Aprilia rs 50 Opłaca siię kupic
• Strona 1 z 1
Aprilia rs 50 Opłaca siię kupic
http://moto.allegro.pl/item543715487_ap ... yglad.html
Co wy na to opłaca się kupić za 3000 zł facet dorzuca kaska rękawiczki i pokrowiec
przebieg 45 tys km na nowym silniku co jest 28 tys
Myślę ze za 3tys sie opłaca zeby pojechac do sklepu itp ;]
nie będę jej tungowal itp dlatego was pytam czy opłaca sie kupic? to apke
Co wy na to opłaca się kupić za 3000 zł facet dorzuca kaska rękawiczki i pokrowiec
przebieg 45 tys km na nowym silniku co jest 28 tys
Myślę ze za 3tys sie opłaca zeby pojechac do sklepu itp ;]
nie będę jej tungowal itp dlatego was pytam czy opłaca sie kupic? to apke
- NikeStyle
- Świeżak
Ty sie nas pytasz czy sie oplaca. Mamy jedno zdjecie tego motoru ktore o niczym nie swiadczy. Pojedz tam i sprawdz jej stan. Bo sie okaze ruina albo wrecz przeciwnie. Cena nie jest duza. Ocenialem motory po zdjeciach a nie raz motor na zdjeciu byl zupelnie inny niz w rzeczywistosci. Elo!
- Jaworro
- Świeżak
No ale ta rura wydechowa od 600
jak to może wyciągać 100kmh z taką rurą wydechową. Wizualnie wygląda dobrze, cena też w miare, a jesli chodzi o to jak jeżdzi to moto to tylko jazda próbna chyba że wieżysz temu panu na słowo, tylko ten tłumik 

-
Łukasz_15* - Świeżak
Ja bym ci radził pojechać do gościa i sprawdzić do moto. Najlepiej, żeby tu się ktoś bardziej doświadczony wypowiedział, ale taki tłumik od 600 tylko pogorszy osiągi.
Edit. Widzę że ci już KOval wcześniej doradzał w dziale co na pierwsze moto więc po co pytasz drugi raz? Niepotrzebnie forum zaśmiecasz.
Edit. Widzę że ci już KOval wcześniej doradzał w dziale co na pierwsze moto więc po co pytasz drugi raz? Niepotrzebnie forum zaśmiecasz.
-
Łukasz_15* - Świeżak
-
Łukasz_15* - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm