jaki tankbag?
• Strona 1 z 1
jaki tankbag?
Witam szanownych forumowiczów
Pamiętając zeszłoroczne problemy z zabraniem ze sobą kilku drobnych przedmiotów na krótki wypad (łańcuch zabezpieczający, ręcznik na wypad nad jeziorko, koszulka na przebranie itp;)) postanowiłem zainwestować w tankbag. Przeglądałem allegro i znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/item514333620_plecak_ ... metro.html
Czy ktoś z Was używa tankbag tej firmy?
Sporo jest też toreb firmy oxford, są nieco droższe, no ale wiadomo- za firmę się płaci. Z tego co czytałem, to ludzie są zadowoleni z ich wyrobów.
Dodam jeszcze, że dość istotne dla mnie jest to, by tankbag po ściągnięciu mógł być używany jako plecak.
Tak więc prosiłbym o wpisanie posiadaczy tankbagów jakiej firmy torby posiadają no i jak się sprawują
pozdro

Pamiętając zeszłoroczne problemy z zabraniem ze sobą kilku drobnych przedmiotów na krótki wypad (łańcuch zabezpieczający, ręcznik na wypad nad jeziorko, koszulka na przebranie itp;)) postanowiłem zainwestować w tankbag. Przeglądałem allegro i znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/item514333620_plecak_ ... metro.html
Czy ktoś z Was używa tankbag tej firmy?
Sporo jest też toreb firmy oxford, są nieco droższe, no ale wiadomo- za firmę się płaci. Z tego co czytałem, to ludzie są zadowoleni z ich wyrobów.
Dodam jeszcze, że dość istotne dla mnie jest to, by tankbag po ściągnięciu mógł być używany jako plecak.
Tak więc prosiłbym o wpisanie posiadaczy tankbagów jakiej firmy torby posiadają no i jak się sprawują

-
patryk2340 - Świeżak
Ja uzywam tankbaga i toreb bocznych Metro. Poza pokrowcami przeciwdeszczowymi wlasciwie nie ma sie do czego przyczepic. Sa to torby, ktore wymagaja troche wiecej uwagi i "delikatnosci", ale jaka cena taka jakosc.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
No właśnie, tankbag kosztuje niecałą stówkę więc nie można zbyt wiele wymagać;) Myślę, że wystarczy na dojazdy na uczelnię i jakieś weekendowe wypady. Jak już z nim trochę pośmigam napiszę czy było warto;)
-
patryk2340 - Świeżak
Mam walsnie taki i jest calkiem spoko.
Nieprzemakalny to moze on nie jest, ale zeby przemokl to trzeba go solidnie zlac woda.
Przydalby sie do niego pokrowiec nieprzemakalny a tak to mucha nie siada.
Uzywam rowniez jako plecak i tez swietnie sie spisuje, akurat zeby zabrac do niego mape, prowiant i na maly wyjazd wystarczy.
A jak zapakujesz go na full... to miesci sie tam multum rzeczy.
Zdaje sie ze juz pisalem recenzje... jest temat z rzeczami metro, poszukaj.
Nieprzemakalny to moze on nie jest, ale zeby przemokl to trzeba go solidnie zlac woda.
Przydalby sie do niego pokrowiec nieprzemakalny a tak to mucha nie siada.
Uzywam rowniez jako plecak i tez swietnie sie spisuje, akurat zeby zabrac do niego mape, prowiant i na maly wyjazd wystarczy.
A jak zapakujesz go na full... to miesci sie tam multum rzeczy.
Zdaje sie ze juz pisalem recenzje... jest temat z rzeczami metro, poszukaj.
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki wielkie Kris2k za info. Rzeczywiście, trochę pogrzebałem i znalazłem temat o którym mówisz. Gdyby kogoś interesowało --> post-200358.html
pozdro
pozdro

-
patryk2340 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości