YZ , CR , RM , czy moze SX 250 2t ???
• Strona 2 z 2 • 1, 2
gh_joker napisał(a):Panowie to nie choper ani scig, nie sugerujcie sie wygladem tylko stanem technicznym... przeciez tego sie nie kupuje zeby polerowac tylko zeby czuc adrenaline... najwazniejszy jest silnik a nie, ze dekielki sa zjechane czy tam rama czy cos (chodzi mi o lakier) jak silniczek jest zadbany i ladnie tyka to reszta to bzdura - pare groszy i jest igla... a plastikami to juz sie wogule nie sugerujcie bo pierwsze co bym zrobil przed sprzedaza to je wymienil... "nie wszystko zloto co sie swieci"...
czasem wygląd kichy mówi o moto.. jak kicha pogięta, połamana i pełno dziur to brał byś taki moto?? widac że miał tyle gleb że głowa mała
raz spotkałem się z 3 letnim sxem kicha lekko pogięta.. ale przy kolektorze zaspawana- najwidoczniej połamało albo urwało i myślisz że taki sprzęt będzie w 100% sprawny??
po dekielkach nie ma co się sugerowac?? zalezy bo jak widac że mocno zdarne to znaczy że sprzęt pochodził troszkę a więc na pewno jego stopien zużycia jest nie mały, tak więc najlepiej posprawdzac co było powymieniane, kiedy i czy ma albo czesci na stare albo papiery
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Final respons
Niepotrzebna klutnia bo wszyscy mysli o tym samym... ale widziales kiedys crossa ktory gleby nie zaliczyl??? ja naprzyklad wolalbym wiedziwc ze byl wyscigany ale ze serwis byl na poziomie... i napewno dyfuzor to nie jest podstawa do oceny...
Ja lubie dostawac od mojego moto 100% i wiem ze je dostane bo ja w nie wkladam 200%...
Jesli uszczelniacze widelcy sa dobre, lozyska, czesciej niz czesto nowy olej, filtrpowietrza utrzymany, swieca nowa co jakis czas, lancuch smarowany tez czesto no i w koncu tlok robiony w miare eksploatacji to cooo....???!!! Nie kupie bo oslonka porysowana albo peknieta albo dziura w siedzeniu albo zjechane dekle bo od butow MX zawsze jada w oczach...????????
Przeciez jak ktos sie zna to wszystko to zbada w 10min a ze zdjecia to sobie mozemy tylko powymyslac co jest z moto zeby sie temat kleil...
Aaaa i najsmieszniejsze jest to ale juz calkiem prywatnie:) ze zawsze jak dorwalem moto w idealnym stanie wizualnym to zajebiscie bylo mi go szkoda zchamic i odwrotnie... ale mx to nie jest szpan i jak slysze ze alu rama jest fajna bo trzeba sie lansowac to spadam z krzesla i placze ze smiechu:D:D:D
no to by bylo na tyle co nie znaczy ze mam racje to jest tylko moj poglad na ten temat - pozdrawiam
Ja lubie dostawac od mojego moto 100% i wiem ze je dostane bo ja w nie wkladam 200%...
Jesli uszczelniacze widelcy sa dobre, lozyska, czesciej niz czesto nowy olej, filtrpowietrza utrzymany, swieca nowa co jakis czas, lancuch smarowany tez czesto no i w koncu tlok robiony w miare eksploatacji to cooo....???!!! Nie kupie bo oslonka porysowana albo peknieta albo dziura w siedzeniu albo zjechane dekle bo od butow MX zawsze jada w oczach...????????
Przeciez jak ktos sie zna to wszystko to zbada w 10min a ze zdjecia to sobie mozemy tylko powymyslac co jest z moto zeby sie temat kleil...
Aaaa i najsmieszniejsze jest to ale juz calkiem prywatnie:) ze zawsze jak dorwalem moto w idealnym stanie wizualnym to zajebiscie bylo mi go szkoda zchamic i odwrotnie... ale mx to nie jest szpan i jak slysze ze alu rama jest fajna bo trzeba sie lansowac to spadam z krzesla i placze ze smiechu:D:D:D
no to by bylo na tyle co nie znaczy ze mam racje to jest tylko moj poglad na ten temat - pozdrawiam
...Life is the lesson - LEARN AND NEVER DIE!!!...
-
gh_joker - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości