Ile kosztowalaby wymiana walu w skuterze?
• Strona 1 z 1
Ile kosztowalaby wymiana walu w skuterze?
Witam chcialbym sie poradzic ile by kosztowala wymiana walu w skuterze i czy lepiej dac do servisu czy do jakiegos pana juzefa co sie na tym zna?
skuter to gillera runner 50
skuter to gillera runner 50
-
kalak123 - Świeżak
Moja zasada jest taka, jesli znasz się na rzeczy to rób sam jak najwięcej, ale po p[ytaniu widac brak doświadczenia, wiec nie dajesz do żądnego pana Józefa z okolicy, żeby zje**ał robocizne tylko do regeneracji, łożyska nowe i do serwisu na wymiane.
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
ale mi chodzi o to ze mam juz wal nowy brat mi rozlozyl caly silnik a ze to jest taki len to niewiem kiedy mi to zlozy i ja juz sam niewiem co mam z tym zrobic gosc mi juz robi to 5miesiecy ;/ i mi mowi ze w servisie bym 500zl zaplacil
-
kalak123 - Świeżak
W sumie nie znam cen serwisów z prawdziwego zdarzenia, ale z wszystkimi Twoim cześciami, za samą robocizne powinni krzyknac mniej niż połowe z tej wzietej z kosmosu ceny "500zł"
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Tak jak Fenek napisał nikt Ci nie krzyknie 500zł za złożenie takiego silnika i do tego masz jeszcze swoje wszystkie częsci, jak kumplowi robili skuter wzieli od niego 200 zł za rozłożenie i złożenie silnika.
-
KAPELA911 - Bywalec
adamos19 napisał(a):tyle ile wał + robocizna.
poszukaj na allegro, sklepach internetowych, warsztatach lub serwisie, walu ktory szukasz (sportowy lub standardowy) kup go i niech Ci zaloza... chyba ze sam potrafisz to zaoszczedzisz pare groszy
"tyle ile wal = robocizna" i to jest konkret tj. napisal kravec zadzwon i sie dowedz, ja bym oddal do servisu ale to twoja sprawa
- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości