woschod 175
• Strona 1 z 1
woschod 175
posiadam motorek woschod 175 ccm. z bardzo niskim przebiegiem. rzędu 150 km. moto od nowości stal w garazu. w razie zainteresowania pisać 

- Dextero
- Świeżak
jakies fotki, cena, wiecej szczegolow...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
fotki będe miał jakos na weekendzie
co do szczegułów hm.. motor nie był odpalany przez ile lat, stał w ocieplanym garażu przykryty kocem, będe miał go u siebie to postaram sie go uruchomic
myśle że nie bedzie z tym wiekszego problemu. co do ceny to nie zastanawialem sie. jeżeli będzie spore zainteresowanie to wystawie na allegro i podam linka
.. moze zaproponuj ile jestes w stanie dac za takie cacko ? 

- Dextero
- Świeżak
Gumis jest moderatorem, zwraca na to uwage, bo musi, nie dlatego, ze jest zainteresowany.
Energie ist nichts ohne Steuerung.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
-
OvertakeR - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość