[Yamaha] Yamaha FZ1 - dla ludzi bez problemów...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Yamaha] Yamaha FZ1 - dla ludzi bez problemów...
Dyskusja na temat: Yamaha FZ1 - dla ludzi bez problemów emocjonalnych
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha FZ1 - dla ludzi bez problemów emocjonalnych
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha FZ1 - dla ludzi bez problemów emocjonalnych
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Brawo! Na prawde świetny tekst i duże zaplecze multimedialne. Profesjonalny klip filnowy stworzony przez Rona spokojnie nadawął by się do programu telewizyjnego. Do tego bardzo piękna modelka
i świetne fotki. Brakuje mi tylko kogoś kto nie miał styczności z takim motocyklem (może znacie jakiegoś offroadowca?), który by tym pojeździł i napisał swoją opinię
. Pozdrawiam i chylę czoła! <br><hr>Beavis

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siema,Komentatorzy napisał(a):Fajowy sprzet. Pani takze:) A co sie stalo z kierowca, ktory mial wypadek ta FZ1?<br><hr>adasko<br>
Motocykl został rozbity już po tym jak zwróciliśmy go do Yamahy. Pomimo powaznego wypadku kierowcy nic powaznego sie nie stało, co jest jedynym małym plusem w tym wszystkim.
Pozdrawiam,<br><hr>Lovtza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Warto dodać, że kierowca motocykla przeżył tylko dlatego, że przejechał go katamaranem lekarz, który następnie udzielił mu pierwszej pomocy - zatamował krwotok.<br><hr>UpgKomentatorzy napisał(a):Fajowy sprzet. Pani takze:) A co sie stalo z kierowca, ktory mial wypadek ta FZ1?<br><hr>adasko<br>Komentatorzy napisał(a):Siema,
Motocykl został rozbity już po tym jak zwróciliśmy go do Yamahy. Pomimo powaznego wypadku kierowcy nic powaznego sie nie stało, co jest jedynym małym plusem w tym wszystkim.
Pozdrawiam,<br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Artykuł bardzo mi się podoba, nie mnie jednak brakuje kilku słów porównania FZ1 do motocykli konkurencji, które już testowaliście. W szczególności, chciałbym bardzo poznać Wasze zdanie na temat FZ1 vs. Triumph Speed Triple. Może dałoby się uzupełnić artykuł o kilka słów komentarza również i w tej kwestii? Pozdrawiam<br><hr>kocioł
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Artykuł niezły, fotki super... Jednak jako posiadacz gaźnikowej wersji FSZ1000 z czyms nie mogę się zgodzić; po bezpośredniej przesiadce na FZ1Fazer stwierdziłem z rozczarowaniem, iż dół i środek obrotów jest SŁABSZY niz w mojej maszynie z 2003 roku. Do tego w egzemplarzu którym jeździłem, wyraźnie odczuwalna była wspomniana w Waszym artykule opóźniona reakcja na gaz. Nie wspominacie nic o pozycji za kierownicą, a ta w starszej wersji Kilofazera jest zdecydowanie bardziej wygodna i przyjazna turystyce. Pozdrro!<br><hr>Bandzior
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam!
Czy jako użytkownik litrowego Fazera mógłbyś mi coś doradzić???
Zamierzam kupić właśnie taki sprzęt 2001-2003 (zobaczymy co i za ile będzie) ale nie znam nikowgo kto jeździł "dużym" Fazerem
Pozdrawiam
<br><hr>Arturo
Czy jako użytkownik litrowego Fazera mógłbyś mi coś doradzić???
Zamierzam kupić właśnie taki sprzęt 2001-2003 (zobaczymy co i za ile będzie) ale nie znam nikowgo kto jeździł "dużym" Fazerem
Pozdrawiam
<br><hr>Arturo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam....troszke mnie zdziwiło, że napisaliście że nie ma tej dziury...ja jeździłem na sprzecie co prawda tylko godzine - Yamaha Czechowice Dziedzice i przy starcie czuć było tę dziure. Bardzo zachorowałem na ten motorek (jeźdze KTM i Hornetem 600) i zamierzam go kiedyś kupić ale szczerze mówiąc wszystkie dotychczasowe testy zarówno te na necie jak i w czasopismach krytykują właśnie tę dziurę....na ten moment i moc ten motor powinien ciągnąc od samego dołu a nie od tak wysokich obrotów.... właściwie to pierwszy artykuł w którym nie stwierdzono tego mankamentu....zresztą w dużym teście bodajże w "motocyklu" FZ1N zajął ostatnie miejsce
<br><hr>psmoku

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hm...co prawda swoim FZ1S zrobiłem niecałe 2 000 km, nie mniej śmiem twierdzić, że nigdy nie miałem problemów ze wspomnianym zjawiskiem, jest doskonale elastyczny i jak ktoś lubi wcześniej zmieniać biegi, nim się obejrzy będzie próbował zapiąć 7Komentatorzy napisał(a):Witam....troszke mnie zdziwiło, że napisaliście że nie ma tej dziury...ja jeździłem na sprzecie co prawda tylko godzine - Yamaha Czechowice Dziedzice i przy starcie czuć było tę dziure. Bardzo zachorowałem na ten motorek (jeźdze KTM i Hornetem 600) i zamierzam go kiedyś kupić ale szczerze mówiąc wszystkie dotychczasowe testy zarówno te na necie jak i w czasopismach krytykują właśnie tę dziurę....na ten moment i moc ten motor powinien ciągnąc od samego dołu a nie od tak wysokich obrotów.... właściwie to pierwszy artykuł w którym nie stwierdzono tego mankamentu....zresztą w dużym teście bodajże w "motocyklu" FZ1N zajął ostatnie miejsce<br><hr>psmoku<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
masz z owiewka czy bez ?? jakie jest spalanie tego motorku ?<br><hr>psmokuKomentatorzy napisał(a):Witam....troszke mnie zdziwiło, że napisaliście że nie ma tej dziury...ja jeździłem na sprzecie co prawda tylko godzine - Yamaha Czechowice Dziedzice i przy starcie czuć było tę dziure. Bardzo zachorowałem na ten motorek (jeźdze KTM i Hornetem 600) i zamierzam go kiedyś kupić ale szczerze mówiąc wszystkie dotychczasowe testy zarówno te na necie jak i w czasopismach krytykują właśnie tę dziurę....na ten moment i moc ten motor powinien ciągnąc od samego dołu a nie od tak wysokich obrotów.... właściwie to pierwszy artykuł w którym nie stwierdzono tego mankamentu....zresztą w dużym teście bodajże w "motocyklu" FZ1N zajął ostatnie miejsce<br><hr>psmoku<br>
Komentatorzy napisał(a):Hm...co prawda swoim FZ1S zrobiłem niecałe 2 000 km, nie mniej śmiem twierdzić, że nigdy nie miałem problemów ze wspomnianym zjawiskiem, jest doskonale elastyczny i jak ktoś lubi wcześniej zmieniać biegi, nim się obejrzy będzie próbował zapiąć 7nawet przy 70 km/h. <br><hr>TSK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powiem wam ze jak dla mnie to on za twardy jest nie na nasze polskie drogi taka maszyna 50% możliwosci nie wykorzystasz<br><hr>TrocheHumorkuCzłowieku
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hej, przejechalem fzs 1000 ponad 10000 km, teraz jestem po jexdzie testowej fz1 ktora juz zaliczkowalem
i poki co niewiele potrafie powiedziec o silniku ale co do zawieszenia... jest genialne,prowadzi sie go lekutko i bardzo precyzyjnie, niesamowita przyjemnosc, starego fazera trzeba bylo prosic o zlozenie w zakret a nowy robi to jakby odgadywal nasze mysli. pozycja za kierownica rownie komfortowa jak w starym fazerze, uwazam ze to swietny motocykl, i na koniec pytanie, : na jakiej stronie mozna odsluchac jak pracuja wydechy poszczegolnych firm? pozdr. nadszyszkownik kilkujadek<br><hr>nadszyszkownik kilkujadek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
też nad nim myslałem ale jednak zamówiłem w Niemczech FZ6N S2 ABS....obiema maszynami jeździłem<br><hr>psmokuKomentatorzy napisał(a):hej, przejechalem fzs 1000 ponad 10000 km, teraz jestem po jexdzie testowej fz1 ktora juz zaliczkowalemi poki co niewiele potrafie powiedziec o silniku ale co do zawieszenia... jest genialne,prowadzi sie go lekutko i bardzo precyzyjnie, niesamowita przyjemnosc, starego fazera trzeba bylo prosic o zlozenie w zakret a nowy robi to jakby odgadywal nasze mysli. pozycja za kierownica rownie komfortowa jak w starym fazerze, uwazam ze to swietny motocykl, i na koniec pytanie, : na jakiej stronie mozna odsluchac jak pracuja wydechy poszczegolnych firm? pozdr. nadszyszkownik kilkujadek<br><hr>nadszyszkownik kilkujadek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jeżeli naprawde tak uważasz to w moim przekonaniu jestes świetnym kandydatem do opuszczenia tego świata a hukiem...chociaż bardziej wiarygodna wydaje sie opcja że nawet nie jeździsz motorem albo ewentualnie jakims pierdzipędem i spodziewałes sie takim tekstem wzbudzić podziw...<br><hr>murder.incKomentatorzy napisał(a):Jak dla mnie jest dobry gdyby jescze podkręcic moc było by idealnie ale i tak dobrze<br><hr>adam26<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czesc,Komentatorzy napisał(a):Fajowy sprzet. Pani takze:) A co sie stalo z kierowca, ktory mial wypadek ta FZ1?<br><hr>adasko<br>Komentatorzy napisał(a):Siema,
Pozdrawiam,<br><hr>Lovtza<br>
ogladalem ostatnio w salonie tego FZ1 i przyznam ze sie w nim zabujalem po uszy, a ten dzwiek przyprawia o ciarki na skorze.
W zasadzie kaske na niego mam, szukam teraz motocykla, ale jest maly problem - to bedzie moj pierwszy motocykl z prawdziwego zdarzenia i nie wiem czy dam rade opanowac te 150 KM

Chuchrem jakims nie jestem, lata swoje tez mam i nie jezdze jak wariat , chcialbym sobie tym cudem dojezdzac do pracy, mieszkam teraz w bardzo cieplym kraju, jezdzic mozna przez 12 miesiecy , deszczu prawie zero, tylko te korki koszmarne.
No i sie waham choc motor straaasznie mi sie podoba, czy dam rade sie "wjezdzic" w tego potwora zanim mnie nie poniesie sam na tamten swiat:-))
Przygladalem sie tez FZ6 ale brzmi jak mlynek do kawy przy FZ1:-))
Co radzisz?
<br><hr>Tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ta franca jara 2 paczki dziennie<br><hr>RyjuKomentatorzy napisał(a):powiedzcie mi ile taka yamaha fz6 fazer s2 spali ,a ile fz6 fazer<br><hr>red<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl