honda cbr f4 2000rok dziwne stukanie z silnika
• Strona 1 z 1
honda cbr f4 2000rok dziwne stukanie z silnika
witam wszystkich chce kupić honde cbr f4 wszystko fajnie ale niepokoi mnie takie metaliczne stukanie w silniku!! jak silnik był zimny nie słychać było tego dopiero jak sie rozgrzał napindala takim metalicznym dźwiękiem. co to może być?? zawór jakiś stuka czy co?? z góry dzięki za podpowiedzi i jaki by był koszt naprawy tego
- bobsztajn
- Świeżak
to moze byc zuzyty lancuszek rozrzadu albo napinacz chociaz nie wykluczam tutaj innych podzespolow.
P.S.
Honda to Honda. Doceniam te motocykle. Ale to przeciez tylko maszyna i jak kazda inna moze zawiesc. Posiadalem juz 2 Hondy. Bywaly z nimi rozne problemy, czasami nawet calkiem powazne. Dlatego, tez mysle zeby lepiej przyjrzec sie temu motocyklowi. Jezeli ktos ma podejrzenie, ze nie chodzi o lancuszek czy napinacz ja odradzalbym kupno takiego motocykla.
P.S.
Honda to Honda. Doceniam te motocykle. Ale to przeciez tylko maszyna i jak kazda inna moze zawiesc. Posiadalem juz 2 Hondy. Bywaly z nimi rozne problemy, czasami nawet calkiem powazne. Dlatego, tez mysle zeby lepiej przyjrzec sie temu motocyklowi. Jezeli ktos ma podejrzenie, ze nie chodzi o lancuszek czy napinacz ja odradzalbym kupno takiego motocykla.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości