Prostowanie felg i tarcz hamulcowych
• Strona 1 z 1
Prostowanie felg i tarcz hamulcowych
Witam wszystkich! mam serdeczna prosbe o podanie namiarow na " wulkanizatora " (nie wiem jak go nazwac) ktory wyprostuje mi felge i tarcze. z gory dziekuje i pozdrawiam
Najlepiej okolice wrocławia
Najlepiej okolice wrocławia
W świecie baranów wolę być wilkiem
- StasiuMMa
- Świeżak
-
Moto_Mysz - Świeżak
Chłopie ty chcesz tarcze hamulcowe prostować?
Chcesz zabić siebie czy kogoś?
A jak przy 150km/h pęknie Tobie taka tarcza od naprężeń wewnętrznych to ciekawe jakie będziesz miał podejście do oszczędzania na wszystkim.
Jak Ciebie nie stać na nowe tarcze to się nie pchaj w motocykle, bo jeszcze kogoś zabijesz.
Chcesz zabić siebie czy kogoś?
A jak przy 150km/h pęknie Tobie taka tarcza od naprężeń wewnętrznych to ciekawe jakie będziesz miał podejście do oszczędzania na wszystkim.
Jak Ciebie nie stać na nowe tarcze to się nie pchaj w motocykle, bo jeszcze kogoś zabijesz.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Troszkę ostro ale słusznie.
Juz od prostowania napewno bedzie lepsze zakupienie czegoÅ› uzywanego w dobrym stanie.
Pamietaj że to nie samochód tu masz tylko dwa koła i każde musi byc sprawne w 100%
Juz od prostowania napewno bedzie lepsze zakupienie czegoÅ› uzywanego w dobrym stanie.
Pamietaj że to nie samochód tu masz tylko dwa koła i każde musi byc sprawne w 100%
Części do Bandita !
- Szkot :>
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości