Motocykliści to impotenci???
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Hahaha jestes moim szefem 

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
to niech kolega pomyśli na lewo interes na tych fartuchach kręcić, niedługo to będzie normalny widok - np. na erłanie w takiej ołowiance
Było lobby na kamizelki odblaskowe do aut - można zrobić na fartuchy z ołowiu na moto
Wombat - HIT tematu. Pozdro 

Wombat napisał(a): Z komórą od wielu lat przytuloną do ucha wszyscy spędzamy czas liczony w godzinach tygodniowo.... i jakoś 80% z nas ma dzieci albo będzie mieć a kopyrtnie na co innego. Codziennie dostajemy taką dawkę promieniowania kosmicznego przy której gdyby nie natura i naturalna ochrona w postaci podwójnej pary chromosomów wykształcona w procesie ewolucji to już dawno bylibyśmy warzywami... W wodzie pijemy dioksyny, żremy utleniony i rozwalony przez UV wszędobylski plastik wdychamy wciąż azbest i spaliny aglomeracji miejskich... Więc co mnie w k*** obchodzi cewka pod jajami? A jeśli nawet będą świecić? To ekstra... łatwiej po ciemku znajdę drogę

http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
Nawet jeśli, kolarze też mają problemy z tym gdyż ucisk jest bardzo duży na jajca, czy tam coś w okolicy, że często u zawodowców powoduje raka jajec. Jak to kochają to jeżdżą dalej...
Czy to że w motocyklach jest coś takiego zmienia kogokolwiek podejście do motocykli nawet jak to prawda?
P.S. Ktoś zapomniał o głupiej angedocie: Życie to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową ^^
Czy to że w motocyklach jest coś takiego zmienia kogokolwiek podejście do motocykli nawet jak to prawda?
P.S. Ktoś zapomniał o głupiej angedocie: Życie to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową ^^
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Ja mowiac o piciu wody mialem to na mysli 

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
dopóki jestem w grze.. dopóki motor mam dopóty dobrze jest....
a ja tam się nie martwię;p dopóki rade dam będzie dobrze;d a jak się zużyje to się wymieni;d kto wie czy za te 5 10 lat już nie będzie można sobie wymieniac ;d na czarne białe, małe wielkie itp;d
a kierowcy F1?? tam mają takie obciążenia że im jajka w dupe włażą i coo?? i nie narzekają
pierdzielą głupoty... telefony też kastrują.. a każdy go przy jajkach nosi.. noo w kieszeni;d ale blisko ;d
tak więc zanim ptak odpadnie upłynie troszkę lat;d
każdy z nas zdąży się raczej jeszcze nacieszyć jego obecnością
a ja tam się nie martwię;p dopóki rade dam będzie dobrze;d a jak się zużyje to się wymieni;d kto wie czy za te 5 10 lat już nie będzie można sobie wymieniac ;d na czarne białe, małe wielkie itp;d
a kierowcy F1?? tam mają takie obciążenia że im jajka w dupe włażą i coo?? i nie narzekają

pierdzielą głupoty... telefony też kastrują.. a każdy go przy jajkach nosi.. noo w kieszeni;d ale blisko ;d
tak więc zanim ptak odpadnie upłynie troszkę lat;d
każdy z nas zdąży się raczej jeszcze nacieszyć jego obecnością

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
hmm ojj wiesz nie wiem czy te promienie uvał dosięgną cycuniów;d gorzej jak na piczki się przeniesie i zrobi tak że się pomarszczą ^_^ ot i będzie Apokalipsa!!
Armagedon normalnie ;d

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości