Wybieram alarm do motoru... mam propozycje..PROSBA O OPINIE
• Strona 1 z 1
Wybieram alarm do motoru... mam propozycje..PROSBA O OPINIE
http://moto.allegro.pl/item548426110_al ... racja.html
Witam. Szukałem na forum o tym alarmie ale ciezko znalesc jesli jednak jest gdzies o tym temat to prosze wybaczyc.
Przechodzac do rzeczy. Jakie sa wasze opinie o tym... co sadza Ci ktorzy nie maja go... a jakie recenzje dostane od posiadaczy tego typu alarmu.
POZDRAWIAM
Witam. Szukałem na forum o tym alarmie ale ciezko znalesc jesli jednak jest gdzies o tym temat to prosze wybaczyc.
Przechodzac do rzeczy. Jakie sa wasze opinie o tym... co sadza Ci ktorzy nie maja go... a jakie recenzje dostane od posiadaczy tego typu alarmu.
POZDRAWIAM
-
kerbi18 - Świeżak
To taki gadżet, w samochodzie bateria w pilocie siada po 2-3 miesiącach.
Lepiej kupić dobry alarm z normalnymi pilotami.
montowałem znajomym kilka alarmów chińskich (od tej samej osoby z allegro) i Sobie bym takiego nie zamontował.
Poszukaj Silicona motocyklowego lub Patrol-line, Meta-System bądź alarm innego renomowanego producenta.
Lepiej kupić dobry alarm z normalnymi pilotami.
montowałem znajomym kilka alarmów chińskich (od tej samej osoby z allegro) i Sobie bym takiego nie zamontował.
Poszukaj Silicona motocyklowego lub Patrol-line, Meta-System bądź alarm innego renomowanego producenta.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
ja jeszcze bym dodał produkty firmy DATATOOL
osobiście uważam, że ten alarm z twojego linku nie rózni sie niczym (poza wyświetlaczem) od tych za 70-100 zl!
napewno nie włożyłbym takiego czegoś do moto
zastanów się czego taki pseudo-wypasiony produkt kosztuje 200zl, a zwukły, dobrej firmy alarm jest 2razy droższy....
osobiście uważam, że ten alarm z twojego linku nie rózni sie niczym (poza wyświetlaczem) od tych za 70-100 zl!
napewno nie włożyłbym takiego czegoś do moto
zastanów się czego taki pseudo-wypasiony produkt kosztuje 200zl, a zwukły, dobrej firmy alarm jest 2razy droższy....
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
A co sÄ…dzicie o tym?
http://moto.allegro.pl/item541443592_xe ... _w_wa.html
Wyglada niegłupio, nie ma zadnych problemow z instalacja, bo tylko zakladasz na tarczę i rura. Zastanawia mnie tylko obsluga, ale to na pewno jest temat do rozwiązania.
http://moto.allegro.pl/item541443592_xe ... _w_wa.html
Wyglada niegłupio, nie ma zadnych problemow z instalacja, bo tylko zakladasz na tarczę i rura. Zastanawia mnie tylko obsluga, ale to na pewno jest temat do rozwiązania.
Żelazo nie klęka.
-
paweu - Świeżak
osobiście też się zastanawialem nad XENA
i myślę, że jakość nie jest głupia
produkty tej marki sÄ… uznawane w PZU podczas ubezpieczania moto
i myślę, że jakość nie jest głupia
produkty tej marki sÄ… uznawane w PZU podczas ubezpieczania moto
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Wedlug mnie ten z aukcji to taki bajerek, też długo sie zastanawiałem aż w kilku polskich serwisach usłyszałem że tylko DATATOOL, moj versja "system 3" ma piloty tylko z dwoma przyciskami, którymi robie wszystko, alarm wyposażony w odcięcie zapłonu, czujnik ruchu, chwilowe własne zasilanie (jak Ci aku padnie to jakis czas i tak działa), jestem z niego bardzo zadowolony. Ja polecam TYLKO TEN !!!
-
Paleus - Świeżak
Zapomnialem dodac ze ten alarm potrzebny mi jest po to aby bedac w domu nie wygladac przez okno tylko dostawac informacje co sie dzieje z moto... pozatym w swoim motorze mam inny alarm a ten bylby do brata skutera... wiec jak za te pieniadze i wartosc skutera to czemu mialby byc zly?
-
kerbi18 - Świeżak
Zapomnijcie o XENIE!!!
Wszystko jest ok do pierwszego nawet malego upadku na asfalt.Potem totalnie wariuje i wyje kiedy chce a o deszczu juz nie wspomne!
XENA to totalne szajs i niewypal!!!
Wyjalem baterie i uzywam ja jako narmalnego disclocka.
Wszystko jest ok do pierwszego nawet malego upadku na asfalt.Potem totalnie wariuje i wyje kiedy chce a o deszczu juz nie wspomne!
XENA to totalne szajs i niewypal!!!
Wyjalem baterie i uzywam ja jako narmalnego disclocka.
-
Pawcio415 - Świeżak
-
kerbi18 - Świeżak
Duzy pilot z duzym wyswietlaczem,ktory latwo zniszczyc w kieszeni.Jest niewygodny i niewykorzystany.
Alarm ma byc prosty i wygodny bez zadnych wodotryskow.
Dobrze jesli bedzie mial zmienny kod,czarne kable itp.
Zadnego odpalania z pilota bo latwo mozna sobie kuku zrobic w czasie jazdy.
Jestem zwolennikiem prostych,niezawodnych urzadzen.Im wiecej "bajerow" tym gorzej!
Alarm ma byc prosty i wygodny bez zadnych wodotryskow.
Dobrze jesli bedzie mial zmienny kod,czarne kable itp.
Zadnego odpalania z pilota bo latwo mozna sobie kuku zrobic w czasie jazdy.
Jestem zwolennikiem prostych,niezawodnych urzadzen.Im wiecej "bajerow" tym gorzej!
-
Pawcio415 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości