regulacja gaźników w honda f2
• Strona 1 z 1
regulacja gaźników w honda f2
jak wyregulować gaźniki w hondzie f2
proszę o jakieś podpowiedzi .....
proszę o jakieś podpowiedzi .....
- macin
- Świeżak
Najlepiej dać do dobrego serwisu motocyklowego.
Po za tym sama regulacja może nie pomóc, trzeba sprawdzić świece, filtr powietrza (luzy zaworowe jeśli nie wiadomo kiedy były regulowane) oraz wyczyścić i zsynchronizować gaźniki.
Po za tym sama regulacja może nie pomóc, trzeba sprawdzić świece, filtr powietrza (luzy zaworowe jeśli nie wiadomo kiedy były regulowane) oraz wyczyścić i zsynchronizować gaźniki.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
wakuomer do synchro chyba potrzebny :>
Polerowanie elementów aluminiowych, stalowych (stal kwasowa, nierdzewna) na super połysk - lustro. | Poleruję felgi motocyklowe jak i samochodowe, pokrywy, dekle - każdy element. | | http://poleralu.fotosik.pl
- POLER
- Świeżak
Ja bez wakumetrów robię mam sposób swój. Ale oczywiścię z wakumetrem jest szybciej o wiele i łatwiej. Zawory też można samemu wyregulowac ale trzeba mieć pojęcie i odpowiednie narzedzia. Daj do serwisu na wymiane oleju i filtra i regulacje wszystkie i będziesz mógł śmigać.
- <borut>
- Bywalec
ja wiem Kedar-88 ze wakuometr ale pisze tak z przyzwyczajenia.
<borut> wszystko mozna robić na swój sposób ale gdy robisz wakuometrem wiesz ze będzie to zrobione to dobrze, dawka wyregulowana itd.
<borut> wszystko mozna robić na swój sposób ale gdy robisz wakuometrem wiesz ze będzie to zrobione to dobrze, dawka wyregulowana itd.
Polerowanie elementów aluminiowych, stalowych (stal kwasowa, nierdzewna) na super połysk - lustro. | Poleruję felgi motocyklowe jak i samochodowe, pokrywy, dekle - każdy element. | | http://poleralu.fotosik.pl
- POLER
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa