Zobacz wątek - Tylko dla Kobiet? np.Wymiana koła...
NAS Analytics TAG

Tylko dla Kobiet? np.Wymiana koła...

O wszystkim
_________

Tylko dla Kobiet? np.Wymiana koła...

Postprzez Nefretete » 29/1/2009, 11:43

Jako przedstawicielka płci pięknej nie powinnam być szydercą :lol: ale nie mogłam:

Wymiana koła w samochodzie przez Kobietę (otwórz link)
Szczególnie wypowiedź niejakiej Pulpecji :lol:

Prawda, nigdy nie wymieniałam kola, a jak już coś się działo to WR brał się za to :)
Ale... z drugiej strony co się dziwić dziewczynie, że zareagowała płaczem i przerażeniem? :) Dla jednej to chleb powszedni dla drugiej Mont Everest :)

Kolejna sprawa jest taka, że bardzo żałuję iż nie byłam pierwszą która wpadła na pomysł portalu dla kobiet o tematyce moto.
Jest ścigacz.pl[gdzie 90% to faceci :) ], sama jakiś czas temu załapałam bakcyla na moto, i wybaczcie Panowie, ale gdybym napisała tutaj posta np takiego (otwórz link) lub takiego jak wspomniana wyżej laska to 3/4 odpowiedzi byłoby utrzymane w tonie czemu nie bandyta? czemu nie fazer? Lub " poka cycki " :twisted: :P
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
Nefretete
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gelo007 » 29/1/2009, 11:45

Ja myślę, że raczej 3/4 wypowiedzi to by było "poka cycki" a reszta to "czemu nie erłan" :lol:. Forum się zmieniło, no co :lol:.
gelo007
Administrator

Postprzez Nefretete » 29/1/2009, 11:47

Mi tam nie wypada odpisać lasce "poka cycki" :lol: :lol: :lol:

Znaczy się, przez Wielkiego W. jestem w tyle za murzynami ?;) R1 mówisz :lol:
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
Nefretete
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Lovtza » 29/1/2009, 16:43

Hmm... ja np. nie czuję potrzeby korzystania z zupełnie oddzielnych for tematycznych dla kobiet i dla mężczyzn. W szczególności jak sama zauważyłaś kobiet jeżdżących jest znacznie mniej. Co do tematu "Co na pierwsze moto" to jest on dosyć mocno wałkowany także i tutaj viewtopic.php?t=628 i nie sądzę aby pisząc tam o swoich wahaniach co do zakupu pierwszego moto ktokolwiek napisał "Poka cycki" (aczkolwiek może warto sprawdzić :) ) Być może gdyby nas tutaj było nieco więcej można by było się zastanowić nad specjalnym działem dla kobiet, tylko właściwie po co?
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>

<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
Lovtza
Moderator

Postprzez SzpiceR » 29/1/2009, 17:00

poka cycki xD
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez palgumeniedusze » 29/1/2009, 17:11

tyyy a gdzie ty mieszkasz Warszawa-wlkp. cos tu nie gra :D
p.s POKA KLATE!! :D
habba babba!
palgumeniedusze
Stały bywalec

Postprzez gelo007 » 29/1/2009, 17:12

Był już temat, a żeby może sobie kobitki pogawędziły ale jakoś umarł śmiercią naturalną i co jakiś czas odżywa na nowo. Swoją drogą to akurat na tym forum widać jak to wygląda. Zaloguje się jakaś panienka zapyta o coś to zaraz się stado psów zlatuje lol.
gelo007
Administrator

Postprzez sepo » 29/1/2009, 17:58

Bo wygłodniałe są i dlatego :lol: A babka na moto to rzadki i smakowity kąsek. :wink:
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
sepo
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez <borut> » 29/1/2009, 18:03

taaa zapatrzysz siÄ™ jadÄ…c za taka i bummmm! Po moto.
Więc lepiej poka klate
<borut>
Bywalec

Postprzez Twins2 » 29/1/2009, 18:12

sepo napisał(a):Bo wygłodniałe są i dlatego :lol: A babka na moto to rzadki i smakowity kąsek. :wink:

rzadki widok teraz coraz częstszy :twisted: ja znam dużo kobitek które śmigają ... brawo dla nich...
"Nie tkwij w przeszłości, nie oddawaj
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
Twins2
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kedar-88 » 29/1/2009, 18:24

no panowie tak nie wypada... powinniśmy najpierw parę postów poświęcić na pytanie co u niej słychać, jak się jeździ, a później dawaj foty, poka cyce i co inno :D
Bandit 1200
Kedar-88
Stały bywalec

Postprzez Lovtza » 29/1/2009, 18:51

To racja Twins :) Można wszak rzec, że już prawie wszystkie z forum doczekałyśmy się albo prawka, albo moto. Ja mam nadzieję dołączyć i z prawkiem (odwołali mi teraz egzamin) i z moto jakoś w marcu/kwietniu.

Ps. Jak zwykle bicie piany... :lol:
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>

<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
Lovtza
Moderator

Postprzez sepo » 29/1/2009, 18:55

Twins2 no jasne, że brawo i to wielkie. Ja uwielbiam ten widok :D Jak się uda to już za miesiąc będę namierzał takie panie... :twisted: :twisted: może uda się z którąś polatać :twisted: :twisted:
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
sepo
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 29/1/2009, 19:04

Ja spotkalem kilka miechow temu laske na CB 500 ,nie ma to jak kobieta w kombinezonie (oh ah te latexowe fetysze hahaa) xD
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Nefretete » 29/1/2009, 19:05

Nie do końca zgodzę się z Tobą Żmijko :)

Wydaje mi się, że portale tego typu zapełnią lukę w internecie. Wg mnie była nisza, i co z tego, że jest wiele serwisów motoryzacyjnych, gdy na wszystkich panują mężczyźni.
Ktoś wpadł na fajny pomysł i chwała mu za to.
Tak samo jak sieci klubów fitness wyszły na przeciw kobietom, są kluby tylko dla nas-gdzie nie ma wstępu żaden facet. I nie ma wtedy problemu natury psychicznej- pójdę, przebiorę się w ciuchy na siłownię/fit i będę źle się czuła, bo faceci będą się na mnie gapić a moje ciało wylewa się...widzę szydercze uśmiechy, szepty, i rezygnuję z uczestnictwa...
Lub tez pójdę na fit/siłownię i będę chciała ćwiczyć w spodenkach typu bokserki i staniczku. W klubie przeznaczonym tylko dla kobiet nie napotkam gwizdów, wlepionych oczu w mój tyłek.
Będę mogła swobodnie rzeźbić swoje ciało.

Tak samo jest z portalami, które zostały stworzone z myślą o kobietach- łatwiej jest na takim portalu zadać pytanie niż tam gdzie aż kipi od testosteronu. Gdzie widzę, że zamiast merytorycznych odpowiedzi mam blubry starego marycha, naśmiewanie się lub całkowite olanie tematu.

no panowie tak nie wypada... powinniśmy najpierw parę postów poświęcić na pytanie co u niej słychać, jak się jeździ, a później dawaj foty, poka cyce i co inno Very Happy

No właśnie Kedar-88- Ty to rozumiesz kobiety :D
Ostatnio edytowano 29/1/2009, 19:35 przez Nefretete, łącznie edytowano 1 raz
Nefretete
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez adam_89 » 29/1/2009, 19:17

Żmija napisał(a):To racja Twins :) Można wszak rzec, że już prawie wszystkie z forum doczekałyśmy się albo prawka, albo moto. Ja mam nadzieję dołączyć i z prawkiem (odwołali mi teraz egzamin) i z moto jakoś w marcu/kwietniu.

Ps. Jak zwykle bicie piany... :lol:

i co będzie temat Twojego autorstwa "co polecacie na pierwsze moto" czy już zdecydowane?
adam_89
Stały bywalec

Postprzez SzpiceR » 29/1/2009, 20:49

jak tam sie jezdzi? ladna pogoda?

POKA POKA ( . ) ( . )
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Moto_Mysz » 29/1/2009, 21:58

SzpiceR Ty napalony psie :)
Moto_Mysz
Świeżak

Postprzez SzpiceR » 29/1/2009, 22:22

psa to masz u siebie w budzie albo w domu...
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gumis » 29/1/2009, 22:26

nef...to skoro masz tyyyyyyyyyle kolezanek co smiga na moto to moze zaprosisz je do naszego grona? bo tu z tych co sie udzielaja to palua, paty, krejzi, movi :lol: kogos pominalem?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Następna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości

na górê