Kawasaki gpx 750r czy ktos ma taki motor
• Strona 1 z 1
Kawasaki gpx 750r czy ktos ma taki motor
Witam mam pytanie czy ten motor jest awaryjny mam zamiar kupić taki sprzet czy ma ktoś taki motor ??.
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
JA....nie mam ;/ ale za to mam to: http://republika.pl/chudzikj/GPX750.htm
Poczytaj sobie...chyba ze juz czytales
Poczytaj sobie...chyba ze juz czytales

Suzuki DR250, MZ ETZ250, MZ ETZ150, WSK125 (of course;) & Komar!
-
d8-vid - Świeżak
WITAM posiadam GPX 750R od od roku i jet super ani razu mnie nie zawiudł mocny ale na kolo nie pujdzie gdyż ma za długi wachacz i dosyć niski tyl, a tak pozatym to super bryka wygląd jeszcze ok ... POZDRAWIAM wszystkich na GPX 750 R
- kulfon na kawasaki
- Świeżak
kulfon na kawasaki napisał(a):WITAM posiadam GPX 750R od od roku i jet super ani razu mnie nie zawiudł mocny ale na kolo nie pujdzie gdyż ma za długi wachacz i dosyć niski tyl, a tak pozatym to super bryka wygląd jeszcze ok ... POZDRAWIAM wszystkich na GPX 750 R
Niezawodny oiwszem jak sie reguluje zawory co 5000km w przeciwnym wypadku leci głowica.
PS
Kulfon to słaby jesteś, niewiem co to za herezje ale gpxa spokojnie z gazu postawisz (trzeba pocwiczyć bez szarpania z palcem w d**** da rade) a ze sprzegła to już wprawy nie trzeba. Wkażdym razie do takich szarzow nie polecam GPXa gdyż to niezawodny motocykl ale za delikatny ja przez jazde na kole wymieniałem silnik (zatarłem wał a niebede go szlifował) powód => mały smog olejowy i podczas jazdy na gumie (niewazne ze oleju moze byc nalane ponad maximum) do wału nie dochodzi olej (pocięty film olejowy=brak smarowania na 3 panewce)
- Niskopolowiec
- Świeżak
Widać to kwestia umiejętności jakie się posiada{ja mam gpx 1sezon i pewnie mao jeszcze umiem} ale nie to jest dla mnie najważniejszsz czy wchodizi na koło czy nie. ważne że według mnie jest solidnym motocyklem i tyle w tej kwesti. ___masz JAPOŃCA jezdzisz do KOŃCA
-----------> herezje<------------ dobre naprawde dobre
-----------> herezje<------------ dobre naprawde dobre
- kulfon na kawasaki
- Świeżak
gixxer napisał(a):moj kolega go ma ani razu mu sie nie zepsul ladnie sie jeszcze prezentuje
czesc gixxer nie wiem dlaczego ale jak widuje ten model to kojarzy mi sie z latami 80tymi:)
tęsknie za krajem:(
-
~Wiolla~ - Świeżak
witaj nie ma sie nad czym zastanawiac mam gpx-a od kilkunastu lat i jedna awaria jaka sie przydazyla to pekl pasek od napedu alternatora motocykl jest niezawodny malo pali pali za pierwszym razem praktycznie nie bierze oleju mimo ze moj gpx ma 90 000 tysiecy kilometrow.Nie ma sie nad czym zastanawiac . Jak bys chcial cos wiecej wiedziec to pytaj.
- jurekgpx
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości