[Troche zabawy]Super-Bikes Riding Challenge
zdjecia obrabiam w domu na 19" i jest tak sobie, w robocie na 21"... a jak mam farta i dostep do sprzetu to dzialam na 2 duzych monitorach i dopiero wtedy jest wygodnie...
thrillco mozemy sie pospierac a i tak w koncu mi przyznasz racje jak tylko zagrasz sobie na xboxie z hdtv powiedzmy z 28-32"... wierz mi... pozniej juz sie nie chce do kompa w celu grania siadac nawet... to jakbys pojezdzil merolem a pozniej wsadzili by cie z powrotem do malucha... nie zastanawiales sie nigdy dlaczego konsole sprzedaja sie tak dobrze? i prosze, kto nie tlukl w nic na duzym hdtv niech nawet nie probuje sie ze mna spierac bo nie wie po prostu o czym pisze... skok jakosciowy i wrazenia miedzy bdb kompem domowym a xboxem z hdtv o duzej przekatnej ekranu jest taki jak pomiedzy filmem czarnobialym a kolorowym....
thrillco mozemy sie pospierac a i tak w koncu mi przyznasz racje jak tylko zagrasz sobie na xboxie z hdtv powiedzmy z 28-32"... wierz mi... pozniej juz sie nie chce do kompa w celu grania siadac nawet... to jakbys pojezdzil merolem a pozniej wsadzili by cie z powrotem do malucha... nie zastanawiales sie nigdy dlaczego konsole sprzedaja sie tak dobrze? i prosze, kto nie tlukl w nic na duzym hdtv niech nawet nie probuje sie ze mna spierac bo nie wie po prostu o czym pisze... skok jakosciowy i wrazenia miedzy bdb kompem domowym a xboxem z hdtv o duzej przekatnej ekranu jest taki jak pomiedzy filmem czarnobialym a kolorowym....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
hmmm...i widzisz...ja nie lubię duzych ekranów..znaczy zbyt dużych...grałem na hdtv 32cale i ni w cholere mi sie nie podobało...za duży oczoplas..może w rtsie to jest fajne ale nie w scigałkach
a x-box...no cóż lubię pograć ale nastolatkiem już nie jestem, nie mam tak naj*bane zeby wywalać kupe siana na maszynke do gierek
a x-box...no cóż lubię pograć ale nastolatkiem już nie jestem, nie mam tak naj*bane zeby wywalać kupe siana na maszynke do gierek
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
uuuuuuuuuuuu Thrillco...... tu poczułem się urażony. Jeśli naj*bane trzeba mieć by kupować np. xboxa by sobie pograć...
Czyli każdy kto gra... i nie jest nastolatkiem ma już naj*bane?
Proszę popraw się, bo mam nadzieję że to stwierdzenie jest jak najbardziej przypadkowe i nie ma na celu urażenie kogoś.
Pozdrawiam.
Czyli każdy kto gra... i nie jest nastolatkiem ma już naj*bane?
Proszę popraw się, bo mam nadzieję że to stwierdzenie jest jak najbardziej przypadkowe i nie ma na celu urażenie kogoś.

Pozdrawiam.
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Thrillco napisał(a):game interesujący nawet choć już widze, że grafą nie powala...ciekawe jak sterowanie...
Wombat...skoro masz monitorek "17 to i zdjęcia też nie najlepiej się chyba obrabia..ja tam nie narzekam, mam "19 i styka na wszystko.
mi siÄ™ grafika bardzo podoba:D
tęsknie za krajem:(
-
~Wiolla~ - Świeżak
Manhatan napisał(a):Normalnie, wystarczy sobie kupić tę grę i zainstalować
heh ja zassysam z Neta ;D mam już 600MG a gra ma 2.09Gb:D:D morze sciągne do świąt! ;p

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
Magik napisał(a):Czyli każdy kto gra... i nie jest nastolatkiem ma już naj*bane?
Pozdrawiam.
nie każdy kto gra tylko ktoś kto ma już co nieco na karku i kupuje sobie taki sprzęcik wyłacznie do gierek:P
Nie jestem święty też gram...jak coś dorwę to załapuję czasem cug jak jaki giercoholik ale to szybko mija i potem długo, długo nic...z resztą w realu bywa ciekawiej:)
Wiolla...patrzac na screeny to naprawde nic wyjątkowego nie widać, kanty jak sprzed dekady, zaryzykowałbym nawet twierdzenie, że Superbike 2001 miejscami wygląda lepiej...ale poczekam aż toto odpale i zobaczymy. Taki dzisiejszy własciwy poziom graficzny reprezentuje wśród scigałek GTR2 lub NFS Carbon
brak opisu...
-
Grafika moze nie jest jakas swietna ale zla tez nie, moim zdaniem.... zreszta nie chodzi o grafike tylko o klimat gry...paru osoba sie spodoba paru nie to normalne jak kazda inna gra:)
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
thrillco; patrzysz kategoriami polskich zqrobkow, swoich zarobkow czy czego; zazdrosci ze inni moga? nie zrozum mnie zle - nie chce ci jechac, ni interesuje mnie dogryzanie ci ani analizowanie ile zarabiasz nie moj biznes....
wiem jedno i kazdy chyba przyzna racje; jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego... nie napiszesz mi ze specjalizowana konsola do gier jest do gier gorsza niz komputer... no to po co by byly konsole? piszesz o najebanych nastolatkach... widzisz poza polska ludzi stac by pojsc i za 1/4 normalnej wcale nie Bog wie jakiej wyplaty sobie xboxa kupic i jeszcze kilka gier do niego... to nie polska... rownie dobrze mozna by powiedziec ze mam najebane bo chce wydac 30tys na motocykl a przeciez samochod i to niezly mi za to wyjdzie... no nie? albo po co mi drugi pojazd jak juz mam samochod? masz w/g mnie jakies krzywe spojrzenia ciut na te rzeczy... nie obraz sie... gdyby tak to i wiekszosc motocyklistow mozna by nazwac najebanymi nastolatkami... wiec nie pzreginaj prosze.
w mojej pracy w ramach relaksu korzystamy z xboxa - zrobilismy sobie zrzutke na niego - gry przynosimy z wypozyczalni, jak mam przerwe to sobie ide do chillout room i sobie gram... na tyle pomysl spodobal sie menagementowi ze dostalismy do tego duze LCD jeszcze, bo okazalo sie ze ludzie przestali sie zrec i pracuja wydajniej dzieki temu (kazdy spieszy z robota zeby pojsc na przerwe i pociac troche )... tyle ze wiekszosc moich kolegow z pracy - znakomita wiekszosc z nich ma powyzej 30 lat... ma xboxy 360 tez w domu... wiec prosze daruj sobie stereotypy rodem z polskiego mocherowa.
Co do rts - w te popylam w domu i do nich akurat mi 19 wystarcza... a wyscigi lubie wlasnie na duzym ekranie - wtedy czuje realizm dopiero - co to za widok z samochodu czu motocykla jak masz przekatna te powiedzmy najpopularniejsze 17"... to jak ogladanie swiata przez dziurke od klucza... i nie jest to pojebane jak mysle...
a zeby ci dac prawdziwy powod do ukamienowania mnie to prosze; nawsadzaj mi fuckow bo mam sony psp i sobie w metrze tluke w Burnout Legends
... prosze jaki ze mnie 29 letni nieodpowiedzialny gowniarz....
wiem jedno i kazdy chyba przyzna racje; jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego... nie napiszesz mi ze specjalizowana konsola do gier jest do gier gorsza niz komputer... no to po co by byly konsole? piszesz o najebanych nastolatkach... widzisz poza polska ludzi stac by pojsc i za 1/4 normalnej wcale nie Bog wie jakiej wyplaty sobie xboxa kupic i jeszcze kilka gier do niego... to nie polska... rownie dobrze mozna by powiedziec ze mam najebane bo chce wydac 30tys na motocykl a przeciez samochod i to niezly mi za to wyjdzie... no nie? albo po co mi drugi pojazd jak juz mam samochod? masz w/g mnie jakies krzywe spojrzenia ciut na te rzeczy... nie obraz sie... gdyby tak to i wiekszosc motocyklistow mozna by nazwac najebanymi nastolatkami... wiec nie pzreginaj prosze.
w mojej pracy w ramach relaksu korzystamy z xboxa - zrobilismy sobie zrzutke na niego - gry przynosimy z wypozyczalni, jak mam przerwe to sobie ide do chillout room i sobie gram... na tyle pomysl spodobal sie menagementowi ze dostalismy do tego duze LCD jeszcze, bo okazalo sie ze ludzie przestali sie zrec i pracuja wydajniej dzieki temu (kazdy spieszy z robota zeby pojsc na przerwe i pociac troche )... tyle ze wiekszosc moich kolegow z pracy - znakomita wiekszosc z nich ma powyzej 30 lat... ma xboxy 360 tez w domu... wiec prosze daruj sobie stereotypy rodem z polskiego mocherowa.
Co do rts - w te popylam w domu i do nich akurat mi 19 wystarcza... a wyscigi lubie wlasnie na duzym ekranie - wtedy czuje realizm dopiero - co to za widok z samochodu czu motocykla jak masz przekatna te powiedzmy najpopularniejsze 17"... to jak ogladanie swiata przez dziurke od klucza... i nie jest to pojebane jak mysle...
a zeby ci dac prawdziwy powod do ukamienowania mnie to prosze; nawsadzaj mi fuckow bo mam sony psp i sobie w metrze tluke w Burnout Legends

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
-
kogut. - Bywalec
widzialem kiedys ta gre gdzie na rapidshere moze by szybciej poszlo...
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
Wombat to w Lublinie jest metro?
Taki żart
Nie mam nic do konsol tak a propos kłótni. Sam czekam zresztą na PS3 a potem pomyślę czy X360 czy nowego Soniacza łyknąć. Czy to jest drogo... kwestia gustu. Na pewno tanie next-geny nie są ale z drugiej strony. Skoro ktoś żeby pograć na piecu kupuje grafę za 2 koła i proca za drugie tyle
Dobrze, że ja grywam w gry, które nie potrzebują mega wypaśnego sprzętu.
Tak przy okazji granie na 21calowym monitorze jest super. Zarówno w strategie jak i FPSy.
I tak kończąc to widziałem Carbona i GTR2 i jak Thrillco uważasz, że te gry wyznaczają poziom grafiki w wyścigówkach... No nie wiem. Dla mnie Carbon to krok wstecz. Zresztą EA ma to do siebie, że się opieprza równo.

Taki żart

Nie mam nic do konsol tak a propos kłótni. Sam czekam zresztą na PS3 a potem pomyślę czy X360 czy nowego Soniacza łyknąć. Czy to jest drogo... kwestia gustu. Na pewno tanie next-geny nie są ale z drugiej strony. Skoro ktoś żeby pograć na piecu kupuje grafę za 2 koła i proca za drugie tyle

Tak przy okazji granie na 21calowym monitorze jest super. Zarówno w strategie jak i FPSy.
I tak kończąc to widziałem Carbona i GTR2 i jak Thrillco uważasz, że te gry wyznaczają poziom grafiki w wyścigówkach... No nie wiem. Dla mnie Carbon to krok wstecz. Zresztą EA ma to do siebie, że się opieprza równo.
Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
Ooo
Yuurei ma rację. Gram w każdego NFSa i to jest jedyny, do którego nie mam ciśnienia. Widziałem na X360, widziałem na kompie - jakoś to nie tak wygląda. Zgadzam się, że to krok wstecz.
A co do wypaśniej grafiki polecam zerknąć na Gears of Wars na X360. To się zwie wypas

A co do wypaśniej grafiki polecam zerknąć na Gears of Wars na X360. To się zwie wypas

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
ludzie ten zabieg z carbonem jest specjalnie poniewaz miala byc to powazniejsza gra nie jak undergroundy gdzie jak wtedy byla wyzylowana grafika OCZOPLĄS efektow swiatel neonow i calego tego scierwa w carbonie ma byc normalna trasa bez drogi swiecacej bardziej niz swiatła w aucie wiec co wy gadacie? lol
PS.a jak chcecie efektow to max rozdzialka FSAA i ANISO
PS.a jak chcecie efektow to max rozdzialka FSAA i ANISO
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
ty sie wombat naucz czytać ze zrozumieniem bo ja zupełnie nie wiem o co ci chodzi z tymi "najebanymi nastolatkami"":O
I nie przyrównuj zabawki typu xbox do motocykla bo...to jest dopiero nienormalne...
Tu nie chodzi o zarobki czy takie tam...po prostu nawet mając cały sejf zielonych nie kupiłbym obecnie ani xboxa, pleya czy innej zabaweczki...nie giercuje maniakalnie zeby mi to było potrzebne...tak jak nie kupuje kamery bo fole fotografie...kumasz kwestie??
A jesli facet mający na kraku 30 i więcej kupuje sobie specjalnie konsole do grania to z zasady znaczy, ze jeszcze nie odróżnia kobiety od lalki barbie i klocków lego...to taki wniosek wypływający z moich własnych obserwacji:)
Carbona mam i nie moge ustawić grafy na maxa a mimo to w porównaniu do poprzedników...no nie jest powalająca ale na pewno nie jest krokiem wstecz, chyba ze ktoś niem oże zyć bez fajerwerków, bo tych w carbonie nie ma. GTR2...pod względem odwzorowania szczegółów samochodu jest git.
I nie przyrównuj zabawki typu xbox do motocykla bo...to jest dopiero nienormalne...
Tu nie chodzi o zarobki czy takie tam...po prostu nawet mając cały sejf zielonych nie kupiłbym obecnie ani xboxa, pleya czy innej zabaweczki...nie giercuje maniakalnie zeby mi to było potrzebne...tak jak nie kupuje kamery bo fole fotografie...kumasz kwestie??
A jesli facet mający na kraku 30 i więcej kupuje sobie specjalnie konsole do grania to z zasady znaczy, ze jeszcze nie odróżnia kobiety od lalki barbie i klocków lego...to taki wniosek wypływający z moich własnych obserwacji:)
Carbona mam i nie moge ustawić grafy na maxa a mimo to w porównaniu do poprzedników...no nie jest powalająca ale na pewno nie jest krokiem wstecz, chyba ze ktoś niem oże zyć bez fajerwerków, bo tych w carbonie nie ma. GTR2...pod względem odwzorowania szczegółów samochodu jest git.
Ostatnio edytowano 13/11/2006, 12:56 przez Thrillco, łącznie edytowano 1 raz
brak opisu...
-
Thrillco, to teraz obraziłeś mojego ojca... Ma 52 lata i gra w gry i kupuje sprzęt by pograć... A ja istnieje więc odróżnia lalkę barbi od kobiety..... To że jest ktoś starszy to automatycznie już ma zrezygnować z przyjemności? Człowieku dla mnie idiotami są ludzie którzy palą fajki.... Ci ludzie dość że tracą na gówno pieniądze to jeszcze trują nie tylko siebie ale i innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest chore zachowanie he?
Polemika na temat starsi przy grach!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jazda .............
To jest chore zachowanie he?
Polemika na temat starsi przy grach!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jazda .............
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości