Jak odkręcić pokrywę od przekładni?
• Strona 1 z 1
Jak odkręcić pokrywę od przekładni?
Witam.Posiadam skuter CPI Oliver City i chcialem okrecic dzis pokrywe od przekladni lecz nie chce zejsc ;/
Odkrecilem 8 srubek mocujacych,nozke od rozrusznika noznego i nadal nie chce wyjsc.Na srodku jest dziura i w niej śruba jakaś dziwna okrągła że nie wiem czy to ta śruba musi być odkrecona?
Ale jaki w takim razie klucz tam musi być skoro ta śruba jest okrągła na wierzchu?
Powinno już puścić czy to wina tej śruby w środku?
szczególnie prosze o pomoc moderatorów którzy mam nadzieję się znają na tym i wszystkich posiadaczy skuterów tej lub innej marki którzy mi pomogą...
Odkrecilem 8 srubek mocujacych,nozke od rozrusznika noznego i nadal nie chce wyjsc.Na srodku jest dziura i w niej śruba jakaś dziwna okrągła że nie wiem czy to ta śruba musi być odkrecona?
Ale jaki w takim razie klucz tam musi być skoro ta śruba jest okrągła na wierzchu?
Powinno już puścić czy to wina tej śruby w środku?
szczególnie prosze o pomoc moderatorów którzy mam nadzieję się znają na tym i wszystkich posiadaczy skuterów tej lub innej marki którzy mi pomogą...
- misza198818
- Świeżak
no tam masz imbusa chyba 6 ;]
Polerowanie elementów aluminiowych, stalowych (stal kwasowa, nierdzewna) na super połysk - lustro. | Poleruję felgi motocyklowe jak i samochodowe, pokrywy, dekle - każdy element. | | http://poleralu.fotosik.pl
- POLER
- Świeżak
musisz odkręcić tą śrube, i nie potrzebnie zdejmowałeś kopke bo ona jest przymocowana do pokrywy a nie do bloku silnika czy innego elementu.
-
KAPELA911 - Bywalec
Faktycznie teraz dojebales.Chcesz sciagac dekiel wiedzac ze tam jest sruba.Albo bedzie to sruba na klucz "8" albo na imbus.Bierzesz latarke i patrzysz.Rozruznic chyba potrafisz.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości