a gra ma 2.09Gb:D:D morze sciągne do świąt! ;p :roll: :twisted:

Przez co sciagasz???? Torrenty, emule czy coÅ› innego???

Torrent.
Napisałem do koguta. na gg wytumaczył co i jak dał linka i zasysam;)

PozDr :twisted:
Ps: Do końca tego tygodnia powinienem mieć ;)bo nieściągam codzienie (szkoła i niema kiedy ;p) ale w piątek rano właczam komp. I niewyłaczam dopuki się nieskończy ściągać ;) :roll:
kris
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 13/11/2006, 18:42

http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=7708 - po tym opisie i ocenie zaczynam sie zastanawiac czy wogole oplaca sie sciagac.
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kris » 13/11/2006, 18:55

Meciek napisał(a):http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=7708 - po tym opisie i ocenie zaczynam sie zastanawiac czy wogole oplaca sie sciagac.

A ja myślę że sie opłaca No ja już troche zassałem i niewypada przerywać ;p. Ale i tak niemam innego wyboru BO w co bende grał ?? ;p ;)
PoZdr :evil:
kris
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 13/11/2006, 19:10

ja szukam gdzies na necie moto gp3 na ps2 ale niegdzie nie moge znalezc, jak bym zaczal sciagac to tez bym nie przerywal. pozdro
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 13/11/2006, 19:57

OK...rozwiejmy pewne watpliwości.
Jest dobrze:)
Nie nazwałbym tego kontynuacją serii Superbike bo to ma zupełnie inny klimat. Graficznie i dźwiękowo nie powala ale spoko mozna zawiesic oko, nie gryzie:D jest obraz i jest dxwiek-tak mozna to skrócić. Najważniejsze są jednak motocykle a co za tym idzie to jak się prowadzają w gierce.
Motocykli jest sporo, niektóre bardzo egzotyczne dla wiekszości z nas. Prowadzenie...no tu mozna by esej napisać ale w skrócie-jest extra-nie jest takie arcadowe jak np w MotoGP, co drazni w owej grze, zwanej symulatorem. W nowym Superbike mozna swobodnbie polatać na gumie zrobić stopala czy pojechać w uslizgu. Wazne jest tez to że na poboczu nie dzieją się jakieś dziwne rzeczy..ot mozna zaliczyć glebe ale mozna tez się od niej wyratować a moto nie zwalnia błyskawicznie jak to ma miejsce np w motoGP. Mozna tez zaliczyć zwykłego paciaka. Kontakt z innym zawodnikiem nie od razu kończy się gleba, co jest bardzo drazniące w serii MotoGP. Czyli same superlatywy...niezupełnie. Mimo szerych chęci i długich starań nie udało mi się skonfigurować sterowania tak bym mógł posługiwać się padem...została mi tylko klawiatura co jest nieco drażniące...może ktoś znalazł sposób to prosze o podpowiedź.

I pare screenów:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Yuurei » 13/11/2006, 20:34

Niezłe foty. To chyba coyot robił?

:>
Yuurei
Świeżak

Postprzez kris » 13/11/2006, 21:03

Thrillco napisał(a):OK...rozwiejmy pewne watpliwości.
Jest dobrze:)

Fajne Fajne. Niemoge sie doczekać kiedy skończę ściągać. Tylko teraz pytanie. Thrillco czy na karcie GF2 będzie działać ?? :?
Ps: Thrillco a ty skąt masz tą gre ściągałeś ?? :roll: :?: :roll: :D

Chłopie, wycinaj foty!! Po co dwa razy to samo?
Trr
kris
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 13/11/2006, 21:41

No dobra przekonaliscie mnie, zaczynam zaciagac tylko ,ze wersje na ps2:) dziwne tylko ,ze zajmuje 571.79 MB, pewnie po rozpakowaniu bedzie ponad 2 giga a propo wielkie dzieki ~Wiolla~:)
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Yuurei » 13/11/2006, 21:53

Albo po rozpakowaniu będziesz miał film sensacyjny z wieloma aktorkami :>
Yuurei
Świeżak

Postprzez Meciek » 13/11/2006, 22:00

nie wazne co bedzie i tak bede zadowolony ;)
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wombat » 13/11/2006, 22:07

Thrillco napisał(a):ty sie wombat naucz czytać ze zrozumieniem bo ja zupełnie nie wiem o co ci chodzi z tymi "najebanymi nastolatkami"":O
I nie przyrównuj zabawki typu xbox do motocykla bo...to jest dopiero nienormalne...
Tu nie chodzi o zarobki czy takie tam...po prostu nawet mając cały sejf zielonych nie kupiłbym obecnie ani xboxa, pleya czy innej zabaweczki...nie giercuje maniakalnie zeby mi to było potrzebne...tak jak nie kupuje kamery bo fole fotografie...kumasz kwestie??
A jesli facet mający na kraku 30 i więcej kupuje sobie specjalnie konsole do grania to z zasady znaczy, ze jeszcze nie odróżnia kobiety od lalki barbie i klocków lego...to taki wniosek wypływający z moich własnych obserwacji:)

Carbona mam i nie moge ustawić grafy na maxa a mimo to w porównaniu do poprzedników...no nie jest powalająca ale na pewno nie jest krokiem wstecz, chyba ze ktoś niem oże zyć bez fajerwerków, bo tych w carbonie nie ma. GTR2...pod względem odwzorowania szczegółów samochodu jest git.

Jak rzadko pozwole sobie zacytowac caly tekst.

1. Thrillco co moge powiedziec o to bie to to ze mimo ze ewidentnie popelniasz blad to nie potrafisz sie do niego przyznac... wiec nie wiem czy jestes tak dorosly i powazny na jakiego sie kreujesz. jak juz napisalem po prostu nie masz pojecia o czym piszesz.
2. wlasnie przeczytalem ze zrozumieniem ale chyba ty napisales bez zrozumienia tego co napisales... to sie nazywa: zagalopowac sie.... ten post i podsumowanie na temat pojebanych nastolatkow jest po prostu krotkowzroczny jesli nie zakompleksiony nawet bo glupi na pewno...
3. Kazdy normalny czlowiek majac caly sejf zielonych zyje tez normalnie tzn wydaje pieniadze a nie je sciska miedzy nogami... jak lubie robic zdjecia to je robie ale jak juz inteligentni ludzie wymyslili kamere i wiadomo ze niektore rzeczy pokazuje ona lepiej to dlaczego jej nie kupic jesli mnie stac na nia i nic przez to nie trace? nie ja mam aparat, sprzet elitarny... kamera nie no skad.... nie od dzis wiadomo ze to co potrafi aparat i to co potrafi kamera swietnie sie uzupelnia tak jak komputer i konsola.... jesli mnie stac i traka jest moja potrzeba i nikt nic na tym nie traci to jaki ty powod widzisz aby tak nie zrobic? nie rozumiem cie zupelnie...
4. piszesz ponizej ze nie mozesz grafy ustawic na max detali... i tu juz sobie odpowiedziales po co sa konsole do grania.... na konsoli nie mam problemow ze nie moge czegokolwiek ustawic od grafy poczawszy a na muzie skonczywszy... i to ze nie masz o czyms pojecia, czegos nie uzywasz i nie rozumiesz nie daje ci prawa do obrazania nikogo na tym i jakimkolwiek forum.
5. tekstem do magika to juz podwojnie przepalowales.... taki tekst kwalifikuje sie tylko i wylacznie do dzialania; obij pape... jesli wiesz co mam na mysli. ciekawe czy stac cie na przepraszam chociaz czy dalej sie bedziesz upieral...
6. jak juz napisalem. w polskim mocherowie stare babcie zawsze mowia: A po co ci synus konsola jak masz komputer... szkoda pieniedzy.... a po co ci synus kamera jak masz juz aparat... szkoda czegos tam.... poco ci synus motocykl? masz juz samochod a i zabic sie mozna.... brnij wiec thrillco dalej w slepa uliczke swojego rozumowania. jestes widze za uparty zeby pojac ze tym razem nie masz racje. bo konsola to male piwo ale taki schemat myslenia rozciagniety na cale zycia sprawilby ze za 100-200 lat znowu siedzielibysmy w jaskini i palili ogien :(
ty nie rozumiesz ze ludzie i po 60 bawia sie niezle - bo nie wyrzuca sie ich na boczny tor... juz ci wspomnialem ze u mnie w pracy maja koledzy konsole... maja rodziny dzieci, zony, niektorzy przekroczyli juz i 40,45 ale nie odmawiaja sobie zycia - bo niby dlaczego? dlaczego 45 latek nie moze sobie kupic konsoli i w komfortowych warunkach potluc bez zadnych kompromisow graficznych w swoja ulubiona gre?

pozdro Yuurei - w lublinie faktycznie nie ma metra hehe - ale jak tam wdepniesz i popijemy to moze je zobaczymy :D
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
Wombat
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Pomian » 13/11/2006, 22:19

kurcze porypałbym w to ale nie wiem czy mi będzie działać;/;/;/..
YAMAHA YZF R6 2003r.
Pomian
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 13/11/2006, 22:28

Thrillco napisał(a):A jesli facet mający na kraku 30 i więcej kupuje sobie specjalnie konsole do grania to z zasady znaczy, ze jeszcze nie odróżnia kobiety od lalki barbie i klocków lego...to taki wniosek wypływający z moich własnych obserwacji:)

z tym sie nie zgadzam ale podpis jednegoz naszych kolegow powinien byc doskonała odpowiedzia dla Ciebie "Wieś to stan umysłu, nie pochodzenie!"
i nei mam pojecia kto ci takiej ciemnote nawciskał.

Thrillco napisał(a):Carbona mam i nie moge ustawić grafy na maxa

i własnie tak samo jak Wombat uwazam, zreszta po to kupiłem konsole - na zime jest bardzo przydatna.
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wombat » 13/11/2006, 22:36

Pomian napisał(a):kurcze porypałbym w to ale nie wiem czy mi będzie działać;/;/;/..

Wlasnie thrillco po to sa konsole... kumasz baze....?
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
Wombat
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości

na górê